07 / 05 / 2024

İzmir Defterdarlığı ihale

İzmir Defterdarlığı ihale

İzmir Defterdarlığı, çoğu Buca’da olmak üzere çeşitli ilçelerdeki 61 taşınmazı satışa çıkardı. Şubat ayında yapılacak ihalelerde satışa konu olan taşınmazların tahmini değeri 30 milyon lirayı geçiyor.

TOKİ'den İzmir'e 759 konutluk yeni proje müjdesi! Tarih belli oldu!

250 bin yeni konut müjdesi veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İzmir projesinin ihale tarihini açıkladı.

İzmir Defterdarlığı'ndan 16.4 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

İzmir Defterdarlığı Milli Emlak Daire Başkanlığı Buca ve Gaziemir'de yer alan 3 arsayı ihale ile satıyor. İhale 12 Haziran'da gerçekleşecek..

İzmir Gaziemir'de 5,1 milyon TL'ye satılık arsa!

İzmir Gaziemir'de yer alan arsa İzmir Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından satışa çıkıyor. Arsa için  5 milyon 165 bin TL bedel isteniyor.

İzmir Defterdarlığı'ndan 17.5 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

İzmir Defterdarlığı Milli Emlak Daire Başkanlığı Buca ve Menderes'teki 3 arsayı ihale ile satıyor. İhale 27 Nisan'da yapılacak..

Bayraklı Çevre ve Şehircilik ile Kaymakamlık binası yapım ihalesi 24 Mayıs'ta!

İzmir Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından, İzmir Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ve Kaymakamlık binası ile yükleniciye kalacak Ofis binası yapım işi ihale ediliyor..

İzmir Defterdarlığı'ndan 22.6 milyon TL'lik okul inşaatı ihalesi!

İzmir Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından arsa karşılığı okul inşaatı işi ihale ediliyor..

İzmir Defterdarlığı'ndan 12.7 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

İzmir Defterdarlığı Milli Emlak Daire Başkanlığı, 2 ilçedeki 3 gayrimenkulü ihale ile satıyor. İhale 28 Mart'ta gerçekleşecek..

İzmir Defterdarlığı'ndan denize sıfır altın araziler!

İzmir Defterdarlığı Çeşme’de 27, Karaburun’da ise tek parça arazi satışı için düğmeye bastı. Defterdarlık 28 adet satış için toplam 22 milyon 484 bin TL'lik tahmini bedel belirledi. Karaburun’daki arazi ünlü Dolungaz Kamp Alanı’na yürüme mesafesinde yer alıyor.

İzmir Reisdere'de 3 milyon TL'ye satılık arsa!

İzmir Defterdarlığı Çeşme Milli Emlak Müdürlüğü, Reisdere Mahallesi'ndeki 3 bin 551 metrekare büyüklüğündeki arsayı ihale ile satıyor..

İzmir Defterdarlığı'ndan 11.7 milyon TL'ye 3 arsa!

İzmir Defterdarlığı Milli Emlak Daire Başkanlığı İzmir'deki 3 arsa ihale ile satılıyor. İhale 26 Aralık'ta gerçekleşecek..

İzmir Defterdarlığı'ndan 14.7 milyon TL'ye satılık 5 gayrimenkul!

İzmir Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı İzmir İli, Menemen, Bornova ve Buca İlçelerinde yer alan 5 gayrimenkulü toplamda 14 milyon 759 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

İzmir'de 20.5 milyon TL'lik inşaat ihalesi 14 Aralık'ta!

İzmir Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından 20.5 milyon TL'lik inşaat ihalesi yapılacak. İhale 14 Aralık'ta yapılacak..

İzmir Defterdarlığı'ndan 4.3 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

İzmir Defterdarlığı Milli Emlak Daire Başkanlığı İzmir İli Çiğli, Gaziemir ve Bornova İlçelerinde yer alan 3 arsayı toplamda 4 milyon 339 bin TL bedel ile satışa çıkardı. 

İzmir Defterdarlığı ihale Haberi

İzmir Defterdarlığı ihale


İzmir Defterdarlığı, çoğu Buca’da olmak üzere çeşitli ilçelerdeki 61 taşınmazı satışa çıkardı. Şubat ayında yapılacak ihalelerde satışa konu olan taşınmazların tahmini değeri 30 milyon lirayı geçiyor. Buca Tınaztepe’de ticaret ve konut yapılabilecek bir taşınmaz 5 milyon 724 bin liraya satışa çıkarılırken, Menderes Özdere’de de turizm tesisi yapılabilecek bir taşınmaz için 4 milyon 421 bin lira tahmini bedel belirlendi.



zmir Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, İzmir’in çeşitli ilçelerinde yer alan 61 taşınmazı satışa çıkardı.


3 Şubat 2015 ile 11 Şubat 2015 tarihleri arasında yapılacak ihalede, satılacak taşınmazların tahmini değeri 30 milyon lirayı geçiyor.


Satışa çıkartılan taşınmazların 33’ü Buca’da, 10’u Menderes’te, 2’si Bornova’da, 8’i Foça’da, 6’sı Aliağa’da, 2’si Menemen’de yer alıyor. İhaleye çıkarılan arazilerin en değerlisi Buca Tınaztepe’de yer alıyor. 3 bin 799 metrekarelik...