16 / 05 / 2024

İzmir caddesi ihalesi

İzmir caddesi ihalesi

Aliağa Belediyesi'nin sürdürdüğü kentsel tasarım çalışmaları kapsamında İzmir caddesinde yapmış olduğu çalışmalar devam ederken Park ve Bahçeler Müdürlüğü İzmir caddesi için CTP Çardak Pergole, Çiçekçilik, Oturma Bankları ve Köprü işi için ihale çıkmaya h

İZBAN'a iki yeni durak geliyor! Asarlık ve Koyundere durakları için ön yeterlilik ihalesi 27 Aralık’ta!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İZBAN'a iki yeni istasyon daha kazandırmak amacıyla 27 Aralık’ta ön yeterlilik ihalesi yapacak. İşte detaylar...

İzmir'de imarlı 10 arsa satılacak! İhalesi 8 Aralık'ta!

İzmir İli Menemen Belediye Başkanlığı, İzmir Menemen'de yer alan 10 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 8 Aralık'ta yapılacak.

İzmir'de imarlı arsa satılacak! İhalesi 20 Haziran'da yapılacak!

İzmir İli Torbalı Belediye Başkanlığı, İzmir Torbalı'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 20 Haziran 2023 tarihinde yapılacak.

İzmir'de satılık arazi fırsatı! İhalesi 31 Ocak'ta!

İzmir İli Kınık Belediye Başkanlığı, İzmir Kınık Dündarlı Mahallesi'nde yer alan arazi için satış ihalesi düzenliyor. Merakla beklenen ihale 31 Ocak 2023 tarihinde yapılacak.

İzmir'de satılık arazi fırsatı! İhalesi 6 Aralık'ta!

İzmir İli Bayındır Belediye Başkanlığı, İzmir Bayındır'da yer alan araziyi satışa çıkardı. Söz konusu arazinin satış ihalesi 6 Aralık 2022 tarihinde yapılacak.

Vakıflar’dan İzmir Konak’ta kat karşılığı ihalesi!

İzmir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, yapım karşılığı kiralama ihalesi gerçekleştiriyor. İşte ihale detayları...

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü'nden restorasyon karşılığı kiralama ihalesi!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü, Büyükada Karanfil Mahallesi Kadıyoran Caddesi'nde restorasyon karşılığı kiralama ihalesi gerçekleştiriyor. İşte detaylar...

TOKİ İzmir projesi için beklenen tarih belli oldu! O ilçeye ucuz konutlar geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İzmir projesi için start verdi. TOKİ İzmir projesinin ihalesi 8 Ağustos 2022 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

İzmir Büyükşehir Belediye binası yıkım ihalesi Nisan'da!

İzmir Büyükşehir Belediyesinin 2020 yılında gerçekleştirilen depremde hasar gören ana hizmet binasının yıkım ihalesi önümüzdeki ay gerçekleştirilecek.

Üçyol–Buca Metro Hattı'nın ihalesi yapıldı!

İzmir halkının merakla beklediği Üçyol–Buca metrosunun ihalesi yapıldı. Dev ihalede 8 firma yarıştı. 

Üçyol–Buca Metro Hattı'nın son ihalesi yarın!

İzmir halkının merakla beklediği Üçyol–Buca metrosu için ihalesi için geri sayım başladı. 13 firmanın yarışacağı metronun ihalesi yarın gerçekleşecek. 

Üçyol–Buca Metro Hattı'nın son ihalesi 6 Eylül'de!

İzmir halkının merakla beklediği Üçyol–Buca metrosu için ihale tarihi belli oldu. 13 firmanın yarışacağı metronun ihalesi 6 Eylül'de gerçekleşecek. 

Fahrettin Altay - Buca Metro ihalesi bugün!

İzmirlilerin merakla beklediği Fahrettin- Altay Buca Metro ihalesi için beklenen gün geldi. İzmir Büyükşehir Belediyesi, dev proje için bugün ihaleye çıkıyor. 

İzmir caddesi ihalesi Haberi

İzmir caddesi ihalesi


Aliağa Belediyesi'nin sürdürdüğü kentsel tasarım çalışmaları kapsamında İzmir caddesinde yapmış olduğu çalışmalar devam ederken Park ve Bahçeler Müdürlüğü İzmir caddesi için CTP Çardak Pergole, Çiçekçilik, Oturma Bankları ve Köprü işi için ihale çıkmaya hazırlanıyor. İhale 4734 sayılı Kamu ihale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile yapılacak. İhale 2 Şubat saat 10:00'da Belediye Meclis Salonu'nda yapılacak. Aliağa'daki İzmir Caddesi üzerinde yapılacak üst yapı ihalesini kazanan firma sözleşmeyi imzaladığı tarihten itibaren 3 gün içerisinde çalışmaya başlayacak ve 45 iş günü içerisinde ise taahhüt ettiği işi bitirmiş olacak.  En avantajlı teklifi veren firmaya ihale verilecek. 



İzmir 9 Eylül...