29 / 04 / 2024

İŞKUR Çarşı ve Mahalle Bekçisi Alımı İle İlgili Yeni Fırsatlar! İstanbul, Denizli, Tekirdağ ve İzmir'de Bekçi Alımları..

İŞKUR Çarşı ve Mahalle Bekçisi Alımı İle İlgili Yeni Fırsatlar! İstanbul, Denizli, Tekirdağ ve İzmir'de Bekçi Alımları..

4 farklı ilde İŞKUR çarşı ve mahalle bekçisi alımı için ilanlar verildi.  11 bin 402 TL ücret garantisi ve KPSS şartının aranmaması verilen ilanlarda öne çıkan bilgiler arasındadır. 18-50 yaş arasındaki bazı şartları karşılayan kişilerin başvurması gerekiyor. İşte İŞKUR ilanının en önemli detayları…



İŞKUR bu kez de Çarşı ve Mahalle Bekçisi alımı için iş ilanı yayınladı. Bu ilana göre Denizli, İzmir, İstanbul ve Tekirdağ illerinde iş alımı yapılacak. En az asgari ücretin ödenme garantisi sunulurken bazı özel şartlar da aranmaktadır. KPSS şartı aranmayan bu iş ilanında kura çekilişi ve sınav şartı da aranmamaktadır. Ancak bazı özel şartların başvuran adaylar tarafından karşılanması gerekmektedir. İşte İŞKUR Çarşı ve Mahalle Bekçisi alımı için gerekli olan şartlar ve başvuru süreci hakkındaki tüm detaylar…

İŞKUR güncel bekçi alım ilanları 

İŞKUR tarafından Çarşı ve Mahalle Bekçisi pozisyonunda çalıştırılmak üzere ilgili adayların başvurması gerekmektedir. Bu ilanda İstanbul’da Çekmeköy ve Şişli, İzmir’de Karabağlar, Denizli’de Merkezefendi ve Tekirdağ’da Çerkezköy ilçeleri kapsamında görev yapılacaktır. Dolayısıyla bu il ve ilçelerde ikamet edenleri belirli şartları karşılamaları durumunda başvuruları alınacaktır. 


Geri Dön