06 / 05 / 2024

İzmir fetö yurdu devri

İzmir fetö yurdu devri

İzmir'in Urla ilçesinde Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile ilişkili olduğu belirlenen 3 öğrenci yurdu ile 1 dershane hazineye bedelsiz olarak devredildi.

İzmir Bağyurdu OSB'ye 20 yeni fabrika yatırımı!

İzmir Bağyurdu Organize Sanayi Bölgesi (BAYOSB), Başkanı Aydın Telseren, 2020 yılı içinde 20 fabrikanın temelini atacaklarını söyledi ve sanayiciye yatırım çağrısında bulundu.

İzmir Karabağlar'daki öğrenci yurdu tamamlandı! 

İzmir Karabağlar'da Özel Atatürk Yükseköğrenim Kız Öğrenci Yurdu'nun yapımı tamamlandı. Yurt öğrenci kayıtlarına başladı. 

İzmir Bağyurdu OSB'de fabrikalar yükseliyor!

İzmir Bağyurdu Organize Sanayi Bölgesi (BAYOSB), yatırım alanında 2018 planlamasını tamamladı. Yapımı devam eden fabrikalarıyla büyüyen bölgede çalışan sayısı 5 kat artacak.

İzmir Torbalı'daki FETÖ binaları taşınıyor!

FETÖ/PDY soruşturmaları kapsamında İzmir Torbalı'da el konan binalar, eğitim kurumlarına tahsis ediliyor. 3 kurumun taşınmasına onay verildiği belirtildi.

İzmir Bağyurdu Güneş Enerji Santrali imar planı askıda!

İzmir Bağyurdu Güneş Enerji Santrali projesine yönelik hazırlanan 1/1000 ve 1/5000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı...

FETÖ'nün el konulan gayrimenkulleri meclis gündemine taşındı!

FETÖ/PDY'nin el konulan gayrimenkulleri meclis gündemine taşındı. Konu ile ilgili olarak soru önergesi hazırlayan CHP İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke, sorularının Başbakan Yıldırım tarafından yanıtlandırılmasını talep etti..

Artvin Arhavi'deki FETÖ yurdunu yaptıran iş adamı mecliste!

CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Artvin'in Arhavi ilçesinde bulunan FETÖ'ye ait yurdu yaptıran iş adamına ilişkin soru önergesi hazırladı. Bayraktutan sorularını Başbakan Yıldırım'a iletti..

FETÖ'nün yurtları Ensar Vakfı’na tahsis edildi!

İstanbul Beylikdüzü’nde yer alan Hasırcılar Erkek Öğrenci Yurdu ve Gürpınar Kız Öğrenci Yurdu FETÖ operasyonları kapsamında içindeki eşyalarla birlikte el konulan yurtlardan ikisiydi. Bu yurtlar Ensar Vakfı’na devredildi.

İzmir'de FETÖ yurtları hazineye devredildi!

İzmir'in Urla ilçesinde Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile ilişkili olduğu belirlenen 3 öğrenci yurdu ile 1 dershane hazineye bedelsiz olarak devredildi.

FETÖ'nün Gazipaşa'daki yurdu, devlet tarafından hizmete açılacak!

Gazipaşa’da FETÖ ile bağlantılı olduğu gerekçesiyle el konulan inşaat halindeki yurt, devlet tarafından üniversite öğrencilerinin hizmetine sunulacak. Böylelikle Rahmi Büyükballı Meslek Yüksek Okulu öğrencilerinin barınma sorunu ortadan kalkmış olacak.

FETÖ Ödemiş'i ekonomik potansiyel merkezi mi seçti?

İzmir'in Ödemiş ilçesinde FETÖ/PDY'ye düzenlenen operasyonlarda ele geçirilen belgelerden, terör örgütünün, finansal potansiyeli nedeniyle merkez seçtiği ilçede yıllık 20 milyon liraya yakın gelir sağladığı belirlendi.

Erzurum'da FETÖ kız yurdu PÖH'ün oldu!

Erzurum'da, daha önce Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) ait bir kız yurdu, Özel Harekat Şube Müdürlüğüne tahsis edildi.

FETÖ'nün yurtları hileli satışla kiraya verildi!

FETÖ’ye hizmet eden Melek İpek, adına açtığı kız yurtlarını devlet el koymasın diye hileli satışla kiraya verdi. Melek İpek Özel Kız Öğrenci Yurdu'nun da bu şekilde 5 kişiye hileli satıldığı tespit edildi.

İzmir fetö yurdu devri Haberi

İzmir fetö yurdu devri

İzmir'in Urla ilçesinde Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile ilişkili olduğu belirlenen 3 öğrenci yurdu ile 1 dershane hazineye bedelsiz olarak devredildi.


Urla Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek yaptığı açıklamada, Urla'da FETÖ ile ilişkili olduğu belirlenen 3 öğrenci yurdu ile 1 dershanenin hazineye bedelsiz devredildiğini bildirdi.


Demiryürek, Urla'nın Yenice Mahallesinde bulunan 84 erkek öğrenci kapasiteli tam teşekküllü Miraç Erkek Öğrenci Yurdunun, Urla Kaymakamlığının teklifi ve Milli Eğitim Bakanlığının onayı ile İzmir Cengiz Aytmatov Sosyal Bilimler Lisesine tahsis edildiğini kaydetti.


Yurdun temizlik işlerinin tamamlanmasının ardından önümüzdeki hafta faaliyete geçeceğini belirten Demiryürek, Urla'da kapatılan diğer 2 öğrenci yurdu ve dershane için de teklif sunduklarını ve gerekli onayların gelmesi ile binaların eğitim için kullanılacağını...