28 / 04 / 2024

izmir bornova stad ne zaman bitecek

izmir bornova stad ne zaman bitecek

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila; Bornova'daki projeleri anlattı. Atila, “Hayatın her alanına dokunan projelerimizle Bornovalıların yaşam standardını yükselttik. İki yılda 70 milyon liralık yatırım yaptık” dedi.

İzmir Bornova'da 16 konut satılıyor! İZBETON tarihi duyurdu! 

İZBETON A.Ş., İzmir Bornova'da yer alan 16 adet konutu satıyor. Peki İzmir'in Bornova ilçesinde yer alan konutların fiyatları ne kadar? İşte merak edilen ayrıntılar...

İzmir Bornova'daki kentsel dönüşüm planları yargıdan döndü!

Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ’un ‘Yargıya taşıyanlar kaçak yapı yapanların bir kısmı’ ifadelerini kullandığı Kızılay Mahallesi’nin dönüşüm planları ile ilgili mahkemeden belediye aleyhine kararlar geldi.

İzmir Bornova'da kentsel dönüşüm için kritik viraj!

İzmir'de kentsel dönüşüm çalışmalarına bir yenisi daha eklendi. İzmir Bornova Belediyesi Bornova alanını kapsayan bazı bölgelerde kentsel dönüşüm için harekete geçti.

İzmir Alsancak Stadı 30 Ekim'de açılıyor!

İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı, İzmir Alsancak Stadı'na ilişkin dikkat çeken açıklamalar yaptı. Açıklamada stadın açılış tarihi olarak 30 Ekim işaret edildi.

İzmir Bornova Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

İzmir Bornova Gayrimenkul Anonim Şirketi Kadıköy'de 2 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile Eurofins Real Estate Lux Holding tarafından kuruldu.

İzmir Alsancak Stadı'nın akıbeti mecliste!

İzmir Alsancak Stadı'nın akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir Bornova'da 9.8 milyon TL'ye icradan satılık iş yeri ve arsası!

T.C. İzmir 14. İcra Dairesi, İzmir ili, Bornova ilçesi, Doğanlar Mahallesi, 512 ada 1 parselde yer alan iş yeri ve arsasını 9 milyon 777 bin 700 TL'ye satıyor...

İzmir Bornova'daki heyelan bölgesine 34 konut inşa edilecek!

İzmir Valiliği, Bornova'da heyelandan etkilenen bölgelerde inşa edilecek konutlar için imar çalışmalarının İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne gönderildiğini dile getirdi.

Turkcell'den İzmir Bornova'da 80 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Turkcell Gayrimenkul Hizmetleri A.Ş., İzmir ili, Bornova ilçesi, Kazımdirik Mahallesi, 358 ada 219 parselde kayıtlı gayrimenkulü 80 milyon TL'ye satıyor...

İzmir Bornova'daki binaların yüzde 85'i riskli!

Bayraklı’da küçük bir artçıyla yıkılabilecek 100’ün üzerinde bina bulunuyor. Vatandaşların 2012’de oturulamaz raporu verilen binalarda yaşamasının sebebi, maddi koşullar. Öldüren 5 binada da kolon kesme iddiası araştırılıyor.

İzmir Alsancak Stadı'nın yapımı mecliste!

İzmir Alsancak Stadı'nın yapımı meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir Bornova'daki o daireye yoğun talep!

Basın İlan Kurumu icra ilanlarını düzenli olarak yayınlıyor. Piyasa fiyatının altında satışa sunulan gayrimenkuller yoğun ilgi görüyor...

İzmir Bornova'da yüksekten düşen inşaat işçisi hayatını kaybetti!

İzmir Bornova'da bir binanın çatısında çalışan inşaat işçisi Suat Güngör yaşamını yitirdi...

izmir bornova stad ne zaman bitecek Haberi

izmir bornova stad ne zaman bitecek

İki yılda yapılan projeleri Belediye Başkanı Olgun Atila şöyle anlattı; "İki yılda 70 milyon liralık fiziki yatırım yaptık. Sadece İzmir’de değil Türkiye’de ilçe belediyeleri arasında en çok yatırım yapan belediyeler arasında en üst sıralarda yer aldık. Doğanlar’daki Yeni Bornova Stadyumu’nun birinci ve ikinci etaplarını tamamladık. Altındağ’daki Atatürk Spor Kompleksi’ni bitirdik. Atatürk Mahallesi Kültür Merkezi’nin inşaatı sürüyor.

Doğanlar ve Pınarbaşı mahallerimizdeki kütür merkezlerimizin projesini tamamladık. İhtiyaç duyulan mahallelerimizde 10 adet modern muhtarlık ofisinin yapımı bitti. İzmir Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile 57. Topçu Tugayı önünden Yüzbaşı İbrahim Hakkı Caddesi’ne bağlanan yol kullanıma açıldı. Son iki yılda yaklaşık 34 kilometre yol asfaltlanırken, 42 kilometre parke kaplama yol yapıldı. Bakım, onarım ve tadilat işleri aralıksız sürerken, pek çok noktada köprüler, otoparklar, bağlantı yolları, yeni...