06 / 07 / 2024

izmir ekim haberleri

izmir ekim haberleri

Gazete ve dergilerde en çok haber olan bir diğer yerel yönetim Bornova Belediyesi oldu. Çevre kirliliğinin önüne geçmek için başlattığı “Alo Moloz Hattı” uygulaması ile yerel basında geniş yer bulan belediye, toplamda 644 haber ve yazı ile konuşuldu.

2. el otomobil piyasasında ortalama fiyatlar belli oldu! Ekim'de 734 bin TL olan fiyat Mayıs'ta 680 bin TL'de kaldı!  

Gündemden düşmeyen 2. el otomobil piyasasından son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. 2.el otomobil piyasasında ortalama fiyatlar belli oldu. Geçen senenin ekim ayında 734 bin TL'lik ortalama fiyatın bu senenin mayıs ayında 680 bin TL'de kaldığı belirtildi. 

Hurda fiyatlarında hafta sonu depremi! Demir ve bakır hurda fiyatlarına zam geldi mi? 23 Ekim 2022 hurda fiyat listesi

İnşaat sektörünün en önemli girdilerinden olan hurda fiyatları merakla araştırılıyor. Güncel demir ve bakır hurda fiyatlarında geçtiğimiz hafta hem indirim hem zam haberleri geldi. Peki demir ve bakır hurda fiyatları ne kadar oldu? Hurda fiyatlarında son dakika! 23 Ekim 2022 hurda fiyat listesi

Demir ve bakır hurda fiyatları bugün ne kadar? Hurdaya zam geldi mi? 22 Ekim 2022 hurda fiyat listesi

Güncel demir ve bakır hurda fiyatlarına bu hafta hem indirim hem de zam haberleri peş peş geldi. Gelen son 1,50 TL indirimin ardından bugünkü hurda fiyatlarının ne kadar olduğu merak ediliyor. Peki bugün demir ve bakır hurda fiyatları ne kadar? İşte 22 Ekim 2022 hurda fiyat listesi.

Hurdada dal kıpırdamıyor! Hurda fiyatları ne kadar oldu? İşte 21 Ekim 2022 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarına son iki gündür ne indirim ne de zam haberleri geliyor. Hurda fiyatlarında resmen son günlerde dal kıpırdamıyor. Peki güncel hurda fiyatları ne kadar oldu? Bugün hurda fiyatları kaç TL? İşte 21 Ekim 2022 hurda fiyat listesi..

Demir ve kütük fiyatlarına zam geldi! 1 ton demir ne kadar oldu? 20 Ekim 2022 demir fiyat listesi

İnşaatın en temel yapı malzemeleri arasında yer alan inşaat demir fiyatlarına zam geldi. Haftanın başından itibaren gelen indirim haberleri bugün yerini zam haberine bıraktı. Demir ile beraber kütük fiyatları da arttı. İşte 20 Ekim 2022 güncel demir fiyat listesi.

Hurda fiyatları bugün ne kadar? Güncel hurda fiyatları kaç TL? 20 Ekim 2022 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarına bu hafta içi peş peşe indirim haberleri geldi Hurdaya dün 1,50 TL indirimin ardından bugün güncel hurda fiyatlarının ne kadar olduğu merak ediliyor. Peki bugün hurda fiyatları ne kadar oldu? Hurdaya zam geldi mi? 20 Ekim 2022 hurda fiyat listesi.

Hurda fiyatlarına zam geldi! Bakır ve demir hurda fiyatları uçtu! İşte 11 Ekim 2022 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatları 11 Ekim 2022 salı gününe zam haberleri ile başladı. Hurda fiyatlarına gelen zamdan sonra bakır ve demir hurda fiyatları resmen uçtu. Peki bugün hurda fiyatları ne kadar? İşte Hurda fiyat listesi 11 Ekim 2022...

Demir fiyatlarına bugün zam geldi mi? Demir fiyatları ne kadar? 10 Ekim 2022 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en temel yapı malzemesi olan demir fiyatlarına önce zam ardından indirim haberleri gelmeye başladı. Peki 10 Ekim 2022 bugün demire zam geldi mi? Demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir kaç lira? İşte 10 Ekim 2022 demir fiyat listesi...

Hurda fiyatlarına indirim geldi! Dibe dibe çöküyor! 3 Ekim 2022 bakır ve demir hurda fiyat listesi

Geçtiğimiz hafta hurda fiyatlarına peş peşe zam ve indirim haberleri gelirken hurda haftaya düşüşle başladı. Bakır hurda fiyatlarına bugün indirim geldi. Gelen indirim ile hurda fiyatları dibe dibe çöküyor. İşte 3 Ekim 2022 hurda fiyat listesi.

Emlakkulisi.com Ekim'de 3.2 milyon ziyaret aldı!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi www.emlakkulisi.com Ekim ayında 3 milyon 220 bin 961 ziyaret aldı. Emlakkulisi.com'un sayfa görüntülenme sayısı ise 5 milyon 096 bin 018 oldu.

TOKİ İzmir kura sonucu 21 Ekim 2021 isim isim tam liste!

TOKİ İzmir kura sonucu 21 Ekim 2021 isim isim tam liste haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ İzmir kura sonucu 21 Ekim 2021 isim isim tam liste ve proje detayları...

TOKİ İzmir Kemalpaşa alt gelir 2021 kura çekilişi 21 Ekim'de!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İzmir Kemalpaşa projesinin kura çekilişini 21 Ekim tarihinde gerçekleştirecek.

İzmir İstinye Park 22 Ekim'de açılıyor!

Orjin Grup Yönetim Kurulu Eş Başkanı Zafer Yıldırım, İstinye Park İzmir'in açılış tarihini duyurdu. Zafer Yıldırım, "İnşallah 22 Ekim'de yüzde 92 dolulukla, kontrat imzası yüzde 70 dolulukla açmış olacağız" dedi.

izmir ekim haberleri Haberi

izmir ekim haberleri


Medya Takip Merkezi (MTM), Ekim ayı boyunca İzmir yerel basınını mercek altına alarak, basında en çok konuşulan kişileri, olayları ve belediyeleri inceledi. Araştırma raporuna göre, İzmir yerel basınında en çok İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu yer alırken, Konak Belediyesi en fazla gündeme gelen ilçe belediyesi oldu. İşte, İzmir gündeminin detayları…


MTM’nin aynı araştırmasına göre, Ekim’de basına en fazla yansıyan yerel yönetim, Konak Belediyesi oldu.  Belediyenin en çok konuşulan haberleri arasında, ay içerisinde düzenlediği “Geleneksel beslen, sağlıklı yaşa”  etkinliği yer alırken, Konak Belediyesi toplamda 798 haber ve yazı ile adından söz ettirdi. 


Gazete ve dergilerde en çok haber olan bir diğer yerel yönetim Bornova Belediyesi oldu. Çevre kirliliğinin önüne geçmek için başlattığı “Alo Moloz Hattı” uygulaması ile yerel basında geniş yer...