30 / 07 / 2024

izmir camileri yenileniyor

izmir camileri yenileniyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi camileri "Toptan Çözüm" projesi kapsamında yeniliyor

İzmir Bornova Dr. Behçet Uz Rekreasyon Alanı yenileniyor!

İzmir Bornova'da bir süredir kullanılmayan Dr. Behçet Uz Rekreasyon Alanı yenileniyor. Rekreasyon alanının 2021'de hizmete açılması planlanıyor.

İzmir Ödemiş'teki düğün salonları yenileniyor!

Ödemiş'te merkeze uzak bölgelerde yaşayan vatandaşların düğün, nişan, sünnet gibi özel günlerinde kullanacağı düğün salonları yenileniyor.

İzmir'deki 22 su deposu yenileniyor!

Ödemiş, Beydağ ve Kiraz’da 22 su deposu yenileniyor İZSU Genel Müdürlüğü, Ödemiş, Beydağ ve Kiraz’daki su depolarını baştan sona yeniliyor 3 ilçeye daha sağlıklı, güvenli ve kaliteli su vermek için yürütülen çalışmalar 1.7 milyon liraya mal olacak.

Reşat Nuri Tiyatro sahnesi yenileniyor!

İstanbul Fatih'teki Reşat Nuri Tiyatrosu yenileniyor. Muhsin Ertuğrul tarafından 1960 yılında kurulan Reşat Nuri Tiyatrosu'nun sahnesi, tiyatronun ortasına alınarak "meydan sahnesine" dönüştürülecek.

Bağcılar’da camiler kentsel dönüşümle yenileniyor!

Bağcılar’da camiler kentsel dönüşüm kapsamında yenileniyor. Bir süre önce Demirkapı Mahallesi’nde yıkımı gerçekleştirilen Bedir Camii’nin temeli törenle atıldı.

İzmir Bergama'nın köyleri yenileniyor!

Bergama Belediyesi, İzmir Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile büyükşehir yasası sonrasında köylerden dönüşen mahallelerde hızlandırdığı çalışmalarına devam ediyor

İzmir'deki kavşaklar yenileniyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kent girişlerini yeni bir görünüme kavuşturmak için renkli çalılar, ağaçlar ve gece ışıklandırmalarıyla başlattığı düzenleme çalışmalarında şimdi de İstanbul Caddesi ile Ankara Caddesi kesişim noktasındaki Osman Kibar Kavşağı’na el atıyor.

İzmir Torbalı kentsel dönüşümle yenileniyor!

Torbalı'da hızla yükselen binalar ilçenin mimari yapısına yön veriyor. İnşaatçıların yaptığı birbirinden güzel binalar ile Torbalı her geçen gün daha da modern bir görünüme kavuşuyor .

İzmir Konak'ın kaldırımları yenileniyor!

İzmir'in Konak ilçesi Murat Reis Mahallesi, 258 sokakta alt yapı çalışması için kazılan kaldırımlar, 1 ay sonra yenilendi.

Denizli'nin nakışlı camileri restore edilecek!

Denizli’nin nakışlı camileri yeniden hayat bulacak. Vali Ahmet Altıparmak liderliğinde başlatılan proje çerçevesinde il genelindeki tarihi camiler özüne uygun restore edilecek.

Erzurum Hayvan Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi yenileniyor!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi daha hijyenik ve iyi bir ortamda hizmet verebilmek için yenileniyor.

Başakşehir Mevlana Celaleddin Rumi Caddesi yenileniyor!

Başakşehir Belediyesi yıpranan ve zarar gören yolların bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Mevlana Celaleddin Rumi Caddesi yenileniyor.

Adana Sinanpaşa kentsel dönüşümle yenileniyor!

Adana'nın en merkezi bölgesi olmasına karşın gecekondu ve çarpık yapılaşmasıyla kotu bir görüntü ortaya koyan merkez Yüreğiı Ilçesi'ndeki Sinanpaşa Mahallesi, kentsel dönüşüm kapsamında tamamen yenileniyor.

izmir camileri yenileniyor Haberi

izmir camileri yenileniyor

İzmir'de Toptan Çözüm projesi ile camiler yenilecek ve eksikleri giderilecek. Çevre ve bahçe düzenlemesi ve boya-badana işleri de proje kapsamında gerçekleştirilecek. İzmir Torbalı’da Ayrancılar Merkez ve Hacı Osman, Çiğli’de Evka 2 Merkez, Balatçık’ta Ahmet Yesevi ve Beytullah Şener, Bayraklı’da Serhat ve Karabağlar’da da Bilal Habeşi Camii’nde fiziki düzenleme çalışmaları...