02 / 05 / 2024

Trafik kazasında kağıtla tutanak tutma devri bitti! Cep telefonuyla hasar bildirimi yapabilirsiniz

Trafik kazasında kağıtla tutanak tutma devri bitti! Cep telefonuyla hasar bildirimi yapabilirsiniz

Trafik kazası esnasında sürücülerin en çok başını ağrıtan kağıt kalemle tutanak tutma işlemi sona eriyor. Eğer bir trafik kazasına karışırsanız ve yanınızda trafik kazası tutanak formu yoksa ne yapacağım diye endişelenmeyin çünkü sorun artık "Alo Tutanak" adı verilen mobil uygulama ile çözülüyor.



Trafik kazasından sonra sürücülerin hata kusur durumlarının tespiti ve hasar veren araçla hasar alan aracın belirlenebilmesi için olay anında tutulan tutanak, kazaya karışan sürücüler tarafından imza altına alınıp sigorta ve kasko şirketlerine gönderiliyor. Peki kaza yaptınız ama yanınızda trafik kazası hasar tespit tutanağı yok ne yapacaksınız? Hiç endişelenmeyin onun da uygulaması çıktı. "Alo Tutanak" adı verilen uygulama ile artık yanınızda trafik kazası tespit formu olmadan da hasar tespitini kayıt altına alıp sigorta şirketine bildirebileceksiniz! Cep telefonuna indirilen mobil uygulama olarak servis veren Alo Tutanak, sayesinde görüntülü ve telefonla konuşmak suretiyle kaleme gerek olmadan kişilerin yerine tutanak tutarak, e-posta yoluyla hem kendilerine hem de sigorta şirketine 15 dakika içerisinde bilgi verilebiliyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön