01 / 05 / 2024

izmir beydağ belediyesi

izmir beydağ belediyesi

Beydağ Belediye Başkanı Süleyman Vasfi Şentürk'ün 365 gününü değerlendiren vatandaşlar, ilçelerine sosyal alanlar istiyor.Dar gelirliler için yapılan 40 hanelik konut projesi, Beydağ Kır Gazinosu ve Olimpik yüzme havuzu projelerinin tamamlanması bekleniyo

Arsa yatırımı yapacaklar dikkat! İzmir Bergama Belediyesi 112 bin 288 metrekarelik arsayı satıyor! 

İzmir ili Bergama Belediye Başkanlığı, İzmir ili, Bergama ilçesi, Kadıköy Mahallesi, 158 ada 8 parselde yer alan 112 bin 288 metrekarelik arsayı satıyor...

İzmir Konak Belediyesi'ne mimarlık yarışmasından 4 ödül!

İzmir'e bağlı Konak Belediyesi, 'The International Property Awards (Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri) mimarlık proje yarışmasında dört ödülün sahibi oldu. 

İzmir Konak Belediyesi'nin hizmet binası yıkıldı! 

İzmir depremi sonrası hasar gören Konak Belediyesi'nin cam hizmet binasında yıkım işlemleri tamamlandı. 

İzmir Bergama Belediyesi’nin tarım arazi satışlarına mahkemeden dur kararı!

İzmir 3. İdare Mahkemesi, AKP’li belediye yönetiminin aldığı satış kararına ilişkin yürütmeyi durdurma kararı verdi.

İzmir Bergama Belediyesi'nden 16.4 milyon TL'ye satılık 13 tarla!

İzmir Bergama Belediye Başkanlığı, İzmir ili, Bergama ilçesi, Ertuğrul, Dağıstan, Ferizler, Kurtuluş, Kadıköy ve Aşağıkırıklar mahallelerinde yer alan 13 tarlayı 16 milyon 378 bin 300 TL'ye satıyor...

İzmir Torbalı Belediyesi yeni hizmet binası için düğmeye bastı!

İzmir'e bağlı Torbalı Belediyesi ilçeye yeni hizmet binası kazandırmak için çalışmalara başladı. 

İzmir Bergama Belediyesi tahliye edildi!

30 Ekim'de meydana gelen deprem sonrasında hasar oluşan İzmir Bergama Belediyesi tahliye edildi.

İzmir Karaburun Belediyesi hizmet binası için yeni yer arayışında!

30 Ekim'de İzmir'de meydana gelen deprem nedeniyle hasar gören Karaburun Belediyesi hizmet binası için yer arayışı devam ediyor.

İzmir Bayraklı Belediyesi çürük yapıları 10 yıl önce raporladı!

Deprem incelemesi için İzmir’e CHP’li Seyit Torun, “Belediyeler İzmir’de 11 binin üzerinde binayı denetlemiş. Bayraklı Belediyesi, yıkılan 3 bina dahil, Bayraklı’da 208 çürük bina tespit edip Çevre Bakanlığı’na bildirmiş. Neden gereği yapılmadı” dedi...

İzmir Menderes Belediyesi'nden 3.6 milyon TL'ye satılık tarla!

İzmir Menderes Belediyesi, Ataköy-Kalabak Mahallesi'nde 73 bin 985,60 metrekare büyüklüğündeki tarlayı ihale ile satıyor. İhale 25 Nisan'da yapılacak..

İzmir Menderes Belediyesi'nden 4.5 milyon TL'ye satılık dükkan!

İzmir Menderes Belediye Başkanlığı, Görece-Hürriyet Mahallesi'ndeki depolu dükkanını satıyor. İhale 11 Ekim'de gerçekleşecek..

İzmir Konak Belediyesi kat karşılığı inşaat yaptıracak!

İzmir Konak Belediye Başkanlığı, Güneşli Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat yaptıracak. İnşaat ihalesi 14 Eylül'de gerçekleşecek..

İzmir Torbalı Belediyesi’ne yeni hizmet binası!

İzmir Torbalı Belediyesi’nce ihaleye çıkarılan, hem Osmanlı hem de modern Türk mimarisi ile dikkat çeken yeni hizmet binası projesi tanıtıldı.

izmir beydağ belediyesi Haberi

izmir beydağ belediyesi

Mevcut projelerin de tamamlanmasını bekleyen Beydağlılar, sanayi alanlarının da artmasını istedi Beydağ Belediye Başkanı Süleyman Vasfi Şentürk, 30 Mart yerel seçimlerinde güven tazeleyerek göreve devam etti. 


Vatandaşların ikinci dönemin ilk yılında da memnuniyetini kazanan Şentürk, temizlik ve çevre düzenlemesi ve zabıta denetimlerinin düzenli olması konusunda ilçe sakinlerinden tam puan aldı. İlçede gençlik merkezi, tiyatro ve sinema gibi sosyal alanlann eksikliğinden yakman vatandaşlar istihdam sağlayacak sanayi alanlarının da artmasını istedi. Dar gelirliler için yapılan 40 hanelik konut projesi, Beydağ Kır Gazinosu ve Olimpik yüzme havuzu projelerinin tamamlanması bekleniyor. 


Yeni...