05 / 05 / 2024

izmir caddesi çarşı oluyor

izmir caddesi çarşı oluyor

Aliağa'da bulunan İzmir Caddesi çarşıya dönüşüyor. Aliağa Belediye Başkanı Ömer Turgut Oğuz, toplantıda projenin cadde esnafının önerisi üzerine gündeme geldiğini belirtti...

İŞKUR Çarşı ve Mahalle Bekçisi Alımı İle İlgili Yeni Fırsatlar! İstanbul, Denizli, Tekirdağ ve İzmir'de Bekçi Alımları..

4 farklı ilde İŞKUR çarşı ve mahalle bekçisi alımı için ilanlar verildi.  11 bin 402 TL ücret garantisi ve KPSS şartının aranmaması verilen ilanlarda öne çıkan bilgiler arasındadır. 18-50 yaş arasındaki bazı şartları karşılayan kişilerin başvurması gerekiyor. İşte İŞKUR ilanının en önemli detayları…

İzmir Yaşar Üniversitesi 3 fakülte ve bir Meslek Yüksekokulu’na Öğretim Üyesi alıyor!

İzmir Yaşar Üniversitesi 3 fakülte ve bir Meslek Yüksekokulu’na Öğretim Üyesi alıyor. İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi, İşletme Fakültesi, Mimarlık Fakültesi ve Meslek Yüksekokulu’na alım yapılacak. İşte kadro ilanının detaylar…

Birlikten İzmir Doğar kampanyasıyla alınan 84 dairenin kuraları çekildi!

İzmir'in Seferihisar ilçesi açıklarında 30 Ekim 2020 tarihinde yaşanan 6,6 büyüklüğündeki depremde yaşamını yitirenlerin aileleri için iş dünyasını temsil eden sivil toplum kuruluşlarınca düzenlenen "Birlikten İzmir Doğar" kampanyasıyla satın alınan 84 daire, kurayla hak sahiplerine verildi.

İzmir Kaplan Mustafa Paşa Vakfı Çarşısı 35 yıllığına kiralanacak!

İzmir'in önemli ilçelerinden Konak'ta  Kaplan Mustafa Paşa Vakfı Çarşısı olarak adlandırılan alanın 35 yıllığına kiralanmasına karar verildi.  

İzmir Büyükşehir ve Konak Belediyesi binaları tarihi çarşıya taşınsın önerisi!

EİB Koordinatör Başkanı Eskinazi, 30 Ekim'deki depremde hasar gören ve tahliye edilen İzmir Büyükşehir ve Konak Belediyesi hizmet binalarının tarihi Kemeraltı Çarşısı’na taşınması yönünde öneride bulundu.  

İzmir Tarihi Kemeraltı Çarşısı 11 Mayıs'ta açılıyor!

İzmir Tarihi Kemeraltı Çarşısı'nda bulunan iş yerleri 11 Mayıs 2020 tarihinden itibaren kontrollü olarak hizmet verecek.

Mistral İzmir Çarşı'da Nisan ayı kiraları alınmayacak!

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Mistral İzmir binasının Çarşı kısmında yer alan mağazaların gelir yaratma imkanı bulunmadığı gözetilerek Nisan ayı kiralarının alınmamasına karar verildi.

İzmir Kemeraltı Çarşısı için özel lojistik planı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Kemeraltı’ndaki yoğun trafiği daha düzenli bir hale getirmek için bir Lojistik Planı hazırladı. Alanın geneli için yapılan trafik dolaşım düzenlemesi kapsamında; yük taşıma güzergâhları, yük depolama ve dağıtım merkezleri, indirme bindirme alanları belirlendi...

Wilma Elles Büyükdere Caddesi'nden ev bakıyor!

Beşiktaş’taki Bulvar kafeden çıkarken görüntülenen Wilma Elles, muhabirlerin, “Ev mi arıyorsunuz?” sorusuna “Büyükdere Caddesi güzel değil mi?” cevabını verdi.

Mistral İzmir Çarşı ipotek açıklaması!

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Mistral İzmir Çarşı projesi üzerinde tesis edilmiş olan ipoteğin fekki ve yeni ipotek tesisi hakkında açıklama yaptı.

Mistral İzmir Çarşı'nın yapı kullanma izin belgesi alındı!

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Mistral İzmir Çarşı yapı kullanma izin belgesini temin etti.

Mistral İzmir Çarşı için yapı izin belgesi başvurusu yapıldı!

Mistral GYO projesi olan Mistral İzmir projesinin Çarşı bölümü için Konak Belediyesi'ne Yapı Kullanma izin belgesi için başvuru yapıldı.

Bursa'ya Vişne Han Kapalı Çarşısı inşa edilecek!

Bursa Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Vişne Caddesi’nde inşa edilecek Vişne Han Kapalı Çarşısı'nın öneminden bahsetti. Edebali, yeni konutlar inşa etmenin kentsel dönüşümün sadece bir yönü olduğunu belirtti.

izmir caddesi çarşı oluyor Haberi

izmir caddesi çarşı oluyor

Aliağa’da bulunan İzmir Caddesi’nin kentsel düzenleme projesi ile bir Çarşıya dönüştürülmesi amacıyla Aliağa Belediyesi ve Esnaf Sanatkârlar Odası işbirliğinde hazırlanan taslak proje cadde esnafı ve vatandaşların görüşüne açıldı. Caddenin araç trafiğine kapatılarak gece gündüz kentin simgesi olacak bir alışveriş çarşısına dönüştürülmesini içeren “İzmir Caddesi Çarşı Projesi” Aliağa Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen bilgilendirme toplantısıyla Cadde esnafı ve vatandaşlarla paylaşıldı. 

Aliağa Belediye Başkanı Ömer Turgut Oğuz, yaptığı konuşmada “Siz istemeden hiçbir şey yapmayız. Dayatmamız yok. Aliağa’yı güzelleştirmek için her öneriye açığım” dedi.


ALİAĞA’NIN PRESTİJ ÇARŞISI OLACAK

Araç trafiğine kapatılacak ve “Çarşı” konseptine uygun düzenlenecek Projeye göre, İzmir Caddesi’ne sadece Acil durumlarda ve belli saatlerde esnafın ihtiyaçlarını karşılamak için araç girebilecek. Proje kapsamında ağaçlandırma, oturma bankları, ışıklandırma, tretuvar, alt ve alt yapı çalışmaları yapılacak....