05 / 05 / 2024

İzmir Aryom Koru konut

İzmir Aryom Koru konut

Türkiye’nin 'En İyi Konut Projesi' ödülüne sahip Aryom Koru’da birinci etabın bitmesiyle konut sahipleri için huzurlu ve konforlu bir yaşam başlıyor.

Bornova Anadolu Lisesi'nin koru alanının inşaat alanına çevrilmesine büyük tepki!

İzmir Bornova Anadolu Lisesi'nin koru alanının inşaat alanına çevrilmesine öğrencilerden büyük tepki geldi Söz konusu inşaat durduruldu fakat belirsizlik hala devam ediyor.

Aryom Koru’nun birinci etabı tamamlandı!

Türkiye’nin 'En İyi Konut Projesi' ödülüne sahip Aryom Koru’da birinci etabın bitmesiyle konut sahipleri için huzurlu ve konforlu bir yaşam başlıyor.

Koru Narlıdere İzmir detayları!

Koru Narlıdere İzmir detayları haberimizde yer alıyor. Projede toplam 143 adet konuta yer veriliyor.

Aryom Koru'da daire almanın tam zamanı!

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dairelerin yer aldığı Aryom Koru'da satın alacağınız daireyi bitmiş haliyle gezip görüp en iyi koşullarla sahip olabilirsiniz...

Aryom Koru yılbaşı kampanyası!

Aryom Koru yılbaşı kampanyası detayları haberimizde yer alıyor. Proje İzmir Gaziemir'de inşa ediliyor.

Aryom Koru fiyat!

Satışların devam ettiği Aryom Koru projesinde 370 adet daire bulunuyor. Projede ilk etap teslimleri bu ay itibari ile yapılacak...

Aryom Koru'da yılın son fırsatı!

Aryom Koru projesinde yılın son fırsatı kampanyası başladı. İşte Aryom Koru projesi ile ilgili detaylar...

Memenen Kuzeyşehir Koru fiyat!

Memenen Kuzeyşehir Koru fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İzmir'in Memenen ilçesinde hayata geçirilen proje Yücesoy Mimarlık imzasını taşıyor. 

17 soruda Kuzeyşehir Koru!

Yücesoy Mühendislik imzası ile İzmir'de hayata geçirilen Kuzeyşehir Koru'da satışlar başladı. Peki Kuzeyşehir Koru'da kaç konut var? Kuzeyşehir Koru ne zaman teslim edilecek? Kuzeyşehir Koru fiyatları ne kadar? İşte tüm soruların yanıtları...

Kuzey Şehir Koru İzmir satılık!

Yücesoy Mühendislik imzasıyla hayata geçirilen Kuzeyşehir Koru'da satışlar başladı. Peki projede daire fiyatları ne kadar? İşte Kuzey Şehir Koru İzmir satılık daire fiyatları...

Kuzeyşehir Koru reklam filmi!

Kuzeyşehir Koru reklam filminde ABD Başkanı Donald Trump'ın tiplemesi yer aldı. İnşaat ve satışların başladığı proje İzmir'in Menemen ilçesinde Yücesoy Mimarlık tarafından hayata geçiriliyor.

Kuzeyşehir Koru fiyat listesi!

İzmir Menemen'de hayata geçirilen Kuzeyşehir Koru projesi Yücesoy Mimarlık tarafından inşa ediliyor. İnşaat çalışmalarının başladığı projede teslimler 36 ay içinde yapılacak

Kuzeyşehir Koru'da ön talep toplanıyor! Yeni proje!

Yücesoy Mühendislik tarafından İzmir'in Memenen ilçesinde hayata geçirilen Kuzeyşehir Koru projesinde ön talep toplanıyor.

İzmir Aryom Koru konut Haberi

İzmir Aryom Koru konut

Türkiye’nin 'En İyi Konut Projesi' ödülüne sahip Aryom Koru’da birinci etabın bitirilmesiyle daire sahipleri için huzurlu ve konforlu bir hayat başlayacak. 

Aryom Koru'da 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor. Hürriyet'te bulunan habere göre, İlk Etap Kat Malikleri Olağanüstü Genel Kurul toplantısı havuz başında düzenlenen kokteylle birlikte gerçekleşti.

Aryom İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Günday, eski mahalle kültürü ve komşuluk ilişkilerini canlandıracak bir konseptle birlikte yeni bir yaşam kültürü oluşturduklarını belirtti. 

Aryom Koru nerede?

Aryom Koru projesi Adnan Menderes Havalimanı'na 10 dakika, Optimum AVM'ye 4 dakika, Fuar İzmir'e 3 dakika, Ege Serbest Bölge'ye 3 dakika, İzban Gaziemir'e 5 dakika, Konak'a 20 dakika, Çeşme'ye 40 dakika...