28 / 07 / 2024

izmir 2 stat

izmir 2 stat

Gençlik ve Spor Bakanlığı, İzmir'in iki yakası Göztepe ile Karşıyaka'ya yapacağı ve yaklaşık 15 bin kişilik olması beklenen statların projelerini resmi Facebook sayfasında yayınladı.

Akçaabat Hıdırnebi 1 ve Hıdırnebi 2 yaylalarının statülerinin değiştirilmesi TBMM'de!

Trabzon'un Akçaabat ilçesinde bulunan Hıdırnebi-1 ve Hıdırnebi-2 yaylalarının statülerinin değiştirilmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Kaya, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Evora İzmir 2. Etap ön satışa çıktı!

İlk etap satışları tamamlanan Evora İzmir projesinde 2. Etap satışları başladı. Proje İzmir'in gözbebeği Alsancak'ta yükseliyor.

Atatürk Olimpiyat Stadı 92 bin 208 kişi kapasiteli olacak!

Atatürk Olimpiyat ve Türk Telekom Stadı Türkiye Futbol Federasyonu'nun, UEFA'ya verdiği dosyada İstanbul'dan 2 stat yer alıyor. URO 2024 için yeniden inşa edilmesi planlanan Atatürk Olimpiyat Stadı'nın 92 bin 208 kişi kapasiteli olması planlanıyor.

İzmir 2. Sulh Mahkemesi Buca'daki 5 arsayı satıyor!

İzmir 2. Sulh Mahkemesi tarafından Buca'da bulunan 5 arsa 29 milyon 975 bin TL'ye satılıyor. Gayrimenkullerin ihalesi 10 Ekim'de gerçekleşecek.

İzmir'in stat sorunu ne zaman bitecek?

İzmir'deki 8 yıldır süren stat sıkıntısı A Milli takımı kentten uzaklaştırdı. İnşa edilen statların istenilen kapasite ve niteliklerin altında olduğu belirtildi.

2 bin 430 sit alanının statüleri yeniden belirlendi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Türkiye genelinde 2 bin 430 doğal sit alanını tek tek gözden geçirip statülerini yeniden belirledi.

İzmir'in stat sorunu çözüldü mü?

Türkiye'nin pek çok iline Avrupa standartlarında statlar pılırken, Alsancak Stadı'nın da yıkılmasıyla İzmir'de sadece 1971 yılında yapılan Atatürk Stadı kaldı.

İzmir'in stat projelerinde son durum!

Vodafone Arena, tüm Türkiye’yi, en çok da bu konuda buruk olan İzmir’i hayran bıraktı. Tesis yokluğundan 45 yıllık Atatürk Stadı’na mahkum kalan İzmir’de stat projelerinin ne zaman tamamlanacağı belli değil...

Ahmet Kenan Tanrıkulu, İzmir'in stat sorununa dikkat çekti!

MHP İzmir 2. bölge milletvekili adayı Ahmet Kenan Tanrıkulu, İzmir'deki stat sorununu gündeme getirdi. Tanrıkulu, Alsancak Stadı'nı, yıkıldıktan sonra yerinde inceledi.

Ankara Kazan'da 2 bin kişilik stat inşa ediliyor!

2 bin kişi kapasiteli yeni stat Ekim ayının ilk haftasında hizmete girecek. Stat çalışmalarını yerinde inceleyen Kazan Belediye Başkanı Ertürk, ''yeni stat Kazan Belediyespor'a ve tüm halkımıza hayırlı olsun." dedi.

İzmir'deki stat projelerinde son durum!

İzmir'deki statların son durumu hakkında bilgi veren Hamza Dağ, "İzmir statsız kalmayacak" dedi. Dağ, İzmirlileri stadyumsuz bırakmamak adına var gücüyle emek sarf ettiklerini söyledi.

İzmir 2. kordonda yenileme çalışmaları başladı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, ikinci Kordonda yenileme çalışmaları için harekete geçti. İzmir Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyet Bulvarı’nın Ali Çetinkaya Bulvarı ile 1476/1 sokak arasında kalan kısmında (ikinci kordon) yenileme çalışması gerçekleştirecek.

Araplar İzmir 2. Yapı-İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı'na gelecek!

Türk-Arap Ülkeleri İşadamları Derneği'nin desteğiyle TURAB Fuarcılık'ın 26-29 Mayıs 2015'te İzmir'de gerçekleştireceği, 2. Yapı-İnşaat Malzameleri ve Teknolojileri Fuarı'na 500 Arap işadamı gelecek..

izmir 2 stat Haberi

izmir 2 stat


Gençlik ve Spor Bakanlığı, İzmir'in iki yakası Göztepe ile Karşıyaka'ya yapacağı ve yaklaşık 15 bin kişilik olması beklenen statların projelerini resmi Facebook sayfasında yayınladı. 


Türkiye Cumhuriyeti Gençlik ve Spor Bakanlığı, Facebook sayfasında yayınladığı stat projelerinde şu açıklamaya yer verdi:


"İzmir iki yeni stadyumuna kısa bir süre sonra kavuşacak. Stadyumların yanında İzmir aynı zamanda ülkemizin Olimpiyatlara sporcu yetiştirecek 12 Eğitim Merkezi'nden biri olacak. Atletizm branşı altyapı çalışmalarının sürdürüleceği birinci il İzmir haline gelecek."


İzmir'in iki yakasına yapılacak statlar aynı modelde ve kapasitede olması nedeniyle ikiz stat olarakta adlandırılıyor.


İşte Göztepe ve Karşıyaka stadlarının görselleri!









Sabah...