11 / 05 / 2024

izmir belediyesi asfaltlama çalışmaları

izmir belediyesi asfaltlama çalışmaları

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 10 yılda yaptığı asfaltlama çalışmalarında 6 milyon 617 bin 500 ton sıcak asfalt döktü, 16 milyon 100 bin metrekarelik sathi kaplama yaptı. Bu çalışmaların maliyeti 1 milyar 1 milyon lirayı aştı.

İzmir Yeşildere Yolu açılıyor!

Kentteki yatırımlarına devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, asfaltlama çalışmalarını büyük ölçüde tamamladığı Yeşildere yolunu da Perşembe gününden itibaren tamamen trafiğe açacak

Mamak'ta kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Mamak’ın altyapı ve üstyapı alanında kusursuz olması için dört koldan çalışan Mamak Belediyesi, asfaltlama çalışmalarını ilçe genelinde tüm hızıyla sürdürüyor.

İzmir Belediyesi kat karşılığı inşaat yaptıracak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir İli, Konak İlçesi, Ege Mahallesi'nde kat karşılığı anahtar teslimi inşaat yapım işini ihale edecek. İşin bedeli 332 milyon 729 bin 856 TL olarak belirlendi.

Trabzon Sarıtaş TOKİ Konutları'na asfalt müjdesi!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi asfaltlama çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor, belediye Akçaabat ilçesinin Sarıtaş ve Yaylacık mahallelerinin ortak kullanımında olan yoldaki çalışmaları tamamlamak üzere harekete geçti.

İzmir Belediyesi Balçova'da 31.3 milyon TL'ye otopark yaptıracak!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, intifa hakkı tesis edilmesi karşılığında ototerminal ve otopark binası yapılması işini ihale edecek. 10 yıl süreyle işletilecek işin bedeli 31 milyon 334 bin TL olarak belirlendi.

Malatya Büyükşehir'den 923 kilometre asfalt!

Büyüyen ve gelişen Malatya’nın daha yaşanabilir bir kent haline gelmesi için her alanda çalışmalarını sürdüren Malatya Büyükşehir Belediyesi, asfaltlama alanında başarılı çalışmalar yaptı.

Trabzon Fatih Mahallesi’ne asfalt müjdesi!

Hava şartlarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesini fırsat bilen Trabzon Büyükşehir Belediyesi asfaltlama çalışmalarına devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi ekipleri Ortahisar ilçesinin Fatih Mahallesi’nde 4 ayrı noktada asfaltlama çalışması gerçekleştirdi.

Trabzon Sarıtaş’ta asfalt sevinci!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi asfaltlama çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi ekipleri Akçaabat ilçesinin Sarıtaş ve Yaylacık mahallelerinde asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor.

Şanlıurfa'nın köprülü kavşakları asfaltlanıyor!

Şanlıurfa'nın trafik yoğunluğunu en asgariye düşürmek için Şanlıurfa-Diyarbakır yolunda 2 adet köprülü kavşağın yapım çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren Büyükşehir Belediyesi, asfaltlama çalışmalarına başladı.

Denizli Büyükşehir’den 800 kilometre asfalt!

Denizli genelinde yol yapımı ve ulaşımla ilgili seferberlik başlatan Denizli Büyükşehir Belediyesi asfaltlama çalışmasında da büyük bir mesafe aldı.

Trabzon Büyükşehir'den 175 bin ton asfalt!

2016 yılı içerisinde yollara 175 bin ton asfalt seren Büyükşehir Belediyesi, asfaltlama çalışmalarının yanında 50 milyon TL maliyetli yol betonlama çalışmalarına da aralıksız olarak devam ediyor.

Düzce Azmimilli ve Akınlar Mahallesi'nde asfaltlama çalışması tamamlandı!

Düzce Belediyesi asfaltlama çalışmalarına Ramazan Bayramı boyunca devam etti. Dokuz günlük tatilde de çalışan ekipler Azmimilli ve Akınlar Mahallesinin tamamında asfaltlama çalışmalarını tamamladı.

İzmir Belediyesi'nin Kültürparkı projesi açıklandı!

Büyükşehir Belediyesi, yeni Kültürpark projesini açıkladı. Projede yeşil alanın arttığını ancak kültürün azaldığını söyleyen Ekrem Demirtaş, “Bu park kültüre ne kadar hizmet veriyor?” diye konuştu.

izmir belediyesi asfaltlama çalışmaları Haberi

izmir belediyesi asfaltlama çalışmaları


2004 yılında çıkan yeni yasa ile sınırları 5 kat genişleyen, Bütünşehir yasası ile ilçe sayısı 30’a yükselen  İzmir Büyükşehir Belediyesi, bir yandan genişleyen sınarlarına dahil olan yeni ilçelerde bir yandan da metropol sınırları içindeki ilçeler ile merkezdeki asfaltlama çalışmalarını eş zamanlı sürdürüyor. 


Yeni bağlanan ilçelerin birikmiş asfalt ve yol sorunlarını kısa sürede gideren İzmir Büyükşehir Belediyesi, son 10 yıl içinde 1 milyar 1 milyon 250 bin TL’lik asfaltlama çalışması gerçekleştirdi. Ova ve tarla yollarını sathi kaplayarak üreticinin yüzünü güldüren Büyükşehir Belediyesi, tarladaki ürünlerin tozdan ve tozun neden olduğu zararlılardan kurtulmasını, kalite ve verimin artmasını, üreticiler ilaçlama maliyetinden kurtulmasını sağladığı gibi pazarlama olanaklarını da kolaylaştırdı.


Çalışmalar Mart’tan önce başladı

Bütünşehir Yasası ile 2014 Mart’ından sonra resmi olarak İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne  devri yapılacak olan...