05 / 05 / 2024

izmir asfalt yenilemesi

izmir asfalt yenilemesi

İzmir’in Alsancak semtinde, geçen Ramazan Bayramı öncesi başlayan altyapı çalışmaları bitti derken semt halkı için ikinci çile başladı.

İzmir Büyükşehir'den 1.5 milyon tonluk asfalt atağı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, asfalt yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Büyükşehir bu kapsamda 1,5 milyon ton sıcak asfalt dökmeyi planlıyor.

İzmir Büyükşehir'den 1.8 milyon ton asfalt!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, yıl sonuna kadar kentte 6 milyon metrekare sathi kaplama yapacaklarını, 1.8 milyon ton da sıcak asfalt dökeceklerini açıkladı.

İzmir'e 1 milyar liralık asfalt yatırımı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, 13 ilçenin muhtar ve aileleriyle Tarihi Havagazı Fabrikası'ndaki iftarda buluştu. Kocaoğlu, muhtarlara büyükşehir tarihindeki en büyük asfalt ihalesinin” yapıldığını müjdeledi

İzmir Beydağ’a asfalt dopingi!

Yeni bağlanan ilçelerle birlikte yollardaki asfalt çalışmalarını daha geniş bir alana yayan İzmir Büyükşehir Belediyesi, şehir merkezine yaklaşık 139 kilometre uzaklıktaki Beydağ'ın yollarını yeniledi.

Ankara Büyükşehir'den asfalt yenileme çalışması!

Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında, bugün Bahçelievler Prof. Muammer Aksoy Caddesi’nde (eski 2. Cadde) asfalt yenilemesi başlatılacak.

İzmir Büyükşehir'den 1 milyon ton asfalt!

Yeni bağlanan ilçelerle birlikte yollardaki asfalt çalışmalarını daha geniş bir alana yayan İzmir Büyükşehir Belediyesi, 2015 yılında 1 milyon ton sıcak asfalt kullandı.

Burhaniye Melih Bapuçcuoğlu Bulvarına yeni düzenleme!

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Batı girişinde yer alan Melih Pabuçcuoğlu Bulvarı’na yeni düzenleme yapılıyor. Kuvayı Milliye Anıtından Karınca Deresi’ne olan bölümü kapsayan Bulvarda asfalt yenilemesi yapılıyor.

Karaburun ve Yeniköy yenilendi!

Arnavutköy Belediyesi alt yapısı tamamlanan cadde ve sokakların asfalt kaplama işlemini tamamladı. Ayrıca Karaburun ve Yeniköy Mahallerinin; cadde ve sokaklarında, asfalt yenilemesi yaptı.

Tekirdağ Yeni Sanayi Sitesi'nde asfalt ve çevre düzeni çalışmaları başladı!

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, 100. Yıl Sanayi Sitesi Asfalt Yapımı ve çevre Düzenlemesi İnşaatı Temel atma Törenine katıldı.

OSB esnafı asfalt payı ödemeyecek!

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin, OSTİM OSB’den talep ettiği ‘asfalt katılım payı’, esnafın açtığı dava sonrası iptal edildi. Mahkeme, karara gerekçe olarak, OSB’lerin Büyükşehir sorumluluğunda olmamasını gösterdi.

Mehmet Müezzinoğlu: İzmir'e hastaneler yapacağız!

İzmir'e gelen Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, çeşitli ziyaretlerde bulundu. Son 12 yılda sağlık alanında önemli bir dönüşüm gerçekleştirdiklerini belirten Bakan Müezzinoğlu, "izmir'e şehir hastanelerini kazandıracağız" dedi.

Çerkezköy Belediyesi asfalt projeleri için 3 milyonluk kredi çekecek!

Çerkezköy Belediyesi muhtelif cadde ve sokaklarda bitümlü sıcak karışım asfalt ile aşınma tabakası yapım işinde kullanılmak üzere 3 milyon TL kredi kullanılması oy birliği ile kabul edildi.

İstanbul'a asfalt çalışmaları ne zaman başlayacak?

Geçen hafta HT İstanbul’un gündeme taşıdığı asfalt sorunu çözülüyor. İBB, 399 ana ulaşım yolunun asfaltlanması için harekete geçti. Kentin ana caddelerine 2 milyon ton asfalt dökülecek. Çalışmalar gece saatlerinde yapılacak.

izmir asfalt yenilemesi Haberi

izmir asfalt yenilemesi

Alsancak Pazaryeri çevresindeki sokaklarda doğalgazın ardından geçici asfaltlanan yollar bu kez kanolizasyon yenilime çalışması için yeniden kazılmaya başlanınca tepkilere neden oldu.


Semtte yaşayan vatandaş ve esnaf aylarca çalışmaların bitmesi sabırla beklediklerini ve koca bir yazı toz toprak içinde geçirdiklerini belirterek, "Şimdi aynı çileyi ikinci kez tekrar yaşıyoruz.


Yıllardır kurumlar arasındaki koordinasyonsuzluğun beledini biz ödedik. Yeniden kazılan yollarda yürümeyi bırakın kaldırımlarda bile geçmek için adeta cambazlık yapıyoruz"...