14 / 05 / 2024

izmir berkin elvan sokağı

izmir berkin elvan sokağı

İZMİR’in merkez Narlıdere İlçesi Belediye Meclisi’nin ' Yavuz Bingöl Sanat Sokağı ' ismini ' Berkin Elvan Sokağı ' olarak değiştirmesi kararı, Kaymakamı Ali Osman Canbaba tarafından veto edildi.

Etimesgut Elvan Mahallesi imar planı değişikliği askıda!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Etimesgut ilçesine bağlı Elvan Mahallesi 46044 ada 1 sayılı parsele ait 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği bugün askıya çıkarıldı...

Lütfi Elvan, Antalya Batı Çevre Yolu'nu inceledi!

Batı Çevre Yolunda incelmelerde bulunan Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, yolu en kısa süre hizmete açılacağını söyledi. Elvan, 14 kilometre uzunluğundaki yolun 120 milyon lira yatırım bedeline sahip olduğunu söyledi.

Ankara Yapracık ve Elvan’a pazar!

Ankara Etimesgut Belediyesi, mahalle sakinlerinin istek ve ihtiyaçları doğrultusunda Elvan Mahallesi’nde yeni pazar yeri kurdu. Faaliyete geçen semt pazarı, cumartesi günleri ilçe halkına hizmet veriyor.

İzmir'de Bitkisel Yağ Üretimi ve Rafinasyon Tesisi toplantısı 9 Haziran'da!

ABALIOĞLU YAĞ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. tarafından; izmir'de Bitkisel Yağ Üretimi ve Rafinasyon Tesisi için 9 Haziran 2015 günü saat 14:00'de halk toplantısı düzenlenecek.

İzmir-Antalya hızlı tren hattı geliyor!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı ve AK Parti Antalya Milletvekili adayı Lütfi Elvan, "İzmir'den Denizli üzerinden Antalya'ya ulaşan bir hızlı tren projemiz var. İzmir'i Antalya'ya bağlamak istiyoruz" dedi

Lütfi Elvan: Alanya'ya hızlı tren gelecek!

Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, dünyanın yapamayacağı projeleri yaptıklarını belirterek, "Denizin altından Marmaray'ı getirdik. Abdülhamit'in hayaliydi. 150 yıllık proje" dedi.

Lütfi Elvan: 3 katlı yeni tüp geçit projesi de hizmete girecek!

İstanbul'daki tüp geçit projelerine muhalefetin "yapılamaz" dediğini ancak 2 tüp geçidin yapıldığına işaret eden Elvan, 3 katlı yeni tüp geçit projesinin de hizmete gireceğini söyledi.

Karşıyaka-İnciraltı köprüsü İzmir için şart!

Karşıyaka-İnciraltı köprüsünün izmir için şart olduğunu vurgulayan AKP İzmir Milletvekili Adayı Cemil Şeboy, 'Biz Bostanlı-İnciraltı köprüsünü hemşerilerimize soracağız. İzmir'in iki yakasına sandık kuracağız. "dedi.

Cemil Şeboy: İzmir'de dönüşüm biran önce başlamalı!

AK Parti izmir 1. Bölge milletvekili adayı mimar Cemil Şeboy: "Kentsel dönüşümün biran önce başlaması lazım. Allah korusun İzmir'de büyük bir deprem olsa kentin yüzde 65'i yok olacak." dedi.

İzmir ekonomisi sadece inşaatla büyümez!

izmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, sadece inşaat ve turizmle sağlıkı bir ekonomik büyüme yakalanamayacağını, İzmir'de fuarları özellikle desteklediklerini söyledi.

Lütfi Elvan: Yerli yüksek milli hızlı trenin tasarımı tamam!

Denizcilik ve Haberleşme Eski Bakanı Lütfi Elvan; "300-350 km hızla gidebilecek yüksek milli hızlı trenimizin yapım çalışmalarına başladık. Tasarımlarını bitirdik Şu anda arkadaşlarımız detay çalışmalarını yapıyor." dedi.

Wyndham Grand İzmir Özdilek yeşil yıldız belgesi aldı!

'Yeşil Yıldız' Belgesi alan turizm tesisleri Özdilek Wyndham Otel'inde düzenlenen akşam yemeğinde ödüllerini aldı.İzmir Valisi Mustafa Toprak yeşil yıldız belgesi alan Wyndham Grand izmir Özdilek'in ödülünü Genel Müdür Funda Çam'a takdim etti.

Mehmet Müezzinoğlu: İzmir'e hastaneler yapacağız!

İzmir'e gelen Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, çeşitli ziyaretlerde bulundu. Son 12 yılda sağlık alanında önemli bir dönüşüm gerçekleştirdiklerini belirten Bakan Müezzinoğlu, "izmir'e şehir hastanelerini kazandıracağız" dedi.

izmir berkin elvan sokağı Haberi

izmir berkin elvan sokağı

Narlıdere Belediye Meclisi ocak ayı toplantısında, 'Yavuz Bingöl Sanat Sokağı'nın isminde, 2 Ak Parti Meclis üyesinin ret oyuna karşılık 23 CHP’li üyenin oyuyla değişiklik yapmıştı. Sokağın adını 'Berkin Elvan' olarak değiştiren Belediye Meclisi’nin bu kararı, Narlıdere Kaymakamlığı tarafından veto edildi.


Kaymakam Ali Osman Canbaba, Yavuz Bingöl isminin siyasal gerekçelerle değiştirildiğini de belirtti. Berkin Elvan Sokak isminin Narlıdere Kaymakamı Ali Osman Canbaba tarafından veto edilmesinin ardından Narlıdere Belediye Meclisi CHP Grubu, CHP İlçe Başkanı ve Grup Başkanı Cafer Esen, Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur ile birlikte olağanüstü toplandı. CHP Meclis Grubu yaptığı değerlendirme sonucunda Berkin Elvan isminin aynı sokağa verilmesi ve yeni bir meclis kararı alınarak Kaymakamlığa gönderilmesi konusunda oybirliği ile karar aldı.


CHP İlçe Başkanı Cafer Esen ise ilçedeki sivil toplum...