20 / 05 / 2024

izmir eski fuar alanı ne olacak

izmir eski fuar alanı ne olacak

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Kültürpark'ın içindeki holler ve İsmet İnönü Sanat Merkezi'nin yıkımına başlıyor Yıkımdan sonra uygulanacak projenin son şekli henüz verilmezken, bölgenin kültür, sanat ve spor merkezi yapılması hedeflendi

Eskişehir 2. Yapı Fuarı 25-28 Kasım'da!

İnşaat sektörünün profesyonelleri, ikinci defa Tüyap Eskişehir Yapı Fuarı’nda bir araya geliyor. Tüyap Eskişehir Yapı Fuarı 25-28 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Tüyap Eskişehir İnşaat Fuarı başladı!

Girişin ücretsiz olduğu Tüyap Eskişehir İnşaat Fuarı kapılarını açtı. Fuar 16 Kasım'a kadar devam edecek...

Tüyap Eskişehir İnşaat Fuarı yarın açılıyor!

Ekonominin lokomotif sektörlerinden olan ve Tüyap tarafından Eskişehir’de bu yıl ilk kez düzenlenecek olan Tüyap Eskişehir İnşaat Fuarı yarın kapılarını ilk kez açacak.

Eminevim İzmir Enternasyonal Fuarı’nda inovatif finansman sistemini anlattı!

Türkiye’de Elbirliği Sistemi’ni kuran ve başarıyla uygulayarak her ay piyasaya yaklaşık 250 milyon lira nakit akışı sağlayan Eminevim, uluslararası katılımcıların olduğu İzmir Enternasyonal Fuarı’nda faizsiz finansman sistemini tanıttı...

Eskişehir Fuar ve Kongre merkezi 11 Aralık'ta açılıyor!

Eskişehir Ticaret Odası (ETO) Başkanı Metin Güler, "ETO TÜYAP Fuar Merkezi ve Vehbi Koç Kongre Merkezi'nin, 11 Aralık'ta hizmete açılacağını duyurdu...

DTO yönetiminden İzmir Emlak Fuarı'na ziyaret!

İzmir Property Expo/İzmir Emlak, Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı, 27-30 Eylül 2018 tarihleri arasında gerçekleşti. Didim Ticaret Odası (DTO) yönetimi, fuara katılan üyeleri ziyaret etti.

Tanyer Yapı'ya İzmir Emlak Fuarı'nda yoğun ilgi!

İzmir'de düzenlenen İzmir Emlak, Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı kapıları açtı. Fuara, katılan Tanyer Yapı, katılımcılardan yoğun ilgi gördü.

İzmir Emlak Fuarı’na yabancı ilgisi!

Türkiye’nin emlak ve gayrimenkul sektörü temsilcileri, İzmir Emlak, Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’nda bir araya geldi. Fuara, yabancı yatırımcılar yoğun ilgi gösterdi.

İzmir Emlak Fuarı kapılarını açıyor!

Emlak Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı, konut sahibi olmak isteyenlere önemli fırsatlar sunacak. Fuarın resmi açılış töreni bugün, saat 14:00'te Fuar İzmir'de yapılacak. 

87. İzmir Enternasyonal Fuarı sona erdi!

Folkart’ın Ana Sponsorluğunda gerçekleştirilen 87. İzmir Enternasyonal Fuarı en yoğun dönemlerinden birini yaşadı.

Folkart'ın sponsor olduğu 87. İzmir Enternasyonal Fuarı'nda Fatih Erkoç rüzgarı!

Folkart sponsorluğunda 9 farklı noktada gerçekleşen etkinliklerle fuara gelenlere birbirinden ayrı ve güzel seçenekler sunulurken ünlü isimlerle sevenlerini de bir araya geliyor.

Folkart'ın sponsor olduğu 87. İzmir Enternasyonal Fuarı'na yoğun ilgi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından düzenlenen, Folkart’ın Ana Sponsor olduğu 87. İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF), 2. gününde tüm etkinliklerin başlaması ziyaretçi akınına uğradı....

İzmir Emlak Fuarı 27 Eylül'de başlayacak!

İzmir Emlak, Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı 27-30 Eylül 2018 tarihleri arasında Fuar İzmir'de gerçekleştirilecek.

izmir eski fuar alanı ne olacak Haberi

izmir eski fuar alanı ne olacak


Gaziemir'de yapılan yeni İzmir Fuarı'nın hizmete girmesinden sonra Kültürpark fuar alanındaki hollerin yanı sıra aralarında yıllardır kültürel faaliyetlere ev sahipliği yapan İsmet İnönü Sanat Merkezi'nin de yıkılıp yeniden yapılacağı öğrenildi. Yakın zamanda başlayacak yıkım çalışmalarıyla birlikte Kültürpark fuar alanının şantiyeye döneceği dile getirildi.

İzmir'de 1936'dan beri varlığını sürdüren Kültürpark'ın, Gaziemir'deki yeni fuar alanının hizmete girmesiyle birlikte baştan sona değişeceği bildirildi. 


Buluşma yeri

Büyükşehir Belediyesi yetkililerinden alınan bilgiye göre aralarında İsmet İnönü Sanat Merkezi'nin de bulunduğu yapıların Etüd ve Projeler Dairesi Başkanlığı Projeler Şube Müdürlüğü kurul kararları ile yıkılıp yeniden yapılacağı dile getirildi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Kültürpark için birçok proje üzerinde çalıştıklarını söyleyerek, "Son şeklini verdiğimiz zaman odalarımızla, üniversitelerimizle ve İzmir Ekonomik Kalkınma Kurulu ile tartışacağız. Kültürpark'ı gençlerin, çocukların, kültür...