07 / 05 / 2024

izmir Çukur Han satılık

izmir Çukur Han satılık

İzmir Çukur Han ortaklığın giderilmesi davası 8 Ağustos'ta gerçekleştirilecek. Fevzipaşa Buvarı'na bakan ve 1922'de ağır bir yangından kurtulan İzmir Çukur Han şu an bakımsız durumda.

İzmir Konak'ta 40 milyon TL'ye icradan satılık iş hanı!

T.C. İzmir 2. Satış Memurluğu, İzmir ili, Konak ilçesi, Fettah Mahallesi, 370 ada 33 parselde yer alan iş hanını 40 milyon TL'ye satıyor...

İzmir'deki iş hanı zemininden Roma imparatorluk salonu çıktı!

İzmir'in Konak ilçesinde, işhanı inşa edilmek için yıkılan binanın zemininden Roma imparatorluk salonu çıktı.

İzmir Abacıoğlu Han'daki dükkanlar satışa çıktı!

İzmir Abacıoğlu Han'daki restoran, kafe, hediyelik eşya ve deri ürünleri satışı yapılan 18 dükkan sahipleri tarafından satışa çıkarıldı.

İzmir Karşıyaka'da 18 yıllığına yapım karşılığı kiralık iş hanı!

İzmir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, İzmir Karşıyaka'daki 5 katlı iş hanını 18 yıllığına yapım karşılığı kiraya verecek. İhalesi 28 Eylül 2016 Çarşamba günü gerçekleşecek işin bedeli 4 milyon 41 bin 603 TL olarak belirlendi.

İzmir Kaplan Mustafa Paşa iş hanı 35 yıllığına kiraya veriliyor!

İzmir İli Konak İlçesi, Ahmetağa Mahallesinde bulunan, mülkiyeti Kaplan Mustafa Paşa Vakfına ait Kaplan Mustafa Paşa iş hanı 18 milyon 196 bin 527,92 TL'ye yapım karşılığı 35 yıl kiraya verilecek.

İzmir Arap Hanı yerine AVM veya butik otel yapılacak!

İçinde 120 dükkan bulunan Arap Hanı'nın AVM veya butik otel yapılabileceği belirtildi. Arap Hanı Tuhafiyeciler Çarşısı Genel Müdürü Mustafa Akata, ortak ve hissedarların satış konusunda anlaştıklarını söyledi.

İzmir'deki tarihi Arap Hanı 30 milyon TL'ye satılıyor!

İçinde 120 dükkan bulunan Arap Hanı’nın AVM veya butik otel yapılabileceği belirtildi. Tarihi Kemeraltı Çarşısı’ndaki 130 yıllık geçmişe sahip Arap Hanı satılığa çıktı..

İzmir'deki Büyük Kardıçalı Hanı onarım bekliyor!

İzmir'deki Büyük Kardıçalı Han onarım bekliyor. Cumhuriyet döneminin önemli mimari yapılarından olan hanın dış cephesinden kopan sıvalar, yoldan geçen ve altındaki kafelerde bulunanların can güvenliğini tehdit ediyor.

İzmir Çukur Han ortaklığın giderilmesi davası 8 Ağustos'ta yapılacak!

İzmir Çukur Han ortaklığın giderilmesi davası 8 Ağustos'ta gerçekleştirilecek. Fevzipaşa Buvarı'na bakan ve 1922'de ağır bir yangından kurtulan İzmir Çukur Han şu an bakımsız durumda.

İzmir Küçük Karaosmanoğlu Han, yeniden inşa edilerek turizme kazandırıldı!

İzmir Kızlarağası Hanı'ndan sonra bir han daha kazanıyor. Ünlü Havra Sokağı'ndaki, geçmişte İzmir'e gemiyle gelen tüccarların kaldığı Küçük Karaosmanoğlu Han, aslına uygun yeniden inşa edilerek turizme kazandırıldı.

İzmir Konak'taki tarihi Arap Hanı satışta çıkarıldı!

Tarihi Kemeraltı Çarşısı'ndaki 120 yıllık geçmişe sahip Arap Hanı satışa çıkarıldı

Han Plus projesinden son fotoğraflar!

Ukra İnşaat tarafından Esenyurt'ta hayata geçirilen Han Plus projesinin son halini www.havadanemlak.com ekibi havadan fotoğrafladı...

Saklıhan Konakları'nda metrekaresi 6 bin liraya mağaza!

Saklıhan Konakları 'nda konutların metrekare birim fiyatı 2 bin 300 liradan başlıyor, 2 bin 600 liraya kadar yükseliyor. Mağazaların metrekare fiyatı ise 6 bin liradan başlangıç gösteriyor...

izmir Çukur Han satılık Haberi

izmir Çukur Han satılık

İzmir'de Fevzipaşa Buvarı'na bakan kısımda yer alan Çukur Han, 2000 metrekarelik bir alanda bulunuyor. Tarihi yapı olan Çukur Han oldukça yıpranmış durumda. Hana ilk kez 1671 yılında Evliya Çelebinin seyahatnamesinde rastlanır. Ancak 1922 yılında hanın çevresi, İzmir'de bir yangında yok oldu. Özellikle han çevresindeki depolar, tarihi yapılar zarar gördü 


Çukur Han 1941 yılından sonra eski aktif hayatını sonlandırmış olsa da kumaş ticaretiyle uğraşan esnafın kullandığı bir mekan olarak yaşamını sürdürüyor. Hanla ilgili şimdi de ortaklığın giderilmesi davası gündemde...


Han kapsamında hissedarlar Neşe Can Hürtürk, Ayşe Nazlı ve Mustafa Pakoğlu hisselerinin şerhler, beyanlar, irtifak kısmında ayrı ayrı; 1064/2400 Hissesinin yarı intifa hakkı Suzan Müjgan Pakoğlu'na aittir şerhi vardır(YükümIü olarak satılacaktır) Hissedar Bedia Çiğdem Okmen hissesinin şerhler, beyanlar, irtifak kısmında; Ayla Ökmen ve...