06 / 05 / 2024

İzmir Çapak İlköğretim Okulu nerede

İzmir Çapak İlköğretim Okulu nerede

3 Yıl önce depreme dayanıksız olduğu için yıkılan İzmir Çapak İlköğretim Okulu hızlı bir şekilde yapılmaya devam ediyor.

İzmir Çapak İlköğretim Okulu'nun inşaatında sona gelindi!

Depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yıkılan ve 3 yıldır yapılması beklenen Çapak ilköğretim Okulu inşaatı hızlı bir şekilde ilerliyor. Okul bir ara mahkemelik olmuştu.

İlköğretim mezunlarına son dakika müjdesi! Hastanelere 18-50 yaş arası personel alınacak, hem de KPSS şartsız!

İlköğretim mezunlarına adeta son dakika müjdesi geldi. Hastanelere 18-50 yaş arası personel alımı yapılacak, üstelik KPSS şartsız...

İzmir Ekonomi Üniversitesi Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi alıyor! Son başvuru 30 Ocak 2023!

İzmir Ekonomi Üniversitesi Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi alım ilanını yayımladı. Son başvuru 30 Ocak 2023! İşte detaylar…

İl Özel İdaresi ilköğretim mezunu daimi personel arıyor! İşte maaşı dolgun İl Özel İdaresi personel alımı detayları!

İl Özel İdaresi personel alımına başladı. İlköğretim mezunlarının da başvurabileceği İl Özel İdaresi ilanına dair detaylar!

Bu şehirde yaşayan vatandaşlara müjde!

İzmir İli Seferihisar İlçesi Camiikebir Mahallesi 1. Bölge 410 Konut, 30 Adet Dükkan, 1 Adet Cami ve 1 adet İlköğretim Okulu İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 11:30'da gerçekleştirilecek.

O şehirde yaşayanlara müjde!

İzmir İli Seferihisar İlçesi Camiikebir Mahallesi 1. Bölge 410 Konut, 30 Adet Dükkan, 1 Adet Cami ve 1 adet İlköğretim Okulu İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 11:30'da yapılacak.

TOKİ Silivri ilköğretim okulu ihalesi yarın!

İstanbul İli Silivri İlçesi Ortaköy Mahallesi 16 Derslikli İlköğretim Okulu Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi (E- İHALE) ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ Silivri ilköğretim okulu ihalesi 1 Haziran'da!

İstanbul İli Silivri İlçesi Ortaköy Mahallesi 16 Derslikli İlköğretim Okulu Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi (E- İHALE) ihalesi 1 Haziran 2020 tarihinde saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ İstanbul Silivri İlköğretim Okulu ihalesi 29 Mayıs'ta!

İstanbul İli Silivri İlçesi Ortaköy Mahallesi 16 Derslikli İlköğretim Okulu Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi (E- İHALE) ihalesi 29 Mayıs 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Karşıyaka Cumhuriyet İlköğretim Okulu'nun ve arsasının akıbeti TBMM'de!

İzmir'de yıkılan Karşıyaka Cumhuriyet İlköğretim Okulu'nun yeniden yapılıp yapılmayacağı ve arsasının otopark olarak kullanılması meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ İzmir Kemalpaşa 679 konut ihalesi yarın!

İzmir Kemalpaşa İlçesi 1. Etap 679 Adet Konut, 13 Adet Ticaret, 1 Adet 9 Dükkanlı Ticaret Merkezi, 1 Adet T-8 Cami, 1 Adet 16 Derslikli İlköğretim Okulu ve 1 Adet 16 Derslikli Ortaöğretim Okulu İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi ikmal İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Trabzon Cudibey İlköğretim Okulu'nun kaba inşaatı tamamlandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Cudibey İlköğretim Okulu'nun kaba inşaatını tamamladı.

Ümraniye Can Gür İlköğretim Okulu’nun temeli atıldı!

“Can Gür İlköğretim Okulu” nun temeli, 8 Haziran 2018 cuma günü, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, kamu protokolü ve Ümraniyelilerin yoğun katılımıyla görkemli bir törende atıldı. 

TOKİ Niğde 24 derslikli ilköğretim okulu ihalesi yarın!

Niğde İli Merkez Efendibey Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 3 Etap 1 Adet 24 Derslikli İlköğretim Okulu, 3 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de yapılacak.

İzmir Çapak İlköğretim Okulu nerede Haberi

İzmir Çapak İlköğretim Okulu nerede

3 Yıl önce depreme dayanıksız olduğu için yıkılan  İzmir Çapak İlköğretim Okulu hızlı bir şekilde yapılmaya devam ediyor. 12 derslikli okulun inşaatı sürerken bu süre zarfında mahallede yaşayan öğrenciler Kuşçuburun'da sabahçı ve öğlenci olarak eğilimlerini sürdürüyor. 3 yılda yapılamayan hatta mahkemelik olan okulun şimdi dış inşaatı tamamen sona erdi. İnce inşaatın başladığı okulun her geçen gün daha iyi duruma gelmesi, mahalleliyi de heyecanlandırdı. Yeni yapılım okulun karşısındaki durakta Kuşçuburun'daki okula gitmek için bekleyen öğrenciler önümüzdeki sene eğitimlerini mahallelerinde almak istiyor. 


MAHKEMELİK OLMUŞTU 

Çapak İlköğretim Okulu, depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle 2012 yılında boşaltıldı. 40 yıllık bir geçmişe sahip olan okulun depreme dayanıksız olan binası 2013 yılında yıkıldı. Çapak İlköğretim Okulu'nun birinci sınıftan sekizinci sınıfa kadar olan 150 öğrencisi ise taşımalı eğitim ile...