28 / 05 / 2024

izmir eminevim tapu teslimi

izmir eminevim tapu teslimi

Farklı illerde düzenlediği toplu tapu teslim törenleriyle dikkat çeken Eminevim İzmir'de üçüncü kez toplu tapu teslim töreni gerçekleştirdi. Törende 85 aileye toplu halde tapuları teslim edildi.

İzmir Karaburun'da tapu işlemleri için yeni dönem! 

Karaburun Belediye Başkanlığı ve Karaburun Tapu Müdürlüğü arasında imzalanan protokol ile vatandaşların gayrimenkul alım satım işlemleri hızlanacak. 

İzmir Foça Belediyesi'nden tapu işlemlerinde büyük kolaylık!

İzmir Foça İlçe Tapu Müdürlüğü ile İzmir Foça Belediyesi arasında ‘‘Rayiç Bedeli İşlemleri Protokolü" için imzalar atıldı.

İzmir Narlıdere'de tapu işlemlerine büyük kolaylık!

İzmir Narlıdere Belediyesi ile Narlıdere Tapu Müdürlüğü, tapu işlemlerini kolaylaştırmak için işbirliği protokolü imzaladı.

İzmir Konak'ta tapu işlemleri için yeni dönem başladı!

İzmir Konak Belediyesi, vatandaşların tapu işlemlerini kolaylaştırmak için taşınmazların rayiç değerler verilerini Konak Tapu Müdürlüğü’yle elektronik ortamda paylaşacak yeni uygulamayı hayata geçiriyor.

Eminevim'in Kurtköy 5YÜZ60 projesinde tapu tartışması!

Eminevim isimli firmanın ‘Kurtköy 5YÜZ60’ isimli projesinden konut ya da arsa alan vatandaşlar, mağdur olduklarını ileri sürerek, Ümraniye şubesi önünde tepkilerini gösterdi. 

Eminevim İzmir Enternasyonal Fuarı’nda inovatif finansman sistemini anlattı!

Türkiye’de Elbirliği Sistemi’ni kuran ve başarıyla uygulayarak her ay piyasaya yaklaşık 250 milyon lira nakit akışı sağlayan Eminevim, uluslararası katılımcıların olduğu İzmir Enternasyonal Fuarı’nda faizsiz finansman sistemini tanıttı...

Eminevim Afyonkarahisar'da tapu teslim töreni yaptı!

Afyonkarahisar'da Eminevim'in El Birliği Sistemi'ne katılan aileler tapularına kavuştu.

İzmir Gültepe'nin 40 yıllık tapu sorunu çözüldü!

İzmir’in kalbi Konak’ın Gültepe Semti’nde bulunan ve halk arasında ‘Çıtak Arazisi’ olarak anılan bölgenin 40 yıllık tapu sorunu çözüldü.

Eminevim, Samsun'da tapu dağıttı!

Eminevim Elbirliği Sistemi, Samsun’da gerçekleştirdiği tapu teslim töreni ile 100 aileyi ev sahibi yaptı.

Eminevim, Bursa'da tapu dağıttı!

27 yılda 120 bine yakın aileyi ev ve otomobil sahibi yapan Eminevim Elbirliği Sistemi, iştirakçileri ile Bursa'da buluştu.

Eminevim 100 aileye 23 Mart'ta tapu verecek!

Eminevim, müşterileri ile Bursa'da buluşmaya hazırlanıyor. Eminevim 100 aileye tapularını teslim edecek.

Eminevim, Denizli'de 70 aileye tapularını teslim etti!

Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu BaşkanıEmin Üstün, Denizli'de Eminevim'in Tapu Dağıtım törenine katılarak, 70 aileye tapularını dağıttı.

Eminevim Denizli tapu teslim töreni 16 Şubat'ta!

"Kolay Ev Alım Merkezi" sloganı ile yola çıkan ve 27 yılda; 110 binden fazla aileyi ev ve otomobil sahibi yapan Eminevim, müşterileri ile Denizli'de buluşmaya hazırlanıyor.

izmir eminevim tapu teslimi Haberi

izmir eminevim tapu teslimi

Farklı illerde düzenlediği toplu tapu teslim törenleriyle dikkat çeken Eminevim İzmir'de üçüncü kez toplu tapu teslim töreni gerçekleştirdi. Daha önce yapılan tapu teslim törenlerinde yüzlerce aile tapusunu alırken son yapılan törende 85 aileye toplu halde tapuları teslim edildi. Türkiye genelinde 58 şubesi bulunan Emimevim, El Birliği adını verdiği faizsiz sistemiyle ev sahibi olmak isteyenlere farklı çözümler sunuyor. İzmir'de Eminevim sisteminden faydalanarak geçtiğimiz aylarda ev sahibi olanlar için düzenlenen toplu tapu teslim törenine 800 davetli katıldı. Akşam yemeğinde bir araya gelen davetliler arasında yeni evine taşınacak olanların heyecanı gözlerden kaçmadı. Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün ile Yönetim Kurulu üyesi olan çocukları Bi'ışra Üstün ve Muhammed Musab Üstün'ün elinden tapularını teslim alan aileler mutluluklarını dile getirdiler. Üçüncü kez...