16 / 06 / 2024

izbeton asfalt alımı

izbeton asfalt alımı

İZBETON’un 90 bin ton asfalt alımı için yaptığı ihale sonuçlandı. İhaleyi Büyükşehir’in Karayolları arazisi üzerinde kurduğu asfalt plent şantiyesine ruhsat vermediği müteahhit firma, 12 milyon 860 bin TL teklifle kazandı.

Malatya Çöşnük'te sıcak asfalt çalışması başladı!

Malatya Battalgazi'nin Çöşnük Mahallesinde tamamlanan kaldırım çalışmaları sonrası sıcak asfalt çalışması başladı.

Mersin Erdemli'de asfalt çalışmaları yapılıyor!

Mersin Erdemli Belediyesi, Erdemli Lisesi civarında sıcak asfalt çalışması başlattı. Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, çalışamlarla ilgili yazılı açıklama yaptı.

Antalya Saraykent'te asfalt çalışması!

Antakya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Saraykent Mahallesi’nde asfalt çalışması gerçekleştirdi.

İskenderun'da asfalt çalışmaları hız kesmiyor!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, asfalt çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirtti. Dingil "İskenderun’a yakışan güvenli ve konforlu yollar için ekiplerimiz mesai saati gözetmeden çalışmalarına devam ediyor” dedi.

Isparta Akkent TOKİ'de asfalt çalışmaları yapıldı!

Isparta Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Akkent Mahallesinde asfalt çalışması gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Manisa Akhisar'ın 3 mahallesinde asfalt çalışması!

İl genelinde asfalt çalışmalarına devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar’ın Hamit, Çıtak ve Dağdere Mahallelerini birbirine bağlayan 13 kilometrelik yolda bakım, onarım ve yama çalışması yaptı.

Kuşadası Karaova'da asfalt çalışmaları başladı!

Kuşadası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Karaova Mahallesi'nde bulunan Karaova, Selen Evler 3. ve Önder Sitesi 1. Sokaklarında zemin düzenleme işleminin ardından sıcak asfalt çalışmasına başladı.

Manisa Selendi'de sıcak asfalt çalışmaları başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Selendi ve Kula’da eski yol olarak bilinen yolda başlatılan ‘sıcak asfalt çalışması’ tüm hızıyla devam ediyor.

Sulova Belediyesi asfalt çalışmaları başladı!

Sulova Belediyesi bir yandan asfalt serim, bakım ve onarım çalışmalarını devam ettirirken diğer taraftan da asfalt çalışmaları öncesinde zemin iyileştirme ve asfalt alt yapı hazırlıklarını kapsamlı bir şekilde sürdürüyor.

Sakarya Hendek'teki asfalt çalışmaları tamamlanıyor!

Hendek Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Sofular Mahallesi’nde başladıkları 700 metrelik ve Sukenarı Mahallesi’nde başladıkları 550 metrelik yolun asfalt çalışmasını tamamladı.

Haliç Köprüsü'nde asfalt çalışmaları başlıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Haliç Köprüsü’nde bugün asfalt çalışması başlatıyor. Onarım ve asfalt yenileme çalışması yaklaşık 2 hafta sürecek.

Ereğli Belediyesi asfalt çalışmalarını sürdürüyor!

İlçenin birçok noktasında sıcak asfalt çalışması gerçekleştiren Ereğli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Vatan Caddesi üzerinde asfalt söküm çalışması yaparak zemini sıcak asfalt dökümü için hazır hale getirdi.

Aksaray Yavuz Sultan Selim Mahallesin'de asfalt çalışması başlatıldı!

Aksaray Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Yavuz Sultan Selim Mahallesindeki tüm sokaklarına asfalt çalışması başlattı. Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, belediye olarak altyapısı biten ve asfaltlanması gereken yolların düzenleneceğini belirtti.

izbeton asfalt alımı Haberi

izbeton asfalt alımı



Karayolları 2. Bölge Müdürlüğü,Bornova’da Büyükşehir Belediyesi şirketi İZBETON Genel Müdürlüğü’nün karşısındaki bir arsasını, “otoyol ve bağlantı yolları, üstyapı iyileştirme ve üstyapı teşkili işi” ihalesini alan müteahhit firmaya kiraladı. Firma da buraya asfalt plent şantiyesi kurdu.



Ancak firma, Büyükşehir Belediyesi’nden asfalt şantiyesi için gayri sıhhi müessesese ruhsatı alamadı. Belediye, söz konusu yerin imar planlarında ağaçlandırılacak alan ve mezarlık olduğunu bildirdi, firmaya ihtar yazısı göndererek ruhsat alınabilecek bir yere taşınmasını bildirdi.


Konu yargıdaymış

Bu arada Karayolları 2. Bölge Müdürlüğü’nün bu bölgeyi tesis ve depo alanı olarak kamulaştırdığı, ancak bu işlemin mahkemelik olduğu ortaya çıktı. Bu nedenle alanda halen özel şahıs tapusu bulunması nedeniyle imar plan değişikliği gerçekleşmedi. Karayolları yetkilileri, davayı kazandıklarını, ancak temyiz aşamasında olduğunu bildirdi. Karayolları’nın kiraladığı alanda kurulan şantiyeyle ilgili tartışma sürerken,...