27 / 07 / 2024

izmir belediyesi kültür sanat mekanları yenileme

izmir belediyesi kültür sanat mekanları yenileme

Büyükşehir Belediyesi, özellikle yaz aylarında konserlerin vazgeçilmez adresi olan Kültürpark Atatürk Açıkhava Tiyatrosu’nda da tadilat yaptı. Açıkhava’nın güneşten yıpranan 2 bin 880 koltuğu yenileriyle değiştirildi

İzmir Mustafa Necati Kültür Merkezi inşaatında son durum ne?

İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Buğra Gökçe, Cumhuriyet’in simge ismi Mustafa Necati’nin adını yaşatacak olan kültür merkezini ziyaret etti. Çalışmalar hakkında bilgi alan Gökçe, merkezin tamamlanınca bölgeye nefes aldıracak bir alan olacağını belirtti.

Kapaklı Atatürk Kültür Merkezi Kapaklı Belediyesi'ne devredildi!

Kültür ve sanat alanında yaptığı yatırımlarla Tekirdağ'ı Türkiye'nin kültür merkezi haline getirmeyi planlayanTekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kapaklı Atatürk Kültür Merkezi, imzalanan iş birliği protokolü ile Kapaklı Belediyesi'ne devredildi.

Çankaya Belediyesi Spor ve Kültür Kompleksi’ni Aura Design Studio tasarladı!

Ankara Karapınar Mahallesi’nde inşa edilecek olan Çankaya Belediyesi Spor ve Kültür Kompleksi’ni AURA Design Studio tasarladı. Kompleks bölgenin sosyal konut ihtiyaçlarına yönelik birçok fonksiyonu içinde barındırıyor.

Düzce Belediyesi Kültür Merkezi onarıma alındı!

3 yıl önce hizmete açılan Düzce Belediyesi Kültür Merkezi onarıma alındı. Merkezde bakım-onarım çalışmalarının kısa sürede tamamlanması planlanıyor.

Bakırköy Belediyesi kültür merkezi yaptırıyor!

Bakırköy Belediyesi Osmaniye'de kültür merkezi ve evlendirme dairesi inşa ettirecek. İntifa hakkı tesis edilmek suretiyle yapım ve işletme ihalesi 12 Şubat'ta... 

Bakırköy Belediyesi Osmaniye'de kültür merkezi yaptırıyor!

Bakırköy Belediyesi Osmaniye'de kültür merkezi ve evlendirme dairesi yaptırıyor. İntifa hakkı tesis edilmek suretiyle yapım ve işletme ihalesi 11 Aralık'ta...

İzmir Sarnıç Kültür Merkezi Kasım'da açılacak!

İzmir Gaziemir Belediyesi tarafından yapımına başlanan Sarnıç Kültür Merkezi'nin yapımında sona gelindi. Toplam 2 milyon 297 bin liraya mal olan merkezin Kasım'da açılması planlanıyor.

Efeler Belediyesi Kültür Merkezi açıldı!

Efeler Belediyesi Kültür Merkezi ve Nikah Salonu ile ünlü yazar Muzaffer İzgü'nün isminin verildiği tiyatro ve konferans salonu düzenlenen tören ile hizmete açıldı...

Beylikdüzü Belediyesi Balıkesir Kültür Merkezi'nin yapımını üstlendi!

Beylikdüzü Belediyesi, Balıkesir Manyas Belediyesi tarafından bölgede temeli atılan Kültür Merkezi ve Çok Amaçlı Sosyal Tesis'in yapımını üstlendi. Temeli atılan proje 750 metrekarelik alanda inşa edilecek.

Suluova Kültür Merkezi açılış için gün sayıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Suluova Belediyesi, kültür merkezi projesinin inşaatını tamamlıyor.

Adapazarı Belediyesi'nden 10 yıllığına kiralık kültür merkezi!

Adapazarı Belediyesi, kültür merkezinin toplantı salonu hariç diğer bölümlerinin bir bütün halinde işletme hakkını 10 yıllığına kiraya veriyor..

İzmir Tahsin Yazıcı Kültür Merkezi'nin temeli atıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Karabağlar Belediyesi işbirliğiyle hayata geçirilen kültür merkezinin temeli atıldı.

Altındağ Belediyesi’nden Gagavuzya’ya kültür merkezi!

Daha önce Bosna Hersek’in Visoko kentine bir kültür merkezi inşa eden Altındağ Belediyesi şimdi de Gagavuzya Özerk Cumhuriyeti’nde kültür merkezi inşa ediyor.

izmir belediyesi kültür sanat mekanları yenileme Haberi

izmir belediyesi kültür sanat mekanları yenileme


İzmir Büyükşehir Belediyesi, sanat tutkunlarına daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kentin en popüler kültür sanat mekanlarını yeniledi. Konser, konferans, seminer, tiyatro gibi etkinliklerin düzenlendiği Kültürpark’taki İsmet İnönü Sanat Merkezi, Atatürk Açıkhava Tiyatrosu ve Gençlik Tiyatrosu, yeni yüzleriyle İzmirlileri bekliyor.


Büyükşehir Belediyesi, tadilat çalışmaları kapsamında Kültürpark İsmet İnönü Sanat Merkezi’ni baştan aşağı yeniledi. Merkezdeki 720 koltuk yenileriyle değiştirilirken, çıkarılan koltuklar ise özel bir tiyatroya bağışlandı. Sanat Merkezi’nin ahşap sahnesi cilalanırken aydınlatmaları, yıpranan tavanı ve zemin malzemeleri de yenilendi. 


Büyükşehir Belediyesi, özellikle yaz aylarında konserlerin vazgeçilmez adresi olan Kültürpark Atatürk Açıkhava Tiyatrosu’nda da tadilat yaptı. Açıkhava’nın güneşten yıpranan 2 bin 880 koltuğu yenileriyle değiştirildi. Tadilat çalışmaları çerçevesinde Kültürpark Gençlik Tiyatrosu’nun yer döşemeleriyle koltukları da yenilendi. 


İzmir Büyükşehir...