15 / 05 / 2024

izmir depremzede nakliye ücreti

izmir depremzede nakliye ücreti

İzmir'deki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, depremde ağır hasar almış evlerine kısa süreliğine girmelerine izin verilen depremzedelere, nakliyatçıların "tek fiyattan hizmet vermesi" için talimat verdi. 

Murat Kurum: İzmir'de evine kavuşturmadığımız tek bir depremzede bırakmayacağız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada "2022'de İzmir'de evine kavuşturmadığımız tek bir depremzede bırakmayacağız" dedi.

İzmir Bayraklı'da 20 depremzede aile evlerine kavuştu!

30 Ekim tarihinde meydana gelen deprem nedeniyle evleri hasar gören 20 depremzede aileye ev teslimi yapıldı. Kiralık dairelerde oturacak ailelerin bir yıllık kira ücretlerini ise Hürriyet Emlak ve Ahbap Derneği tarafından ödendi.

Kızıldağ Nakliye İnşaat Taahhüt Tekstil Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızıldağ Nakliye İnşaat Taahhüt Tekstil Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hayrullah Kurnaz tarafından 200 bin TL sermaye ile 7 Aralık'ta Sancaktepe, Fatih Mahallesi, İhvanlar Caddesi, Yamaç Sokak'ta kuruldu.

Furat Gayrimenkul Yapı İnşaat Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Furat Gayrimenkul Yapı İnşaat Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hakim Furat tarafından 100 bin TL sermaye ile 7 Aralık'ta Arnavutköy, Anadolu Mahallesi, Gaziosmanpaşa Caddesi'nde kuruldu.

Jikato İnşaat Nakliye Gıda Turizm Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jikato İnşaat Nakliye Gıda Turizm Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mhd Faısal Alashraf ve Ghaleb Alrıfae ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 4 Aralık'ta Fatih, Kemalpaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Akinal İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akinal İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Temür ve Burak Bulgur ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 4 Aralık'ta Bahçelievler, Soğanlı Mahallesi, Halide Edip Adıvar Caddesi'nde kuruldu.

Tema Nakliye Otomotiv İnşaat Gıda Tekstil Bilişim Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tema Nakliye Otomotiv İnşaat Gıda Tekstil Bilişim Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tuncer Güneş ve Çetin Temeş ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 23 Kasım'da Küçükçekmece'de kuruldu.

Nor Çağdaş İnşaat Mekanik Eğitim Nakliye İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nor Çağdaş İnşaat Mekanik Eğitim Nakliye İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ayşe Topaloğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile 19 Kasım'da Beylikdüzü, Barış Mahallesi, Belediye Caddesi'nde kuruldu.

Dökdemir İnşaat Metal Elektrik Nakliye Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dökdemir İnşaat Metal Elektrik Nakliye Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Ceylan tarafından 10 bin TL sermaye ile 19 Kasım'da Sancaktepe, Emek Mahallesi, Kayalar Caddesi'nde kuruldu.

Öner Tasarım Paslanmaz Orman Ürünleri İnşaat Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öner Tasarım Paslanmaz Orman Ürünleri İnşaat Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Semra Çiçek tarafından 20 bin TL sermaye ile 16 Kasım'da Kağıthane, Hamidiye Mahallesi'nde kuruldu.

Özömür İnşaat Elektrik Metal ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özömür İnşaat Elektrik Metal ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi, Zafer Karabulut tarafından 50 bin TL sermaye ile 16 Kasım'da Kartal, Cevizli Mahallesi, Fatih Caddesi'nde kuruldu.

MRZ Tarım Gıda Yapı İnşaat Nakliye Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MRZ Tarım Gıda Yapı İnşaat Nakliye Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ramis Akkaya tarafından 100 bin TL sermaye ile 16 Kasım'da Kağıthane, Talatpaşa Mahallesi, Sultan Sokak'ta kuruldu.

Deka Paslanmaz Çelik Mimarlık İnşaat Orman Ürünleri Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deka Paslanmaz Çelik Mimarlık İnşaat Orman Ürünleri Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Semra Çiçek tarafından 20 bin TL sermaye ile, 13 Kasım'da İstanbul Kağıthane'de kuruldu.

izmir depremzede nakliye ücreti Haberi

izmir depremzede nakliye ücreti

Depremin en çok zarar verdiği ilçeler arasında yer alan Bayraklı'ya bağlı Mansuroğlu Mahallesi'ni ziyaret eden  Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, acil yıkılacak, ağır hasarlı ve hasarlı binalardaki çalışmalara ilişkin bilgiler aldı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Bakan Murat Kurum, 2131/16 Sokak'ta evlerine kısa süreli girmelerine izin verilen depremzedelerin eşyalarını çıkarmasını da takip ederek, acil yıkılması gereken binalara girişlerin sadece ziynet, pasaport gibi kıymetli eşyaların alınabileceği kadar kısa zamanda gerçekleştirilmesini istedi. 

Murat Kurum, "kontrollü girilebilir" izni verilen binalarda ise eşya alınması için ev sahiplerine yaklaşık bir saatlik süre verilebileceğini söyledi.

- Nakliye için tek fiyat belirlenecek

Bakan Murat Kurum, depremzedelerle de bir araya geldi.

Bazı depremzedeler, kısa süreliğine dahi olsa evlerine girerken taşıma asansörüne ihtiyaç duyduklarını fakat nakliyatçıların gerek asansör gerekse nakliye için yüksek fiyat...