09 / 05 / 2024

İZBAN Trafik İzleme Merkezi yıldırım

İZBAN Trafik İzleme Merkezi yıldırım

Devlet Demir Yolları 3'üncü Bölge Müdürlüğü Tesisler Müdürlüğü içindeki İZBAN Trafik İzleme Merkezi'ne saat 19.00 sıralarında düşen yıldırım nedeniyle özel güvenlik görevlisi 33 yaşındaki Serkan Atlas'ın yaralandığı öğrenildi.

Zorunlu trafik sigortasında zamlı tarife geldi! İşte 1 Mayıs 2022 trafik sigortası fiyat listesi...

Bugün itibarıyla Zorunlu Trafik Sigortası'na zamlı tarife uygulanacak! Peki, zorunlu tarfik sigortası fiyatları ne kadar?İşte 1 Mayıs 2022 trafik sigortası fiyat listesi...

Zorunlu Trafik Sigortası'na sayılı günler kaldı! İşte zamlı Trafik Sigortası tarifesiyle oluşacak yeni fiyatlar

Milyonlarca sürücü bu haberi bekliyor. Mayıs ayı itibarıyla zamlı Zorunlu Trafik Sigortası yürürlüğe girecek. İşte tüm detaylar...

Trafik sigortasında yeni dönem! O tutarı da sigorta şirketleri ödeyecek

Trafik sigortası poliçesinde yaralanmalı kaza ve ölümlü kaza teminat bedelleri şimdiye kadar kazada mağdur olan sigortalıya ödeniyordu. Son yaşanan olaydan sonra Yargıtay yaralamalı kazadan sonra bakıcı parasının sigorta tarafından ödenmesine hükmetti.

Trafik sigortasına rekor zam! Her ay düzenli artacak! İşte trafik sigortası fiyatları 2022...

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Noyan Doğan, bugünkü köşesinde trafik sigortasına gelen zammı kaleme aldı. İşte Noyan Doğan'ın o yazısı...

25 milyon araç sahibine kötü haber geldi! Trafik sigortasına her ay otomatik zam yapılacak!

25 milyon araç sahibine kötü haber geldi. Geçtiğimiz Şubat ayında yüzde 20 oranında zamlanan zorunlu trafik sigortasına her ay düzenli olarak yüzde 2.25 otomatik zam yapılacak ve böylelikle yıllık zam yüzde 51’i bulacak.

Trafik kazasında kağıtla tutanak tutma devri bitti! Cep telefonuyla hasar bildirimi yapabilirsiniz

Trafik kazası esnasında sürücülerin en çok başını ağrıtan kağıt kalemle tutanak tutma işlemi sona eriyor. Eğer bir trafik kazasına karışırsanız ve yanınızda trafik kazası tutanak formu yoksa ne yapacağım diye endişelenmeyin çünkü sorun artık "Alo Tutanak" adı verilen mobil uygulama ile çözülüyor.

Çetinler Trafik Otopark Ve Yol Çizgi Uygulamaları İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çetinler Trafik Otopark Ve Yol Çizgi Uygulamaları İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da Reşit Çetin tarafından kuruldu.

Arabası olanlara şok! Zorunlu trafik sigortası 2022 ne kadar oldu?

Zorunlu trafik sigortası ücretlerine güncelleme geldi, araç sahiplerini yakından ilgilendiren zorunlu trafik sigortaları ne kadar?

Yol Trafik İnşaat Taahhüt Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yol Trafik İnşaat Taahhüt Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile N. Shukur H. Husseın tarafından kuruldu.

Gen Trafik Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gen Trafik Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’nde  50 bin TL sermaye bedeli  Serkan Has tarafından kuruldu.

1915 Çanakkale Köprüsü trafik problemine ilaç olacak!

Bayram tatilinin yaklaşmasıyla trafik yoğunluğu arttı. Çanakkale Boğazı'ndan geçmek isteyen vatandaşlar da feribot kuyruklarında beklemeye başladı. 1915 Çanakkale Köprüsü'nün açılmasıyla bu yoğunluğun azalması bekleniyor.

Erbay Trafik Otopark Yol Çizgi Ve Epoksi Uygulamaları İnşaat Yapı Kimyasalları San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Erbay Trafik Otopark Yol Çizgi Ve Epoksi Uygulamaları İnşaat Yapı Kimyasalları San.Tic.Ltd.Şti. bugün Tuzla'da 30 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Kapusuz tarafından kuruldu.

Trafik cezası olanlar dikkat! Yüzde 25 indirim!

Yapılandırma yasasında 100 binlerce araç sahibini rahatlatacak önemli düzenlemeler yer aldı. Buna göre; geç tebliğ edildiği için faiziyle katlanan, ödenmediği için biriken trafik cezaları yapılandırmayla peşin ödenirse, anaparadan yüzde 25 indirim yapılacak. 

İZBAN Trafik İzleme Merkezi yıldırım Haberi

İZBAN Trafik İzleme Merkezi yıldırım


Alsancak Garı'nın yanındaki Devlet Demir Yolları 3'üncü Bölge Müdürlüğü Tesisler Müdürlüğü içindeki İZBAN Trafik İzleme Merkezi'ne saat 19.00 sıralarında düşen yıldırım nedeniyle özel güvenlik görevlisi 33 yaşındaki Serkan Atlas'ın yaralandığı öğrenildi. Alsancak Devlet Hastanesi'ne kaldırılıp tedaviye alınan Atlas'ın durumunun iyi olduğu bildirildi. Yağmur ve İZBAN seferlerinin de durması nedeniyle İzmir'de şehiriçi trafik kilitlendi. 


Ayrıca, Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü yetkililerinden edindiği bilgiye göre, akşam 17.30 sıralarında başlayan ve yaklaşık bir saat boyunca etkili olan sağanakta, Güzelyalı'ya 17, Gaziemir ilçesine 21,6 kilogram, Bayındır ilçesine 20,9 kilogram, Bornova ilçesine ise16,5 kilogram yağış...