27 / 04 / 2024

İzmir Bayraklı ya kültür merkezi ne zaman yapılacak

İzmir Bayraklı ya kültür merkezi ne zaman yapılacak

İzmir'in Bayraklı ilçesinde yatırımlar devam ederken, Bayraklı Belediyesi, Nafiz Gürman Mahallesindeki kültür merkezinin temelini attı.

İzmir Bayraklı'daki emsal artışına yapılan itirazlar reddedildi!

İzmir Bayraklı'da 30 Ekim 2020'de 6,9 büyüklüğünde deprem yaşandı. Deprem sonrasında askıya alınan imar plan notu değişikliğine itiraz edildi. Kentsel Dönüşüm, Deprem ve Afetler Komsyonları, oy birliğiyle itirazların reddine karar verdi.

İzmir Bayraklı'da imar revizyon çalışmaları yapılıyor!

İzmir Bayraklı Belediyesi, ilçe genelinde yer alan mahallelerin imar çalışmalarına başladı. Belediye ekipleri Cengizhan, Alpaslan ve Fuat Edip Baksı mahallelerini kapsayan 60 hektarlık alandaki imar plan revizyonlarını bitirdi.

İzmir Bayraklı'da kentsel dönüşüm planlamaları yapıldı!

İzmir Bayraklı Belediyesi ilçe genelinde hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmaları için planlamalarını tamamladı. Yapılacak planlamayla 40 yıllık imar sorunu ortadan kalkacak. 

İzmir Bayraklı'nın gündemi kentsel dönüşüm!

İzmir Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, ilçede önceliğin kentsel dönüşüm çalışmaları olduğunu dile getirdi. 

İzmir'deki Rıza Bey Apartmanı’nda öldüren ihmal!

30 Ekim 2020 tarihinde İzmir'de yaşanan deprem'de yıkılan Rıza Bey Apartmanı’nın 2005’teki depremde hasar gördüğü ve Bayraklı Belediyesi'nin izinsiz tadilata göz yumduğu bildirildi.

İzmir Bayraklı'ya millet bahçesi müjdesi!

İzmir'de inşa edilen deprem konutlarını inceleyen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Bayraklı'da millet bahçesi inşa edileceğini açıkladı.

İzmir Bayraklı'da 12 mahalle için kat sınırlaması geliyor!

İzmir Bayraklı Mayıs Olağan Meclis Toplantısı'nda Bayraklı'da bina inşaatları konusu ele alındı. Mecliste 12 mahalle için kat sınırlaması önerisi getirildi. 

Bayraklı'da kentsel dönüşüm için yol haritası belirlenecek! 

İzmir Bayraklı Belediyesi kentsel dönüşüm için çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Vakfı (KENTSEV) üyeleriyle bir araya gelen Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, kentsel dönüşümde izlenecek adımlar hakkında görüşleri değerlendirdi. 

Bayraklı'ya TOKİ tarafından yapılacak konutlar mecliste!

30 Ekim 2020 tarihinde İzmir'de yaşanan deprem sonrasında Bayraklı ilçesine TOKİ tarafından yapılacağı duyurulan konutlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Rönesans Holding İzmir Bayraklı'da 910 adet konut inşa edecek!

320 milyon TL'lik Hava Harp Okulu ihalesinin ardından, 343 milyon TL'lik İzmir Bayraklı’da yapılacak 910 konut ve 132 dükkan inşaatı ihalesini de Rönesans Grubu aldı. 

İzmir Bayraklı'da ağır hasarlı binalar yıkılıyor!

30 Ekim'de meydana gelen deprem sonrasında İzmir Bayraklı'da ağır hasar alan binaların yıkım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Yaşanabilir Kentsel Dönüşüm ilkeleri neler? 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun İzmir’de yaşanan deprem sonrasında hayata geçirdiği Yaşanabilir Kentsel Dönüşüm Masası ile kentsel dönüşümde hayata geçirilecek ilkeler belirlendi. 

İzmir Bayraklı'da riskli yapılar için düzenleme!

İzmir Bayraklı Belediyesi, ilçede bulunan riskli yapılar için yeni düzenlemeyi hayata geçiriyor. Bayraklı Belediye Meclisi tarafından hazırlanan imar planı notu CHP, AK Parti, MHP ve İYİ Parti’nin oy birliğiyle kabul edildi. 

İzmir Bayraklı ya kültür merkezi ne zaman yapılacak Haberi

İzmir Bayraklı ya kültür merkezi ne zaman yapılacak

İzmir'in Bayraklı ilçesinde yatırımlar devam ederken, Bayraklı Belediyesi, Nafiz Gürman Mahallesindeki kültür merkezinin temelini attı. Bayraklı Belediyesi, Nafiz Gürman Mahallesinde kültür merkezi yapmak için harekete geçti. Bin 334 kilometre metrekarelik bir alan üzerine inşa edilecek kültür merkezinin temeli ise atıldı. Kurs merkezleri, spor salonu ve semt evinin yer alacağı 6. Kültür Merkezi, aynı zamanda taziye evi olarak da kullanılabilecek. Merkezin 5 katlı olacağı ve kısa zaman sonra hizmete açılacağı belirtildi.


Yeni...