08 / 05 / 2024

İzmir EXPO 2013 oylama

İzmir EXPO 2013 oylama

EXPO 2020'nin hangi kentte düzenleneceğini belirlemek üzere toplanan Uluslararası Sergiler Bürosu (BIE) Genel Kurulu'nda yapılan oylamada İzmir 33 oy alarak ilk turu geçti, Brezilya'dan Sao Paulo 13 oyla elendi...

Türkerler İnşaat, Münih Expo’da 3 projesiyle yer alacak!

Türkiye’de 25 yılı aşkın süredir inşaat sektörüne öncülük eden Türkerler, Expo 2018 Fuarı’nda Mahall Bomonti İzmir, Mahall Ankara ve İstanbul Çiftçi Towers projelerini tanıtacak.

Uluslararası Expo Fuarı Roma turizmine büyük katkı sağlayacak!

En son 5 yıl önce Şanghay'da düzenlenen Uluslararası Expo Fuarı dün İtalya'nın Milano kentinde kapılarını açtı. İzmir'in yarışıp 21 oyla kaybettiği etkinliği 6 ayda 20 milyon kişi takip edecek.

Nihat Zeybekci: EXPO 2025'e Ege Bölgesi olarak başvuralım!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin, "EXPO 2025'e Ege Bölgesi olarak başvuralım, bölgenin ortak tarihi ve hikayesiyle bu kez başaralım" fikri, İzmir iş dünyası temsilcilerinden destek gördü

Nihat Zeybekci: EXPO 2025’i İzmir'in kazanacağına inanıyorum!

Türk - Yunan İş Forumu için İzmir’e gelen Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, “EXPO 2025’i İzmir ve tüm Ege’nin sahiplenmesiyle bu kez kazanacağımıza inanıyorum” dedi...

İzmir'de inşaat harcamaları 9,2 milyar dolara çıktı!

YEM Fuarcılık Genel Müdürü Burcu Başer, İzmir'in 2013 yılı itibariyle Türkiye'deki toplam inşaat harcamalarından aldığı payın yaklaşık yüzde 12 olduğunu belirtti. İzmir'de inşaat harcamaları 9,2 milyar dolara çıktı.

İzmir sağlık turizminin gözdesi olacak!

Türkiye'nin gözde turizm merkezlerinden İzmir. EXPO 2020 için planlanan tnciraltı'na termal oteller zinciri de dahil sağlık merkezi yatırımlarını hayata geçirerek bu alanda merkez olacağı bildirildi.

Karsan EXPO Şehircilik ve Kent İhtiyaçları Fuarı'na katıldı!

Toplu taşımacılığın ihtiyacına uygun, çağdaş ve erişilebilir ürün ve hizmetler sunan Karsan; 16 19 Ekim tarihleri arasında İzmir'de gerçekleştirilen Kent EXPO Şehircilik ve Kent İhtiyaçları Fuarı'na katıldı.

Kent Expo Fuarı'nın teması kentsel dönüşüm!

Bu yıl ikinci kez kapılarını açan Kent Expo Şehircilik ve Kent İhtiyaçları Fuarı’nın açılışı Kültürpark’ta yapıldı. Fuarın açılışına İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun yanı sıra misafir il ve ilçe belediye başkanları da katıldı...

İzmir sağlık turizminin başkenti olacak!

Türkiye'nin gözde turizm merkezlerinden İzmir, EXPO 2020 için planlanan İnciraltı'na termal oteller zinciri de dahil sağlık merkezi yatırımlarını hayata geçirerek bu alanda merkez olacağı bildirildi.

İzmir sağlık turizminin başkenti olma yolunda!

Türkiye'nin gözde turizm merkezlerinden İzmir, EXPO 2020 için planlanan İnciraltf na termal oteller zinciri de dahil sağlık merkezi yatırımlarını hayata geçirerek bu alanda merkez olacağı bildirildi.

Kent Expo Fuarı, kentsel dönüşüm seminerine ev sahipliği yapacak!

Kentsel dönüşüme ışık tutması, kentlerin çağdaş altyapı ve görünüme kavuşturulması ve sektörü bir araya getirmesi açısından önem taşıyan "Kent Expo Şehircilik ve Kent İhtiyaçları Fuarı" İzmir'de 16-19 Ekim tarihlerinde organize edilecek...

Kent Expo'da kentsel dönüşüme mercek tutulacak!

Kentsel dönüşüme ışık tutması, kentlerin çağdaş altyapı ve görünüme kavuşturulması ve sektörü bir araya getirmesi açısından önem taşıyan "Kent Expo Şehircilik ve Kent İhtiyaçları Fuarı" İzmir'de 16-19 Ekim tarihlerinde organize edilecek.

Mustafa Toprak: İzmir, sağlık turizminin başkenti olma yolunda!

Türkiye'nin gözde turizm merkezlerinden İzmir, EXPO 2020 için planlanan İnciraltı'na termal oteller zinciri de dahil sağlık merkezi yatırımlarını hayata geçirerek bu alanda merkez olacağı bildirildi.

İzmir EXPO 2013 oylama Haberi

İzmir EXPO 2013 oylama

BIE üyesi 167 ülke delegesinin katıldığı Paris'teki OECD binasındaki toplantıda yapılan oylamada Birleşik Arap Emirlikleri'nden Dubai 77, Rusya'dan Ekaterinburg 39, Türkiye'den İzmir 33, Brezilya'dan Sao Paulo 13 oy aldı.


Bu sonuçla Sao Paulo ilk turda elendi. Dubai, Ekaterinburg ve İzmir ise ikinci turda yarışmaya hak...