02 / 05 / 2024

izmir ekin koleji

izmir ekin koleji

"Bilgi Toplumunun Okulu" olma amacı ile kurulan ve güçlü akademik kadrosu ile 16 yıldır İzmir'de başarılı ve mutlu çocuklar yetiştiren Ekin Koleji, ikinci kampüsünü Çiğli Ataşehir'de açıyor.

Ekin Türkmen İzmir'de ikinci yurdunu açtı!

Oyuncu Ekin Türkmen ve kardeşi Esin Türkmen, İzmir’de sahibi oldukları kız yurdunun ardından yeni öğretim dönemi için karma bir yurt daha açtı.

Astaldi'den Gebze-İzmir otoyol projesine 5 milyar dolar!

ASTALDİ Gebze-İzmir otoyol projesi için 5 milyar dolar tutarında finansman sağladı. İtalyan inşaat şirketi Astaldi Gebze-Orhangazi-izmir otoyolunun inşası için 5 milyar dolar tutarında finansman anlaşması imzaladı.

Mektebim Koleji Sinpaş Marina Ankara Kampüsü'nü kuruyor!

Mektebim Koleji'nin, Sinpaş Yapı'nın Ankara projelerinden Marina'nın içerisinde yaklaşık 10 bin metrekare alan üzerine kurulacak akıllı kampüs projesi hayata geçiyor.

Marina Ankara'da Mektebim Koleji Kampüsü kurulacak!

Mektebim Koleji, Sinpaş Yapı’nın Marina Ankara projesi içerisinde yer alacak yaklaşık 10 bin metrekare alan üzerine kurulu yeni kampüs projesi için işbirliği anlaşması imzaladı.

Selahattin Varan: İzmir'deki kentsel dönüşüm hızlanmalı!

Çevre ve Şehircilik izmir İl Müdürü Selahattin Varan, İzmir'de 1 milyon 400 bin birim konut ve işyerinin yıkılması gerektiğini söyleyerek, "Deprem yıkmadan biz yıkalım" dedi.

İzmir'de Bitkisel Yağ Üretimi ve Rafinasyon Tesisi toplantısı 9 Haziran'da!

ABALIOĞLU YAĞ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. tarafından; izmir'de Bitkisel Yağ Üretimi ve Rafinasyon Tesisi için 9 Haziran 2015 günü saat 14:00'de halk toplantısı düzenlenecek.

Karşıyaka-İnciraltı köprüsü İzmir için şart!

Karşıyaka-İnciraltı köprüsünün izmir için şart olduğunu vurgulayan AKP İzmir Milletvekili Adayı Cemil Şeboy, 'Biz Bostanlı-İnciraltı köprüsünü hemşerilerimize soracağız. İzmir'in iki yakasına sandık kuracağız. "dedi.

Aydın Başak Koleji Matematik Müzesi 26 Mayıs'ta açılacak!

Aydın Özel Başak Koleji Eğitim Yerleşkesi içinde Avrupa’nın yanı sıra Amerika’da da örneklerine rastlanan ve Türkiye’de bir ilk olacak olan Tales Matematik Müzesi’nin açılacak.

Cemil Şeboy: İzmir'de dönüşüm biran önce başlamalı!

AK Parti izmir 1. Bölge milletvekili adayı mimar Cemil Şeboy: "Kentsel dönüşümün biran önce başlaması lazım. Allah korusun İzmir'de büyük bir deprem olsa kentin yüzde 65'i yok olacak." dedi.

Bahçeşehir Koleji Türkiye'nin en büyük kampüsünü Batman'da açıyor!

Kaliteli eğitimi, 60 kampüs, 110 okul ile Türkiye’nin her noktasına ulaştıran Bahçeşehir Koleji, 2015-2016 eğitim öğretim yılında Güneydoğu’da sekizinci, Batman’da ikinci kampüsünü açtı.

Mektebim Koleji kampüs sayısını 100'e çıkaracak!

Eğitim sektörünün yeni yıldızlarından Mektebim Koleji, dünyanın birçok ülkesinde gayrimenkul, doğrudan ve fınansal yatırımlar yaparak uluslararası alanda faaliyet gösteren Saudi Economic and Development Company (SEDCO) ile ortaklık görüşmelerini tamamladı

Kestel'e Sınav Koleji Doğu Kampüsü inşa ediliyor!

Bursa Kestel Kavşağında yapılan Sınav Koleji Doğu Kampüsü’nde artık sona geldi. 20 dönüm kapalı alan üzerine kurulacak kampusta, havuz, spor salonları, kütüphaneler olacak..

Sınav Koleji'nin Kestel kampüsü 1 Temmuz'da tamamlanacak!

Sınav Koleji’nin Kestel Kavşağı’nda 20 dönüm arazi üzerine yaptırdığı kampüs yeni sezonda hizmet vermeye başlayacak. 25 milyona olacak olan kampüsun 1 Temmuz’da tamamlanması hedefleniyor.

izmir ekin koleji Haberi

izmir ekin koleji


2014-2015 eğitim öğretim yılında hizmete girecek olan ve akıllı bina olarak tasarlanan Ataşehir Kampüsü, 4 bin 500 metrekarelik kapalı alan ve bin metrekare bahçeden oluşuyor. Yaklaşık 10 milyon liralık yatırımla hayata geçirilen kampüste, konut yerleşim alanlarının lokasyonu. 

güneş ve rüzgar faktörleri gibi çevresel faktörler göz önünde bulunduruldu. Proje, dersliklerin, oyun alanlarının ve diğer mekanların özellikleri ile enerji ve su kullanımmda benimsenilen sürdürülebilirlik kavramı çerçevesinde tasarlandı. Okulda, büim ve matematik atölyesi, dans ve jimnastik salonu, plastik sanatlar atölyesi, seramik atölyesi. 

müzik atölyesi, drama ve satranç salonu, oyun ve etkinlik salonu, bilgisayar odası, ışık ve hayal odası ile yurt dışından gelecek yönetici ve eğitimcilere yönelik lojmanlar ve 360 kişilik konferans salonu yer alıyor. Ekin Koleji Genel Müdürü Yasemin Reşitoğlu, "Ekin Koleji markasının taşıdığı...