06 / 05 / 2024

İzmir Behçet Uz Parkı imar planı

İzmir Behçet Uz Parkı imar planı

AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan, geçtiğimiz günlerde hizmete kapatılan Bayraklı Vapur İskelesi’nin yerine sosyal tesis yapılacağını, Behçet Uz Parkı'nın imar planının değiştiğini açıkladı.

Meclis üyesinden şok iddia: Kaçak yapıya göz yumuluyor!

Ak Parti Elazığ Belediyesi meclis toplantısında konuşan MHP’li Meclis üyesi Behçet Susmaz'ın kaçak yapılara ilişkin şok iddiası büyük ses getirdi. Susmaz, kentte yapılan kaçak yapılara belediyenin göz yumduğunu söyledi. 

Bhs Müteahhitlik İnşaat Taahhüt Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bhs Müteahhitlik İnşaat Taahhüt Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Behçet Barış Başça ve Buğra Hasan Ali Başça ortaklığında kuruldu.

Özgürdoruk İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Özgürdoruk İnşaat Anonim Şirketi Sarıyer'de Behçet Engin tarafından kuruldu.

Grand Haliç Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Grand Haliç Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Beyoğlu’nda 3 milyon 60 bin TL sermaye bedeli ile Behçet Morgül, Ferdinar Gülük ve Cevdet Morgül ortaklığında kuruldu.

Mhb Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mhb Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Ümraniye’de  1 milyon TL sermaye bedeli  ile  Muhammedhatip Ayna ve Behçet Ayna kuruldu.

Has Çatı Ve Cephe Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Çatı Ve Cephe Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Behçet Ataş tarafından kuruldu.

Oğuz Gündoğdu'dan korkutan deprem açıklaması!

Jeofizik Uzmanı Dr. Oğuz Gündoğdu, Marmara Denizi’nde ve  Muğla açıklarında yaşanan depremlerin olası İstanbul ve İzmir depremlerinin habercisi şeklinde değerlendirilmesi gerektiğini dile getirdi.

Oğuz Gündoğdu: İzmir'deki depremler artçı!

Jeoloji uzmanı Dr. Oğuz Gündoğdu, İzmir'de meydana gelen depremlerin, deprem fırtınası olmadığını dile getirerek bu depremlerin artçı depremler olduğunu dile getirdi. 

Zemin etüdü yıkıcılığı engelliyor!

İzmir Ekonomi Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Mimarlık Bölümü öğretim görevlisi ve İnşaat Mühendisi Şeref Alpago, Ege Denizi'nde yaşanan 6.6 büyüklüğündeki depremin, Bayraklı'daki yıkıcı etkisinin, zemin etüdünün önemini ortaya koyduğunu dile getirdi. 

İzmir depremi Marmara'yı tetikler mi? Oğuz Gündoğdu anlattı!

Jeofizik Uzmanı Dr. Oğuz Gündoğdu, İzmir'de 6,6 büyüklüğüne sahip depremin ardından Marmara'da beklenen depremi etkileyip etkilemeyeceği merak ediliyor. Jeofizik Uzmanı Dr. Oğuz Gündoğdu, anlattı...

Oğuz Gündoğdu :Yıkımın sebebi eski binalar!

İzmir'de meydana gelen deprem  çok sayıda binanın yıkılmasına neden oldu. Jeofizik Uzmanı Oğuz Gündoğdu'na göre; bu binaların yıkılmasının nedeni, binaların yaşlı olması.

Oğuz Cem Çelik: İnşaat hatası can alıyor!

İzmir'de meydana gelen deprem sonrası açıklamalarda bulunan Prof. Oğuz Cem Çelik, ''Binanın taşıyıcı sistemini duvarların bazılarını da betonarme olarak yapıp yapının esnekliğini bir miktar azaltmamız gerekiyor'' dedi.

İzmir Körfez Geçişi'nin etüt projesi tamam!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün düzenlenen Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu Açılış Töreni'nde yaptığı konuşmada,  "İzmir Körfez Geçişi projemizin etüt projesini tamamladık, imar planı çalışmaları sürüyor." dedi...

İzmir Behçet Uz Parkı imar planı Haberi

İzmir Behçet Uz Parkı imar planı

İzmir Büyükşehir Belediyesi Haziran ayı ikinci meclis toplantısı Başkan Aziz Kocaoğlu’nun yokluğunda Başkanvekili Sırrı Aydoğan idaresinde gerçekleşti. İzmir’in unutulmaz merhum başkanı Ahmet Piriştina ölümünün 14’üncü yıl dönümünde çeşitli etkinliklerle anılırken, büyükşehir meclis oturumuna da miras tartışması damga vurdu.


Oturumun dilek ve temenniler bölümünde söz alan AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan, Dr. Behçet Uz Park’ının fotoğraflarını göstererek yerel yönetimlere yüklendi. Merhum Başkan Ahmet Piriştina’nın kente bıraktığı eserlere sahip çıkılmadığını savunan Doğan, Karabağlar’da bulunan Ahmet Piriştina Park’ının atıl durumda olduğunu söyleyerek, “Merhum Başkan Ahmet Piriştina’yı bizlere ve kentimize bıraktığı eserlerle anıyoruz. Ancak geriye bıraktığı eserlerin son halini gördükçe üzülüyoruz. Piriştina sevgisi sözde kaldı. Belediye onun bıraktığı mirasa sahip çıkamadı” dedi.



İzmir’in merhum başkanı Ahmet Piriştina’yı ölümünün 12’inci yılında saygı ve rahmetle anarak...