18 / 05 / 2024

izmir 9. Asansör ve Asansör Teknolojileri Fuarı

izmir 9. Asansör ve Asansör Teknolojileri Fuarı

9. Asansör ve Asansör Teknolojileri Fuarı (INELEX 2014), İzmir Uluslararası Fuar Alanı'nda bugün kapılarını açacak. İki yılda bir düzenlenen sektörün Ege zirvesi dünyanın dört bir yanından profesyonellere önemli fırsatlar sunacak.

Türkiye asansör ihracatında dünyada 9’ncu sırada!

Asansör ihracatında dünyanın en iyileri arasında yer alan Türkiye, asansördeki 195 milyon dolarlık ihracatıyla dünyada 9’ncu sırada yer alıyor. Türkiye, asansör sektöründe yakın coğrafyalara ihracatla büyük ivme yakaladı.

İzmir depremi asansör denetimlerini yeniden gündeme getirdi!

Türkiye genelinde asansör sayısı 550 bini aşarken, en çok asansör 147 bin 271 adetle mega kent İstanbul'da bulunuyor. Uzmanlar, deprem sırasında asansörün kullanılmaması konusunda uyarıyor.

Torun Center asansör kazası davasındaki ceza ve beraatlere onama!

İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi Torun Center'de 10 işçinin ölümüyle sonuçlanan asansör kazasına ilişkin yerel mahkemece 9 sanığa verilen 60 bin 800'er lira adli para cezası ile 16 sanık hakkındaki beraat kararını onadı...

Torun Center asansör kazasında 9 sanığa para cezası!

Şişli'de 6 Eylül 2014'te 10 işçinin ölümüyle sonuçlanan asansör kazasına ilişkin davada yargılanan 9 sanığa, 60 bin 800'er adli para cezası kesildi. 

Torun Center asansör kazasında 9 sanık hakkında hapis istemi!

Savcı, Şişli'de 10 işçinin ölümüyle sonuçlanan Torun Center asansör kazasına ilişkin davada mütalaasını açıkladı.

Torun Center asansör kazası davasında son durum!

Şişli'deki asansör kazası davasına ilişkin bilirkişi raporunda, "olayda asli kusur bulunduğu ancak bu kusuru işleyen kişi veya kişilerin tespit edilemediği, 9 kişinin tali kusurlu, 16 kişinin de kusursuz sayılması gerektiği" belirtildi.

10. Asansör Fuarı İzmir'de kapılarını açtı!

Türkiye'nin en büyük fuar kompleksi 10. Asansör Fuarı İzmir'de 10 Nisan 2016 tarihine kadar sürecek sektörün dev buluşmasında son teknoloji ürünler vizyonda olacak.

İzmir'deki Tarihi Asansör'ün zemini yenilenecek!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından işletilen Karataş’taki Tarihi Asansör, üst bölümdeki zemin yenileme çalışması nedeniyle 3 gün boyunca hizmet veremeyecek. Çalışmalar Koruma Kurulu’ndan alınan izinle gerçekleştirilecek.

İzmir metrosunu kullanan engelliler asansör engeli yaşıyor!

İzmir Metrosu’nu kullanan bedensel engelli vatandaşlar, sık sık arızalanan asansörlerden şikayetçi. Engelliler, “Asansör arızaları nedeniyle pek çok istasyona giremiyoruz. Bazen de girdiğimiz istasyonda mahsur kalıyoruz” dedi

İzmir'deki Tarihi Asansör müze oluyor!

İzmir'in Saat Kulesi'nden sonra en bilinen yapılarından olan ve halen kullanılan Tarihi Asansör'ün kentin çok kültürlü yapısına dikkat çeken bir müze olarak hizmet vermesi önerildi.

İzmir'de bakım yapılan asansör işçinin üzerine düştü!

İzmir'in Seferihisar ilçesinde bir çocuk işçi, bakımını yaptığı asansörün altında kalarak yaralandı. . Kafa tasında kırık tespit edilen Ç.B, Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi...

Esenyurt'ta bir inşaatta asansör boşluğuna düşen işçi öldü!

Esenyurt'ta bir inşaatta asansör boşluğuna düşen işçi öldü. Alınan bilgiye göre, Esenyurt Üniversitesi'nin Doğan Araslı Bulvarı'ndaki 16 katlı ek binasında çalışan Abdullah Üye (43), binanın 9. katından asansör boşluğuna düştü.

Asansör faciasında takipsizlik kararına itiraz!

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca, Şişli'de 10 işçinin ölümüyle sonuçlanan asansör kazasına ilişkin yürütülen soruşturmada, aralarında iş adamı Aziz Torun'un da bulunduğu 9 kişi hakkında verilen takipsizlik kararına itiraz edildi...

izmir 9. Asansör ve Asansör Teknolojileri Fuarı Haberi

izmir 9. Asansör ve Asansör Teknolojileri Fuarı


9. Asansör ve Asansör Teknolojileri Fuarı (INELEX 2014), İzmir Uluslararası Fuar Alanı'nda bugün kapılarını açacak. İki yılda bir düzenlenen sektörün Ege zirvesi dünyanın dört bir yanından profesyonellere önemli fırsatlar sunacak. Efor Fuarcılık Genel Müdürü Nuray Eyigele İşleyen, sektörün doğru yatırım için INELEX 2014 fuarındaki son trendleri yakından incelemesi gerektiğini söyledi. Eyigele İşleyen, "İnşaat sektöründeki projeler, modernizasyon ve çevre ülkelerdeki gelişmeler pazarın büyümeye devam edeceğini gösteriyor. Sektör, INELEX 2014'de geldikleri son noktayı ortaya koyacak. Katılımcılarımız gelişime ayak uydurma ve yön verme kabiliyetlerini, pazara hakim olma güçlerini bir kez daha kanıtlayacak. Sektörün Ege zirvesi niteliğindeki fuarımızda buluşturacağız"...