02 / 05 / 2024

izmir bayraklıda kentsel dönüşüm projeleri

izmir bayraklıda kentsel dönüşüm projeleri

AK Parti Bayraklı Belediye Başkan Adayı İsmail Sarı, seçim çalışmaları kapsamında ilk ziyaretini Bayraklı Müteahhitler Derneği'ne yaptı. Bayraklılı hemşerilerime huzur ve rahat bir yaşam sürmeleri için gece gündüz çalışacağız...

Kerim Özer: TOKİ, şehirlerimize mutsuzluk getiriyor!

Bayraklı'da aday adaylığını açıklayan CHP'li Kerim Özer, Toplu Konut İdaresi'nin (TOKİ) sistemini eleştirdi ' CHP Bayraklı Belediye Başkan Aday Adayı Kerim Özer, Refik Şevket İnce Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi...

İzmir Bayraklı'daki emsal artışına yapılan itirazlar reddedildi!

İzmir Bayraklı'da 30 Ekim 2020'de 6,9 büyüklüğünde deprem yaşandı. Deprem sonrasında askıya alınan imar plan notu değişikliğine itiraz edildi. Kentsel Dönüşüm, Deprem ve Afetler Komsyonları, oy birliğiyle itirazların reddine karar verdi.

İzmir Bayraklı'da kentsel dönüşüm planlamaları yapıldı!

İzmir Bayraklı Belediyesi ilçe genelinde hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmaları için planlamalarını tamamladı. Yapılacak planlamayla 40 yıllık imar sorunu ortadan kalkacak. 

İzmir Bayraklı'daki kentsel dönüşüm sorunu çözülüyor!

İzmir Bayaklı'da devam eden kentsel dönüşüm problemleri ortadan kalkıyor. Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, çalışmalardaki son durum hakkında bilgi verdi. 

İzmir Bayraklı'da kentsel dönüşüm için uygun kredi imkanı!

İzmir'in Bayraklı ilçesinde kentsel dönüşüme yönelik verilen uygun faiz imkanından yararlanmak isteyen vatandaşlar için protokol imzalandı. 

İzmir Bayraklı'da 12 mahalle için kat sınırlaması geliyor!

İzmir Bayraklı Mayıs Olağan Meclis Toplantısı'nda Bayraklı'da bina inşaatları konusu ele alındı. Mecliste 12 mahalle için kat sınırlaması önerisi getirildi. 

İzmir Bayraklı'da 10.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Bayraklı Belediyesi, İzmir Yamanlar'da yer alan arsayı 10 milyon 474 bin 900 TL bedelle satışa çıkardı.

Bayraklı'da kentsel dönüşüm için yol haritası belirlenecek! 

İzmir Bayraklı Belediyesi kentsel dönüşüm için çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Vakfı (KENTSEV) üyeleriyle bir araya gelen Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, kentsel dönüşümde izlenecek adımlar hakkında görüşleri değerlendirdi. 

Rönesans Holding İzmir Bayraklı'da 910 adet konut inşa edecek!

320 milyon TL'lik Hava Harp Okulu ihalesinin ardından, 343 milyon TL'lik İzmir Bayraklı’da yapılacak 910 konut ve 132 dükkan inşaatı ihalesini de Rönesans Grubu aldı. 

İzmir Bayraklı'da ağır hasarlı binalar yıkılıyor!

30 Ekim'de meydana gelen deprem sonrasında İzmir Bayraklı'da ağır hasar alan binaların yıkım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

İzmir Bayraklı'da 1444 konut ve 208 iş yerinin temeli 22 Şubat'ta atılacak!

İzmir'deki depremde en fazla yıkımın görüldüğü Bayraklı'da yeni binaların inşası 22 Şubat'ta başlayacak. İzmir'deki depremde çöken veya ağır hasar görerek ilk etapta acil yıkılan 71 binanın olduğu bölgede, 7 proje alanı hazırlandı.

İzmir Bayraklı’da dönüşüm başlıyor!

Milliyet gazetesi yazarı Onur Çakır bugünkü yazısında İzmir Bayraklı'daki kentsel dönüşüm kaleme aldı. İşte Çakır'ın o yazısı...

İzmir Bayraklı'da 3 kentsel dönüşüm ofisi açıldı!

30 Ekim’de meydana gelen depremin ardından vatandaşlardan gelen talepler üzerine harekete geçen Bayraklı Belediyesi, 3 farklı yerde kentsel dönüşüm iletişim ofisi açtı. 

İzmir Bayraklı'da konutlar ormana yapılacak!

İzmir Bayraklı'da tapuda orman olarak kayıtlı 375 hektar büyüklüğünde alan, bugün resmi gazetede yayınlanan Cumhurbaşkanlığı kararı ile orman vasfından çıkarıldı.

izmir bayraklıda kentsel dönüşüm projeleri Haberi

izmir bayraklıda kentsel dönüşüm projeleri

"Dönüşümde kimse mağdur olmayacak" 


AK Parti Bayraklı Belediye Başkan Adayı İsmail Sarı, seçim çalışmaları kapsamında ilk ziyaretini Bayraklı Müteahhitler Derneği'ne yaptı. 31 Mart sabahı göreve geldiklerinde, kentsel dönüşüm projesini sosyal devlet anlayışına uygun olarak hayata geçireceklerini belirten İsmail San, "Kentsel dönüşüm konusunda gereken neyse yapacağız. Bu konuda kimseyi mağdur etmeyecek avlusundaki limon ağacının bile zararım karşılayacağız. Bayraklılı hemşerilerime huzur ve rahat bir yaşam sürmeleri için gece gündüz çalışacağız. 


Ben o evlerin ne zorluklarla yapıldığını bilirim sırtında çimento, eşekle tuğla taşıyanları ben onlarda beni çok iyi bilirim. Bayraklı halkı artık hiç tedirginlik yaşamasın ben burada siz müteahhitler huzurunda Bayraklı halkına söz veriyorum hiçbir kimsenin metrekaresine tecavüz etmeye cek hakkını vererek helallik alacağız" dedi. 


Kentsel dönüşüm hamlesini müteahhitlerle birlikte gerçekleştireceklerini ve bu konuda kendilerine...