14 / 05 / 2024

izmir 2014 hizmetleri

izmir 2014 hizmetleri

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Yıldırım, "Efendim burası İzmir, burası bizim kalemiz.'' Hadi ordan. İzmir'in tek kalesi var Kadifekale. İzmir'e hizmetin kalesini inşa edeceğiz" dedi.

İzmir'de kamu hizmetleri için arazi bulmak zor!

Tüm büyük kentlerde olduğu gibi İzmir'de de en büyük sorun, kamu hizmetleri için gerekli projelerin yapılacağı arazi bulmak. Çöp bertaraf tesisi, stadyum, park, hastane ve hatta mezarlık yeri için arazi bulma konusunda büyük sıkıntılar var.

Konya genelinde 284 hatta ulaşım hizmetleri sürüyor!

Konya merkez ve ilçelerde toplam 284 hatta hizmet veren Büyükşehir Belediyesi, 2014 yılında otobüs ve tramvaylarla toplam 79,4 milyon yolcu taşıdı.Konya genelinde 284 hatta ulaşım hizmetleri sürüyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi 2014'de 1.215 milyar TL'lik yatırım yaptı!

Yatırım ve projelerini "Yerelde kalkınma" hedefiyle gerçekleştiren İzmir Büyükşehir Belediyesi, 2014 yılında yine önemli projelere imza attı. İZSU 267 milyon TL, ESHOT da 73.8 milyon liralık yatırım gerçekleştirdi.

İzmir'de 2014'te 1 milyar 215 milyon liralık yatırım yapıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 2014’te kente 1 milyar 215 milyon liralık yatırım harcaması yaptı. Büyükşehir’in 11 yıllık yatırım harcaması ise 7 milyar 222 milyon liraya ulaştı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi 2014'te 147 milyon liralık kamulaştırma yaptı!

Çoğu zaman "arazi satın almak" zorunda kalan İzmir Büyükşehir Belediyesi, 2014 yılında 147 milyon liralık kamulaştırma yaptı. Başkan Kocaoğlu döneminde ödenen toplam kamulaştırma bedeli ise 1.1 milyar liraya ulaştı.

İzmir Alaçatı Lavanta Taş 4250 projesinde konutların teslim tarihi Eylül 2014' te!

Lavanta Taş 4250 projesi İzmir İli Çeşme İlçe' si Alaçatı Yeni Mecidiye Mahallesi' nde bulunuyor. Projedeki konut tipleri 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. İzmir Alaçatı Lavanta Taş 4250 projesinde konutların teslim tarihi Eylül 2014' te yapılması pla

Ankara'da Kentsel Dönüşüm Hizmetleri toplantısı yapıldı!

Ankara İçin El Ele Projesinin “Kentsel Dönüşüm Hizmetleri” konulu ikinci toplantısı iki oturumlu olarak 17 Aralık 2014 tarihinde gerçekleştirildi. Toplantının ilk oturumunda “Riskli Yapıların Tespit Sürecinde Yaşanan Sorunlar” konusu tartışıldı...

İş sağlığı ve güvenliği hizmetleri yönetmeliğinde değişiklik yönetmeliği!

İş sağlığı ve güvenliği hizmetleri yönetmeliğinde değişiklik yapılmasına dair yönetmelik, 18 Aralık 2014 tarihinde 29209 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte iş sağlığı ve güvenliği hizmetleri yönetmeliğinde değişiklik yönetmeliği esasları..

Esenboğa Havalimanı'na Skalite 2014'ten ödül!

TAV Havalimanları tarafından işletilen Ankara Esenboğa Havalimanı, "Skalite 2014 Ödülleri"nde "Havaalanı Hizmetleri" kategorisinde ödüle layık görüldü..

Globalgrup Uluslararası Sertifikasyon Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Globalgrup Uluslararası Sertifikasyon Hizmetleri Limited Şirketi, Mahmut Soğukpınar tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 10 Aralık 2014 tarihinde Maltepe, Çınar Mahallesi, Göker Sokak, Akzaim'de kuruldu.

Lalit Turizm Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Lalit Turizm Hizmetleri Limited Şirketi, Emre Özbasan tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 2 Aralık 2014 tarihinde Üsküdar, Selamiali Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi'nde kuruldu.

3P Taahhüt ve Mühendislik Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

3P Taahhüt ve Mühendislik Hizmetleri Anonim Şirketi, 1 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 4 Aralık 2014 tarihinde Ümraniye, Tantavi Mahallesi, Menteşoğlu Caddesi, Terra Plaza'da kuruldu.

Govego Turizm Seyahat Acente Hizmetleri Anonim Şirketi İstanbul Şubesi kuruldu!

Govego Turizm Seyahat Acente Hizmetleri Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Çaykun Ertan Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 5 Aralık 2014 tarihinde Ayazağa, Kemerburgaz'da kuruldu.

izmir 2014 hizmetleri Haberi

izmir 2014 hizmetleri


AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Yıldırım, "Efendim burası İzmir, burası bizim kalemiz.'' Hadi ordan. İzmir'in tek kalesi var Kadifekale. İzmir'e hizmetin kalesini inşa edeceğiz" dedi.


AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, siyasetçi rakiplerinin kendileriyle yarışamayacağı için çamur attıklarını ancak güneşin balçıkla sıvanamayacağını söyledi. 


Yıldırım, AK Parti Kınık İlçe Başkanlığı önünde vatandaşlara yaptığı konuşmada, ilçenin müzminleşmiş sorunlarının bugüne kadar çözülemediğini belirtti.


Ülke için taş üstüne taş koyanların başları üzerinde yeri olduğunu ve 11 yılda Türkiye'ye büyük hizmetler yaptığını anlatan Yıldırım, "AK Parti'yi Türkiye'de iktidara taşıyan ekibe bakın, yerel hizmetteki başarısıyla gelmiştir. Ben o ekibin bir elemanıyım. Sayın Başbakanımızın İstanbul başarısındaki yer alan bir kardeşinizim. 11 yıl aralıksız Ulaştırma Bakanlığı yaptım. 200 milyarlık yatırımı Türkiye'nin her köşesine taşıdık" dedi.


"Kaza...