27 / 04 / 2024

Karsan EXPO Şehircilik ve Kent İhtiyaçları Fuarı'na katıldı!

Karsan EXPO Şehircilik ve Kent İhtiyaçları Fuarı'na katıldı!

Toplu taşımacılığın ihtiyacına uygun, çağdaş ve erişilebilir ürün ve hizmetler sunan Karsan; 16 19 Ekim tarihleri arasında İzmir'de gerçekleştirilen Kent EXPO Şehircilik ve Kent İhtiyaçları Fuarı'na katıldı.



Karsan, yenilikçi ve engelsiz erişime sahip toplu taşımacılık çözümlerini  İzmir  Kent EXPO Fuarı'nda ziyaretçilerin beğenisine sundu. Toplu taşımacılığın ihtiyacına uygun, çağdaş ve erişilebilir ürün ve hizmetler sunan Karsan; 16 19 Ekim tarihleri arasında İzmir'de gerçekleştirilen Kent EXPO Şehircilik ve Kent İhtiyaçları Fuarı'na katıldı.Bu yıl "Kentsel Dönüşüm" ana temasıyla ikincisi gerçekleştirilen fuarda Karsan da "Ulaşımda Kentsel Dönüşüm" sloganıyla 12m ve 18m CNG'li BredaMenarinibus marka otobüslerinin yanısıra, Karsan markalı araçları JEST, ATAK ve STAR'ı sergiledi. İzmir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu tarafından 16 Ekim Perşembe günü saat 12:00'da açılışı yapılan fuarda Karsan Pazarlama Genel Müdürü Vançın Kitapçı hazır bulundu. Öncelikli olarak Karsan standını ziyaret eden Başkan Kocaoğlu, Karsan Pazarlama Genel Müdürü Vançın Kitapçıdan araçlarla ilgili detaylı bilgi aldı. 

Karsan standındaki araçların tam alçak taban ve engelsiz erişim özelliğiyle toplumun tüm üyelerine hizmet verdiğine vurgu yapan Kitapçı, araçların yakıt ekonomisine ve sürüş konforuna da dikkat çekti. Ayrıca Karsan'ın 6 metreden 18 metreye kadar uzanan geniş ürün ailesi ile belediyelerin her türlü ulaşım ihtiyaçlarına yanıt verebildiğini ifade etti. 



Bursa Kent 


Geri Dön