21 / 05 / 2024

Ferhat Karaca Gayrimenkul yatırımcıları

Ferhat Karaca Gayrimenkul yatırımcıları

Karaca kardeşler tarafından hizmete açılan Karaca Gayrimenkul Danışmanlığı, başta arsa ve tarla olmak üzere her türlü gayrimenkulün alım-satımını gerçekleştirecek. Ferhat Karaca, yatırımcıların Torbalı'ya akın ettiğini söyledi

Erfe Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Erfe Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Avınç tarafından kuruldu.

Vinas Group Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

Vinas Group Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 3 milyon TL sermaye bedeli ile Emrah Kuas, Ferhat Gök ve Furkan Çite ortaklığında kuruldu.

Mtrend Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mtrend Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Taştemur ve Menderes Aysu ortaklığında kuruldu.

Tym Gayrimenkul Danışmanlık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tym Gayrimenkul Danışmanlık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Tuymaz tarafından kuruldu.

Ferhat Çelik Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ferhat Çelik Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Ferhat Çelik tarafından kuruldu.

Fmk Ekip Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Fmk Ekip Yapı Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 240 bin TL sermaye bedeli ile Murat Karaca ve Ferhat Karaca ortaklığında kuruldu.

Kılıçlar Danışmanlık Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçlar Danışmanlık Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Kılıç tarafından kuruldu.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nden satılık gayrimenkul! 

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil Karacaören Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. 

Besev Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Besev Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da Salih Aslan Gönlüşener ve Ferhat Pala ortaklığında kuruldu.

Karaca Taahhüt Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karaca Taahhüt Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Emine Karaca tarafından kuruldu.

Fago Turizm Enerji Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Fago Turizm Enerji Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçelievler'de Emir Karaca tarafından kuruldu.

İhh Gayrimenkul Satış Pazarlama Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

İhh Gayrimenkul Satış Pazarlama Ve Ticaret Limited  Şirketi Sarıyer’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Baran        Karaca  ve Melih Olcay tarafından kuruldu.

Muti Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Muti Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar’da  50 bin TL sermaye bedeli  ile Ferhat Öztürk tarafından kuruldu.

Ferhat Karaca Gayrimenkul yatırımcıları Haberi

Ferhat Karaca Gayrimenkul yatırımcıları

Karaca kardeşler tarafından hizmete açılan Karaca Gayrimenkul Danışmanlığı, başta arsa ve tarla olmak üzere her türlü gayrimenkulun alım-satımını gerçekleştirecek. Ferhat Karaca, yatırımcıların Torbalı'ya akın ettiğini söyledi 


GELİŞEN ve büyüyen Torbalı'da en gözde sektörlerden bir tanesi de emlak sektörü. Gayrimenkul satışlarının oldukça yoğun olduğu ilçede hizmet veren Karaca Gayrimenkul Danışmanlığı, verdiği kaliteli hizmet ile sektörde fark oluşturanlardan. 


İlçenin genç girişimcilerinden Ferhat ve Murat Karaca kardeşler tarafından hizmete açılan ofis, gayrimenkul danışmanlığının yanı sıra rent a car hizmetini de sunacak. Torbalı'da ev ve arsa satışlarının çok hızlı olduğunu dile getiren Ferhat Karaca: "İlgi çok güzel. Özellikle ilçe dışından gelip yatırım yapanların sayısı oldukça fazla. Ofis olarak sanayi-konut imarlı arsa, tarla ve bahçe alım-satımlarına ağırlık vereceğiz" dedi. 


GELİŞİME AÇIK BÖLGE 

Torbalı'da hızlı bir şekilde büyümeye devam...