27 / 04 / 2024

trafik kazası

trafik kazası

Kasko fiyatları giderek artmaya devam ediyor. SEDDK tarafından trafik sigortası fiyatlarına getirilen yeni düzenlemeyle daha da yükselmesi bekleniyor. İşte detaylar!

Trafik kazasında kağıtla tutanak tutma devri bitti! Cep telefonuyla hasar bildirimi yapabilirsiniz

Trafik kazası esnasında sürücülerin en çok başını ağrıtan kağıt kalemle tutanak tutma işlemi sona eriyor. Eğer bir trafik kazasına karışırsanız ve yanınızda trafik kazası tutanak formu yoksa ne yapacağım diye endişelenmeyin çünkü sorun artık "Alo Tutanak" adı verilen mobil uygulama ile çözülüyor.

Togg'un ilk kazasından sonra merak konusu olmuştu! İşte tamir için götürülecek yer

Togg'un ilk trafik kazasını yaşamasının ardından yedek parça ve onarım işlemi merak konusu oldu. Togg’un tamirinin nerede yapıldığı ve sürece ilişkin detaylar netleşti. İşte merak edilen sorunun yanıtı...

Türkiye'nin otomobili Togg'un servis süreci nasıl işliyor? İşte detaylar

Togg'un ilk trafik kazasını yaşamasından sonra yedek parça ve onarım işlemlerinin nasıl olacağı merak konusu oldu. Togg'un tamiri nerede yapılıyor? İşte Togg'un tamir süreciyle ilgili detaylar...

Milyonlarca araç sahibini kapsıyor! O bedeli ödemek zorunlu oldu: Ödemeyenin başı dertte!

Yargıtay, trafik kazalarında 'kullanım kaybı tazminatı' konusunda emsal teşkil eden bir karar verdi. Yargıtay 4'üncü Ceza Dairesi, trafik kazası sonrası kiralanan aracın kira bedelinin geri alınmasını talep eden bir kişinin açtığı davanın reddini hukuka aykırı buldu. Yargıtay, kaza nedeniyle aracı k

Araç kiralayanlar dikkat! Emsal karar çıktı 

Yargıtay 4. Hukuk Dairesi, trafik kazasının ardından kiraladığı aracın bedelinin karşı taraftan tahsil edilmesini talep eden kişinin davasının reddini hukuka aykırı olduğuna hükmetti. İşte tüm detaylar...

Apple Watch’un “Düşme Algılama” özelliği trafik kazasını algıladı!

Kaza geçiren sürücü yaşadıklarını twitter’da paylaşarak, kazanın ardından Apple Watch’un aktif hale geçtiğini belirti ve Apple’a teşekkür etti

Yedek parça ve araç bakım masraflarının artması trafik kazası riskini artırır mı?

Yedek parça ve araç bakım masraflarının artması trafik kazası riskini artırır mı? bu ve buna benzer sorular son zamanda artan trafik kazaları ile sorulmaya başlandı. İşte detaylar!

Trafik kazasında kağıtla tutanak tutma devri bitti! Cep telefonuyla hasar bildirimi yapabilirsiniz

Trafik kazası esnasında sürücülerin en çok başını ağrıtan kağıt kalemle tutanak tutma işlemi sona eriyor. Eğer bir trafik kazasına karışırsanız ve yanınızda trafik kazası tutanak formu yoksa ne yapacağım diye endişelenmeyin çünkü sorun artık "Alo Tutanak" adı verilen mobil uygulama ile çözülüyor.

Ünlü futbolcu Muzaffer Badalıoğlu’nun annesi komşusuna evini kaptırdı!

Trafik kazası sonucunda vefat eden Samsunsporlu milli futbolcu Muzaffer Badalıoğlu’nun annesi İzmir’deki 3 katlı evini sahte imzayla dolandırıcılara kaptırdı.

ANT Yapı'nın acı günü! Murat Balkan vefat etti!

Aspat'ta Ant Yapı tarafından hayata geçirilen Antheaven projesinin yer sahibi olan, Aspat Koyu'nun gelişimine kendini adayan, Aspat Açık Hava Müzesi'ni yaratan 1946 yılında İzmir'de doğan Murat Balkan, geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. 

Ankara Büyükşehir'in Bisiklet Yolu Projesi'nde ilk etap tamamlandı!

Ankara Büyükşehir Belediyesince hazırlanan "Bisiklet Yolu Projesi"nin ilk etabı, trafik kazasında yaşamını yitiren genç bisikletçi Umut Gündüz'ün ismiyle, vatandaşların hizmetine açıldı.

Eşin vefatında çocuklar mirastan hak alabilir mi?

Posta yazarı Tamer Heper 'Hanımı trafik kazasında kaybettim. Yeni bir evlilik yaptım. 2002’den önce aldığım bir dükkan ve evim var. 2019’da bir ev daha aldım. Çocuklarım beni mahkemeye verip, annelerinin hakkını istiyorlar. Benim hangi malımdan hak alabilirler?' sorusunu yanıtladı.

Mimar Arslan Adnan Türkoğlu trafik kaza geçirdi!

Eski Çorum Milletvekili Mimar Arslan Adnan Türkoğlu, geçirdiği trafik kazası sonucu hastanede tedavi altına alındı.

Vefat eden Mimar Mevlüt Karasakal anısına doğa yürüyüşü!

Konya Beyşehir Belediyesi, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından mimar olarak görev yaparken geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Mevlüt Karasakal anısına doğa yürüyüşü yapıldı.

trafik kazası Haberi

trafik kazası

Araç fiyatları ve yedek parça servis maliyetlerindeki artış nedeni ile kasko primleri artmaya devam ediyor. Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından trafik sigortası fiyatlarına getirilen yeni düzenleme ile kasko primlerinin daha da yükselmesi bekleniyor.

İşte haberin detayları…

Trafik sigortası fiyatlarına getirilen düzenlemeye göre yüzde 2,25 oranında artırılan trafik sigortası primleri 1 Eylül’den itibaren aylık yüzde 4,75 oranında artacağı düşünülüyor. Araç sahipleri eylül ayında yüzde 20 ek zamla karşı karşıya kalacak.

“MALİYET TASARRUFU ELDE EDİLEBİLİR”

Kasko fiyatlarında yaşanan artış araç sahiplerinin araçlarını güvence altına alarak uygun fiyatlar ile kasko yaptırabileceklerine vurgu yapan BiFiyatla.com Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Duran, “Araç sahipleri öncelikle yüksek riskli ve ihtiyacı olan teminatları satın alıp mesleklerine göre sunulan indirim seçeneğinden faydalanarak kasko poliçesinden tasarruf edebilir. Kasko...