26 / 05 / 2024

Ulaşımda kentsel dönüşüm

Ulaşımda kentsel dönüşüm

Toplu taşımacılığın ihtiyacına uygun, çağdaş ve erişilebilir ürün ve hizmetler sunan Karsan; 16 19 Ekim tarihleri arasında İzmir'de gerçekleştirilen Kent EXPO Şehircilik ve Kent İhtiyaçları Fuarı'na katıldı.

Bursa’da 100 bin konutluk kentsel dönüşüm projesi hayata geçiyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “Yeni dönem kapsamında daha ulaşılabilir ve daha yeşil dirençli bir kent Bursa’yı inşa etmek için 100 bin konutluk kentsel dönüşüm projemizi hayata geçiriyoruz." dedi.

Murat Kurum: Ulaşım ve kentsel dönüşüm iki önemli başlığımız olacak!

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Murat Kurum seçim çalışmalarına da başladı. Kurum yaptığı açıklamada "Kentsel dönüşüm ve ulaşım iki önemli başlığımız olacak" diye konuştu.

Beykoz Tokatköy kentsel dönüşüm projesinin yüzde 60'ı tamam! 

Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, X sosyal medya hesabından Beykoz Tokatköy'ün kentsel dönüşümü ile ilgili bir paylaşımda bulundu. İşte Murat Aydın'ın o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Kentsel dönüşüm yasa teklifi yarın meclise geliyor!

Kentsel dönüşüm yasa teklifi yarın Genel Kurul'da görüşülmek üzere Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu'nda kabul edildi.

Kentsel dönüşüm kira yardımı 2022'de 900 milyon TL'ye ulaşacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın Meclis’ten geçen 2022 bütçesine göre; kentsel dönüşüm çerçevesinde bu senenin sonuna kadar 800 milyon TL, gelecek sene 900 milyon TL, 2023-2024 döneminde de 2,1 milyar TL kira yardımı gerçekleştirilecek.

Çorum'da 14 mahalle için kentsel dönüşüm çağrısı!

Cumhuriyet Halk Partisi Çorum Merkez İlçe Başkanı Ulaş Tokgöz, Çorum Belediye Başkanı'na çağrı yaparak kent genelinde 14 mahallede kentsel dönüşüm çalışmalarının başlaması gerektiğini dile getirdi. 

Kentsel dönüşüm depo taleplerini artırdı!

Kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla devam ederken taşınma sürecinde olan vatandaşların depo arayışları da hızla devam ediyor. Depo Palas CEO’su Ulaş Gümüşoğlu, bu dönemde fırsatçılara karşı vatandaşları uyardı.

Ulaşımda milli dönüşüm hamleleri hız kazandı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, ulaştırma ve altyapı alanında milli dönüşümün hızlanacağını dile getirerek ekonomik açıdan büyük kazanımlar elde edildiğini belirtti.

Murat Kurum'dan kentsel dönüşüm çağrısı! 

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, sosyal medya üzerinden kentsel dönüşümün önemine değinen bir paylaşımda bulundu. 

Çorum Mimar Sinan Mahallesi sakinleri kentsel dönüşüm istiyor!

Çorum'a bağlı Mimar Sinan Mahallesi sakinleri başta ulaşım, kentsel dönüşüm, imar, trafik düzenlemesi ve yeşil alan olmak üzere yaşanan sorunların çözülmesini istiyor.

Kentsel dönüşüm Bağcılar'da yaşam talebini artırdı!

İstanbul'un Bağcılar ilçesinde nüfus 737 bin 206'ya ulaştığını söyleyen Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı kentsel dönüşüm Bağcılar'a olan talebin artırdığını dile getirdi.

İstanbul'un o ilçesinde kentsel dönüşüm başlıyor!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, İstanbul Bağcılar'da kentsel dönüşümün başladığını açıkladı.

Fikirtepe Torkam Vartaş kentsel dönüşüm projesi bu yıl tamamlanıyor!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, Fikirtepe'de devam eden Torkam Vartaş-1 kentsel dönüşüm projesinin bu yıl içerisinde tamamlanacağını dile getirdi.

Ulaşımda kentsel dönüşüm Haberi

Ulaşımda kentsel dönüşüm

Karsan, yenilikçi ve engelsiz erişime sahip toplu taşımacılık çözümlerini İzmir Kent EXPO Fuarı'nda ziyaretçilerin beğenisine sundu. Toplu taşımacılığın ihtiyacına uygun, çağdaş ve erişilebilir ürün ve hizmetler sunan Karsan; 16 19 Ekim tarihleri arasında İzmir'de gerçekleştirilen Kent EXPO Şehircilik ve Kent İhtiyaçları Fuarı'na katıldı.Bu yıl "Kentsel Dönüşüm" ana temasıyla ikincisi gerçekleştirilen fuarda Karsan da "Ulaşımda Kentsel Dönüşüm" sloganıyla 12m ve 18m CNG'li BredaMenarinibus marka otobüslerinin yanısıra, Karsan markalı araçları JEST, ATAK ve STAR'ı sergiledi. İzmir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu tarafından 16 Ekim Perşembe günü saat 12:00'da açılışı yapılan fuarda Karsan Pazarlama Genel Müdürü Vançın Kitapçı hazır bulundu. Öncelikli olarak Karsan standını ziyaret eden Başkan Kocaoğlu, Karsan Pazarlama Genel Müdürü Vançın Kitapçıdan araçlarla ilgili detaylı bilgi aldı. 

Karsan standındaki araçların tam alçak...