05 / 05 / 2024

İzmir Belediyesi su şebekesi

İzmir Belediyesi su şebekesi

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir’in 18 farklı ilçesindeki 40 milyon liralık içme suyu yatırımı için 900 kilometre uzunluğunda şebeke döşüyor...

İstanbul ve İzmir'de su altında kalacak ilçeler tek tek açıklandı! Sahil şeridine dikkat! Tarih verildi! 

80 yıl sonra İstanbul ve İzmir'de sahil şeridinin sular altında kalabileceği gündeme geldi. İstanbul ve İzmir'deki su altında kalacak ilçeler tek tek açıklandı. Peki hangi ilçeler etkilenecek? 

İzmirlileri Şaşırtan Karar: Suya Yüzde 43,48 Zam! İşte Detaylar...

İzmir'de suya yüzde 43,48 zam yapıldı. İzmir Büyükşehir Belediyesi İzmir ve Su Kanalizasyon İdaresi İZSU Genel Müdürlüğü tarafından alınan karara göre bu zam 1 Ağustos 2023 tarihinden itibaren geçerli olacak. AK Parti ve MHP grubunun ret oylarına karşılık oy çokluğu sonucunda suya zam yapılacak.

İZSU için akıllı bina yapılacak!

İzmir Belediyesi, İZSU için Halkapınar Su Fabrikası sahasına yeni bir hizmet binası inşa edilecek. Akıllı bina konseptiyle hayata geçecek projenin ihalesi bu ay yapılacak.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi yatırımcıların önünü açıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, SU-KAY Park ve Çelik Köprüler ile cazibe merkezi haline gelen GAP Vadisi bölgesindeki imarda yer alan 50 metrelik yeni yolları açarak halkın hizmetine sunmayı planlıyor.

Hatay Yoğunoluk'un su sorunu çözülüyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), Samandağ ilçesine daha temiz ve kesintisiz içmesuyunun sağlanması adına çalışmaların sürdürdüğünü bildirdi.

Hatay Erzin'de atık su arıtma tesisi inşaatı başladı!

Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (HATSU), kanalizasyon şebekesi tamamlanan Erzin"in içme suyu ile birlikte en büyük eksiği olan atık su arıtma tesisi inşaatının başladığını bildirdi.

Antalya Muratpaşa'daki su parkı yıkılıyor!

Muratpaşa Belediyesi, 'Su Parkı Hayaleti' başlığı ile gündeme taşındığı, tahliye edildikten sonra kaderine terk edilen su parkında yıkıma başladı.

Kocaeli Acısu’yun altyapı problemi çözüldü!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, geçtiğimiz yıl içerisinde Kartepe bölgesinde etkili olan sağanak yağışlarda su baskınları ile etkilenen Acısu bölgesinde yağmursuyu ve atık su kolektör hatları, terfi merkezi ve dere ıslahları gerçekleşti

Beyşehir Atık Su Arıtma Tesisi Revizyonu İşi ihale edildi!

Konya Büyükşehir Belediyesi Su Kanal İdaresi 2014/ 175002 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi. Konya'da gerçekleşen ihaleye 8 firma teklif verdi.

Rüstem Keleş'ten Sakarya'ya iki müjde!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, şehrin kuzeyinde hayata geçirilecek iki yeni yatırımın müjdesini verdi.

Kurşunlu'nun su sorunu çözüldü!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon idaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Kurşunlu Mahallesi'nin içme suyu sıkıntısını giderdi.

Sakarya'ya 57 milyon liralık yatırım yapıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş; Pamukova ve Geyve ilçeleri için yaklaşık 57 milyonluk yatırım yapıldığını belirterek yeni projelerin de devam ettiği bilgisini verdi.

Hekimhan'a 16 milyon liralık yatırım yapılacak!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü tarafından Hekimhan ilçesi için hazırlanan yaklaşık 16 Milyon TL'lik projenin ihalesi yapıldı.

İzmir Belediyesi su şebekesi Haberi

İzmir Belediyesi su şebekesi


İzmir’in çevre yerleşimlerinde eskiyen, kaçaklara neden olan sağlıksız borular, Büyükşehir Belediyesi’nin yatırımlarıyla tarihe karışırken, vatandaşlar uzun ömürlü, basınca dayanıklı ve daha sağlıklı içme suyu şebekelerine kavuştu. 


2004 – 2102 yılları arasında 2140 kilometre uzunluğunda içme suyu şebekesi döşeyen İZSU Genel Müdürlüğü, halen 18 ilçe için kurduğu şantiyelerde çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda İZSU, toplam 40 milyon liralık yatırımla 900 kilometre uzunluğunda yeni içme suyu şebekesi döşüyor. 





İzmir...