06 / 05 / 2024

İzmir fetö davası

İzmir fetö davası

İzmir 13. Ağır Ceza Mahkemesinde gerçekleştirilen duruşmaya, tutuklu sanıklar Küçükbay, Kavuk ve Sipahi, tutuksuz yargılanan Metehan Kavuk ile avukatları katıldı.

11 kişinin hayatını kaybettiği Yağcıoğlu Apartmanı davası sanıklarına hapis kararı!

İzmir'de 30 Ekim 2020 tarihinde yaşanan 6,6 büyüklüğündeki depremde 11 kişinin yaşamını yitirdiği Yağcıoğlu Apartmanı davası sanıkları için hapis kararı verildi...

Yılmaz Erbek Apartmanı davasında market hakkında suç duyurusu!

30 Ekim 2020 tarihinde meydana gelen İzmir depreminde çöken binalar arasında yer alan Yılmaz Erbek Apartmanı'nın davasında son durum ne?

Rıza Bey Apartmanı davasında bir sanık tahliye edildi!

İzmir'de 30 Ekim 2021 tarihinde meydana gelen depremde yıkılan binalar arasında yer alan Rıza Bey Apartmanı'nın davasında bir sanık tahliye edildi!

Rıza Bey Apartmanı davası sanıklarından kağıt üzerinde imza savunması!

30 Ekim 2020 tarihinde yaşanan İzmir depreminde yıkılan Rıza Bey Apartmanı davası sanıkları "kağıt üzerinde imza" savunması yaptı...

İzmir'deki Doğanlar Apartmanı davasının görülmesine başlandı!

Egenin incisi İzmir'de 30 Ekim 2020 tarihinde yaşanan 6,6 büyüklüğündeki depremde yıkılan binalar arasında yer alan Doğanlar Apartmanı'nın davasının görülmesine başlandı.

Yılmaz Erbek Apartmanı B Blok davasında bir sanığa tahliye kararı!

İzmir'de meydana gelen depremde çöken Yılmaz Erbek Apartmanı B Blok davasında bir sanık için tahliye kararı çıktı...

Yılmaz Erbek Apartmanı davasında erteleme kararı!

30 Ekim'de İzmir'de meydana gelen deprem nedeniyle 11 kişiye mezar olan  Yılmaz Erbek Apartmanı davasında sanıklar  hakim karşısına çıktı. Mahkemede erteleme kararı alındı.

Can Dündar'ın evini satın aldığı iddia edilen avukatların FETÖ davasında karar!

MİT tırlarına ait görüntüleri yayınlaması karşılığında Can Dündar'ın villasını fahiş fiyatla satın aldıkları iddia edilen, avukatların FETÖ davasında karar açıklandı.

Kaynak Holding yöneticilerinin FETÖ davasında karar!

FETÖ'nün finans merkezi olduğu iddia edilerek kayyum atanan Kaynak Holding'de yöneticilik ve üst düzey görev yapan tutuklu 4 sanığın yargılandığı davada karar çıktı.

Ömer Faruk Kavurmacı'nın yargılandığı FETÖ davasında tanıklar dinlenildi!

FETÖ'nün iş dünyası yapılanmasına yönelik FETÖ elebaşı Fetullah Gülen, kapatılan TUSKON'un başkanı Rızanur Meral ve genel sekreteri Mustafa Muhammet Günay ile Ömer Faruk Kavurmacı'nın da aralarında bulunduğu 86 sanığın yargılandığı davada, tanıklar dinlenildi.

Akfa Holding'in FETÖ davasında kaçak inşaat savunması!

Akfa Holding ve alt şirketlerine yönelik FETÖ/PDY soruşturması sonunda haklarında dava açılan 6'sı tutuklu, 6'sı firari 84 sanığın yargılandığı davada, sanık savunmaları alındı

Kentsel dönüşüm davasında emsal karar!

İzmir'de devam eden kentsel dönüşüm davasında yerel mahkeme emsal bir karar verdi. Kentsel dönüşüm kapsamında yaşadığı apartman yıkılan ve kendisine iki yerine bir daire verilen Bilgin Çınarlıel, açtığı davayı kazandı.

Naksan Holding'in eski yöneticileri hakkında kırmızı bülten!

Gaziantep'te devam eden FETÖ davasında, Naksan Holding eski yöneticileri firari sanıklar Osman, Bahaeddin, Beyhan ve Mehmet Hilmi Nakıboğlu hakkında kırmızı bülten çıkarıldı. 

İzmir fetö davası Haberi

İzmir fetö davası

İzmir'de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na  finansal destek sağladıkları iddiası ile Küçükbay Holdingin eski Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Küçükbay, kapatılan Gediz Üniversitesinin kurucu üyesi olan Abdullah Kavuk, oğlu Metehan Kavuk ve kuyumcu Şeref Sipahi'nin yargılandığı davanın görülmesi devam ediyor. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; İzmir 13. Ağır Ceza Mahkemesinde gerçekleştirilen duruşmaya, tutuklu sanıklar Küçükbay, Kavuk ve Sipahi, tutuksuz yargılanan Metehan Kavuk ile avukatları katılım gösterdiler. 

İzmir Cumhuriyet Başsavcıvekili Okan Bato'nun yürüttüğü soruşturmada, İl Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince, 6 ve 8 Ağustos'ta örgüte finans sağladıkları iddia edilen iş adamlarına yönelik operasyonlarda aralarında TMSF'ye devredilen Küçükbay Şirketler Grubu sahibi Ahmet Küçükbay ile gayrimenkul, otomotiv, akaryakıt sektöründeki yatırımlarıyla tanınan FETÖ soruşturması kapsamında kapatılan Gediz Üniversitesinin kurucu üyelerinden Abdullah Kavuk'un da...