28 / 07 / 2024

İzmir Altınyolun yer altına alınması ne zaman değerlendirilecek

İzmir Altınyolun yer altına alınması ne zaman değerlendirilecek

Konak ile Karşıyaka arasındaki karayolu ulaşımını sağlayan Altınyol'un yer altına alınması projesine ilişkin Kocaoğlu, "2019'dan sonra bir gün mutlaka değerlendirilecektir" dedi.

İzmir'in göbeğindeki akaryakıt istasyonu 5 yılığına kiraya verilecek!

İzmir İli Bayraklı Belediye Başkanlığı, İzmir Bayraklı'da yer alan akaryakıt istasyonunu kiraya verecek. Kiralama ihalesi 4 Temmuz tarihinde yapılacak.

İzmir'de imarlı arsa satılacak! İhalesi 20 Haziran'da yapılacak!

İzmir İli Torbalı Belediye Başkanlığı, İzmir Torbalı'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 20 Haziran 2023 tarihinde yapılacak.

İzmir'de tam 5 kat  imarlı arsa fırsatı! Ticaret ve konut imarlı bu arsayı kaçırmayın!

İzmir İli Tire Belediye Başkanlığı, İzmir Tire'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış ihalesi 5 Temmuz'da yapılacak.

Ziraat GYO İzmir Bayraklı'daki 3 arsasının yüzde 50 hissesini 1.1 milyar TL'ye sattı! 

Ziraat GYO İzmir Bayraklı'da yer alan 3 adet arsasının yüzde 50 hissesini, T.C.Ziraat Bankası A.Ş ve T.Halk Bankası A.Ş Mensupları Emekli ve Yardım Sandığı Vakfı'na sattı. İşte ayrıntılar...

O ilde konut imarlı 5 adet arsa satılıyor! İhalesi 17 Mayıs'ta!

Seferihisar Belediye Başkanlığı, İzmir ili, Seferihisar ilçesi, Atatürk Mahallesi'nde yer alan 5 adet arsayı satıyor. Peki İzmir Seferihisar'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

TOKİ 30 ildeki 235 iş yerini satışa çıkardı! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), aralarında Ankara, İstanbul, İzmir'in de yer aldığı 30 şehirde toplamda 235 iş yerini açık artırmayla satışa çıkardı.

İzmir Menderes'te 8 taksitle imarlı arsa fırsatı!

İzmir Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Balçova Emlak Müdürlüğü, İzmir Menderes'te yer alan arsayı 8 taksitle satışa çıkardı.

İzmir'de 38 arsa satılacak! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

İzmir İli Menemen Belediye Başkanlığı, İzmir Menemen'de yer alan 38 adet arsayı satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği ihale 27 Mart 2023 tarihinde yapılacak.

Bergama Belediyesi İzmir'de 3 arazi satacak! 

İzmir İli Bergama Belediye Başkanlığı, İzmir Bergama'da yer alan üç adet arazi için satış ihalesi düzenliyor. Yatırımcıların merakla beklediği satış ihalesi 23 Mart 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Milli Emlak İzmir'de tam 8 taksitle imarlı arsa satacak! Sakın kaçırmayın!

İzmir Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Balçova Emlak Müdürlüğü, İzmir Menderes'de yer alan arsayı 8 taksitle satışa çıkardı.

2023 yılının yıldızı hangisi olacak? Seçime kadar borsa seçimden sonra altın!

2022 yılının en çok kazandıran yatırım aracı borsa olurken ikinci sırada ise altın yer almıştı. 2023 yılında dünya genelinde resesyon ve düşük büyüme senaryoları konuşulurken Türkiye seçim atmosferinde olacak. Seçime kadar borsa cazibesini koruyacak ancak seçimden sonra altında hareketlilik bekleniy

Altın fiyatlarında yıl sonu kasırgası! Yer yerinden oynadı! Elinde altını olan baksın! 30 Aralık 2022 altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın son işlem günü de milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor.  Bugün altın fiyatlarında yıl sonu kasırgası yaşanırken altında yer yerinden oynadı. Elinde altını olan baksın! 30 Aralık 2022 altın fiyatları. 

İzmir Özdere'de satılık arsa fırsatı! Yazlık bölgede arsa arayanlar sakın kaçırmayın!

İzmir İli Menderes Belediye Başkanlığı, İzmir Özdere'de yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor.

İzmir Altınyolun yer altına alınması ne zaman değerlendirilecek Haberi

İzmir Altınyolun yer altına alınması ne zaman değerlendirilecek

İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Aziz Kocaoğlu, Konak ile Karşıyaka arasında Bayraklı sahilinden ulaşımı sağlayan Altınyol'un yer altına alınması önerilerine "Yapılabilir. Ancak, bu dönemde önümüzdeki 3,5 yıl için böyle bir söz veremem... 2019'dan sonra bir gün mutlaka önem derecesine göre değerlendirilecektir" dedi. Altınyol'un bir kısmının yer altına alınması konusunda Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ'ın, ardından da AK Partili Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Çağlar Haspolat'ın önerileri gündeme gelmişti. Bunun "yapılamayacak bir şey olmadığını" vurgulayan Kocaoğlu "Ancak bu dönemder söz veremem. Diğer projelerimiz var. Belirlediğimiz yol haritamıza göre öncelikli projelerimizi gerçekleştiriyoruz"dedi. Kocaoğlu, İzmir Deniz Projesi kapsamında Karataş-Göztepe Bayraklı Turan bölgesi ve Bostanlı deresi çevresininin kıyı düzenleme ihalesine çıktıklarıın 2016 yılında tüm kıyıyı kapsayan ihalelerin tamamlanacağını söyledi. Başkan Aziz Kocaoğlu ayrıca, Mustafa Kemal...