15 / 05 / 2024

İzka-Dağ Mühendislik-Sıtar Bahçekent Flora iletişim

İzka-Dağ Mühendislik-Sıtar Bahçekent Flora iletişim

10 bin konutluk Mıknatıs Kent'in yeni etabı Bahçekent Flora projesi 21 Mayıs'ta satışa sunuluyor. 900 konuttan oluşan Bahçekent Flora projesinde metrekare fiyatının 2 bin 500 TL'yi geçmeyeceği belirtiliyor...

Dağ Mühendislik, Tual Comfort projesini resmen büyütüyor! Projeye 65 yeni konut ilave ediliyor!

Dağ Mühendislik Avcılar Firuzköy'de hayata geçireceği Tual Comfort projesinde 415 olan konut sayısını 480'e çıkarıyor.

Azz Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Azz Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi Bahçelievler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Azizoğlu tarafından kuruldu.

Da Mühendislik Proje Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Da Mühendislik Proje Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy'de Cenk Aslanboğa tarafından kuruldu.

Dağ Mühendislik Tual Comfort!

Dağ Mühendislik Tual Comfort projesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projede toplam 480 adet konut yer alıyor.

Erzurum'da mühendislik hizmeti olmayan yapılar depremde hasar gördü!

Erzurum'da meydana gelen deprem sonrasında hasar alan yapılarda mühendislik hizmeti alınmadığı tespit edildi. 

Tual Bahçekent'in kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı! 

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Başakşehir Hoşdere 4. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nde (Tual Bahçekent); 658/1 Ada/Parsel Devlet Okulu (Lise) ve Bu Parsele Ait Altyapı ve Çevre Düzenleme İşlerinin kısmi geçici kabulü yapıldı.

Bahçekent Flora projesindeki 1 bağımsız bölümün değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut GYO, "İstanbul Başakşehir Hoşdere 2. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" kapsamında "Bahçekent Flora" projesinde konumlu 1 adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan "Gayrimenkul Değerleme Raporu"nu yayınladı. 

Crestcontrols Grup Mühendislik  Limited Şirketi kuruldu!

Crestcontrols Grup Mühendislik  Limited Şirketi  Bahçelievler’de  100 bin  TL sermaye bedeli  ile Islam Muhammad    Muhammad Abdelaal N. tarafından kuruldu.

Zeta Group Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Zeta Group Mühendislik Anonim Şirketi Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Musa Baş, Murat Yalçın ve Fatih Serhat Yalçın ortaklığında kuruldu.

Banu Evleri Bahçekent 1. Etap fiyat listesi!

Hasanoğlu İnşaat tarafından ulaşımın yeni üssü Bahçekent’te yükselen Banu Evleri Bahçekent 1. Etap'ta satış süreci çok yakında başlıyor. Peki projede daire fiyatları ne kadar? İşte Banu Evleri Bahçekent 1. Etap fiyat listesi...

Tual Bahçekent 4. Etap'ın kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Başakşehir Hoşdere 4. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi‘nde (Tual Bahçekent) 648-1 ve 658-6 Parsel Konut, Ticaret, Altyapı ve Çevre Düzenleme İşlerinin Kısmi Geçici Kabul Tutanağı onaylandı.

Bahçekent Emlak Konutları 1-3 projesi 2019 değerleme raporu! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Bahçekent Emlak Konutları 1-3 projesindeki 18 adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı...

Tual Bahçekent'te ikinci kısmi tasfiye!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Tual Bahçekent kapsamında bulunan 658/2, 658/3, 658/4 ve 658/5 parseller kısmi tasfiye yapılarak sözleşme kapsamından çıkartıldı...

İzka-Dağ Mühendislik-Sıtar Bahçekent Flora iletişim Haberi

İzka-Dağ Mühendislik-Sıtar Bahçekent Flora iletişim


Başakşehir Hoşdere'deki 10 bin konutluk Mıknatıs Kent projesinin yeni etabı Bahçekent Flora projesi 21 Mayıs'ta satışa çıkıyor. İlk etapta satışa çıkarılan Bahçekent Emlak Konutları'nda satışlar tamamlandı.


2. etap İzka İnşaat, Dağ Mühendislik ve Sıtar İnşaat işbirliğiyle yükseliyor. Bahçekent Flora projesinde 900 konut yer alıyor. Bahçekent Flora'da 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1'ler tasarlandı.


Bahçekent Flora projesinde metrekare birim fiyatının 2 bin 500 TL'den yüksek olmayacağı belirtiliyor.  119 bin 756 metrekare alanda yükselecek olan Bahçekent Flora projesinin satış ofisi hizmete açıldı.


Bahçekent Flora projesi için www.buevbenimolacak.com internet sitesi üzerinden ön talep toplanıyor. 





Tel: 0212 607 01 21 - 444 58 13

Web: www.buevbenimolacak.com

Gülcihan...