03 / 05 / 2024

KentExpo Şehircilik ve Kent İhtiyaçları Fuarı açıldı!

KentExpo Şehircilik ve Kent İhtiyaçları Fuarı açıldı!

KentExpo 3. Şehircilik ve Kent İhtiyaçları Fuarı geniş çaplı bir katılımla açıldı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu birçok protokol konuğunun katıldı açılışın ardından 3. Uluslararası Sürdürülebilir Su Kongresi gerçekleştirildi...




İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen KentExpo 3. Şehircilik ve Kent İhtiyaçları Fuarı geniş çaplı bir katılımla açıldı.  İzmir  Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu birçok protokol konuğunun katıldı açılışın ardından 3. Uluslararası Sürdürülebilir Su Kongresi gerçekleştirildi.


Doğu-Batı Trakya Belediyeler Birliği TRAKYAKENT, Bölge Birlikleri ile birlikte Türkiye Belediyeler Birliği öncülüğünde fuarda yer aldı. Fuar ve Kongre programına Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Dr. Şafak Başa da katılırken, beraberinde TESKİ’ye bağlı yetkililerle Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi heyeti de hazır bulundu.


AZİZ KOCAOĞLU STANDI ZİYARET ETTİ


İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Trakyakent standını ziyaret ederek Birlik Müdürü Behçet Atlı’dan kısaca Birliğin faaliyetleri ve Belediyelerin çalışmaları hakkında bilgi aldı. Trakyakent’i İzmir’de görmekten memnuniyet duyduğunu ifade eden Başkan Kocaoğlu, ayrıca Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin faaliyet ve hizmetlerini de takip ettiğini belirtti. Kocaoğlu, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ı çalışmalarından dolayı kutladı ve selamlarını iletti.


Fuara Belediye Birlikleri ve Belediyeler ile başta Türkiye olmak üzere ABD, Almanya, Avusturya, Fildişi Sahilleri, Finlandiya, Macaristan, Polonya, İsveç ve İtalya’dan toplam 92 firma katıldı. Macaristan Dışişleri ve Ticaret Bakanlığı Müsteşarı Petra Pana da katılımcılar arasında yar aldı.


Tekirdağ Belediyesi


Geri Dön