06 / 05 / 2024

izmir 4 stat projelerinin inşaatı ne durumda

izmir 4 stat projelerinin inşaatı ne durumda

İzmir Valisi Mustafa Toprak, kentte yapım ve tadilat çalışmaları devam eden 4 stat projesi için 200-250 milyon lira civarında yatırım yapılacağını bildirdi.

İzmir 4.4 büyüklüğünde sallandı, Naci Görür uyardı: Ege Denizi çok sayıda gerilmeli faylarla dolu! 

Türkiye'nin dört bir yanı beşik gibi sallanıyor. Deprem bilimci Prof. Dr. Naci Görür, geçtiğimiz gece Ege'de meydana gelen 4.4'lük depremi X sosyal medya hesabından değerlendirdi. İşte Görür'ün o açıklaması ve gelen yorumlar...

İzmir Bornova'da 4.2 milyon TL'ye icradan satılık 2 arsa!

İzmir İli, Bornova İlçesi, Doğan Köyü'nde yer alan tarım arazisi ve arsa vasıflı 2 adet gayrimenkul toplamda 4 milyon 264 bin 660 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

İzmir Bornova'da 4.2 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İzmir ili Bornova İlçesi Altındağ Mahallesi, Kalabak Mevki'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 4 milyon 284 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

İzmir Karşıyaka'da 4.2 milyon TL'ye icradan satılık 4 gayrimenkul!

İzmir İli, Karşıyaka İlçesi, Bostanlı Mahallesi'nde yer alan 4 adet gayrimenkul toplamda 4 milyon 200 bin TL bedel ile icradan satışa sunuldu. 

İzmir Torbalı'da 22.5 milyon TL'ye satılık 4 arsa!

İzmir Torbalı Belediyesi tarafından Pancar Mahallesi sınırları içerisindeki 4 arsa ihale ile satılıyor...

İzmir Seferihisar'da 4.5 milyon TL'ye satılık arsa!

İzmir İli,Seferihisar İlçesi, Camikebir Mahallesi, Karagöl Mevkii'nde yer alan arsa 4 milyon 542 bin 895 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

İzmir Buca'da 4.9 milyon TL'ye icradan satılık atölye!

İzmir İli Buca İlçesi Tınaztepe Mahallesi'nde yer alan tekstil atölyesi 4 milyon 977 bin 235 TL bedel ile icadan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkulün ilk ihale tarihi 12 Mart 2018 olarak belirlendi. 

İzmir Aliağa'ya 4 bin yeni konut geliyor!

İzmir’in Aliağa ilçesinde artan sanayi yatırımları beraberinde konut yatırımlarını da artırdı. Bu kapsamda İzmir Aliağa'ya 4 bin yeni konut geliyor.

İzmir Torbalı'da 22 milyon TL'ye satılık 4 arsa!

Torbalı Belediyesi Başkanlığı tarafından Pancar Mahallesi'ndeki 4 arsa ihale usulü ile satışa sunuluyor. İhale 26 Aralık'ta gerçekleşecek..

İzmir Dikili'de 4.2 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İzmir İli Dikili İlçesi Çandarlı Mahallesi Koru Mevkii'nde yer alan bir bodrum, bir zemin katlı bahçeli kargir ev niteliğindeki gayrimenkul 4 milyon 276 bin 168 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

İzmir Menderes'te 5.5 milyon TL'ye satılık 4 arsa!

İzmir İli Menderes İlçesi'nde yer alan 4 adet satılık arsa toplamda 5 milyon 532 bin 317 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

İzmir Defterdarlığı'ndan 4.3 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

İzmir Defterdarlığı Milli Emlak Daire Başkanlığı İzmir İli Çiğli, Gaziemir ve Bornova İlçelerinde yer alan 3 arsayı toplamda 4 milyon 339 bin TL bedel ile satışa çıkardı. 

Yücesoy Statü İzmir tam fiyat listesi!

Yücesoy Statü İzmir tam fiyat listesi 220 bin TL'den başlıyor. 2019 yılında teslimleri yapılacak olan Yücesoy Statü İzmir projesinde toplam 242 daireye yer veriliyor...

izmir 4 stat projelerinin inşaatı ne durumda Haberi

izmir 4 stat projelerinin inşaatı ne durumda

İzmir Valisi Mustafa Toprak, kentte yapım ve tadilat çalışmaları devam eden 4 stat projesi için 200-250 milyon lira civarında yatırım yapılacağını bildirdi.


Toprak, yaptığı açıklamada, kentte bulunan yapım ve yenileme çalışmaları süren, Karşıyaka, Atatürk, Alsancak ve Göztepe statlarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.


Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın İzmir'deki statların hem tadilatı hem de yeni stat yapımı için ciddi bir yatırım içinde olduğunu ifade eden Toprak, "İzmir'deki 4 stat projesi için tahmini olarak 200-250 milyon lira civarında bir yatırım olacak" dedi.



Atatürk Stadyumu Eylül'de hazır 



Toprak, İzmir'de 1971 yılında olimpik nitelikte inşa edilen Atatürk Stadyumu'nda sürdürülen tadilat çalışmalarına ilişkin şu bilgileri verdi:


"Çatı onarımı, zeminin iyileştirilmesi, 2 skor tabelası yapımı ve e-bilet uygulamasını kapsayan giriş ve çıkış turnikelerin kurulması, spor takımlarının giriş ve çıkışlarını daha emniyetli hale...