28 / 04 / 2024

izmir folkart in city teslimleri

izmir folkart in city teslimleri

Bornova Folkart İn City Evleri fiyatları 239 bin TL'den başlıyor. Projedeki dairelerin 2019 yılının sonuna doğru teslim edilmesi planlanıyor...

İzmir için dönüşüm vakti!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli yaptığı açıklamada "Şimdi İzmir için dönüşüm vakti, vakit İzmir tarihinin en büyük dönüşümüne bismillah deme vakti." dedi.

İzmir için korkutan deprem uyarısı!

İzmir’in deprem riskinin henüz bitmediğini dile getiren Dr. İsmail Kuşçu, 352 yıldır kırılmayan fay üzerinde duran İzmir’i her an daha büyük bir depremin vurabileceğini belirtti.

Folkart'tan 0,64 faiz oranı ve 12 ay ödemesiz planla konut sahibi olma fırsatı!

Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, faiz oranları ve Folkart in kampanyalarıyla konut edinmenin kolaylaştığını açıkladı...

İzmir için uyarı! 7 üzerindeki depremde 70 bin bina yıkılacak!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) İzmir Şubesi, deprem bölgesinde yer alan şehir için hazırladığı raporu açıkladı. Yapılan araştırmada İzmir'de 7 ve üzerinde bir depremde 670 binadan 70 bininin yıkılacağı ve ağır hasar alacağı belirtildi. Can kaybının ise 30 binin üzerinde olacağı kaydedildi.

İzmir için deprem master planı önerisi!

Manisa Akhisar’da meydana gelen 5.4’lük sarsıntı yaşanmasıyla deprem gerçeği gündeme geldi. İzmir’in deprem master planı olmadığı belirlendi.

İzmir için acele kamulaştırma kararı!

İzmir ili Çeşme ve Urla ilçeleri sınırları içerisinde yer alan  bazı taşınmazlar için Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

İzmir'de inşaatı devam eden statların durumu!

AK Parti İzmir İl Başkanı Sürekli, "Gençlik ve Spor Bakanlığı, Karşıyaka Stadı için inşaat ruhsatı alınmadan ihale yapmak istemiyor" dedi...

İzmir stat inşaatları tam gaz devam ediyor!

İZVAK, Alsancak ve Göztepe statlarının inşaatlarının sorunsuz bir şekilde ilerlediğini açıkladı. Ayrıca, engellere takılan Karşıyaka Stadı’nın ise sorunlarının çözülmeye başlandığını duyurdu.

İzmir için hazırlanan projeler ve yatırımlar mecliste!

2002-2018 yılları arasında yıllara göre İzmir için hazırlanan projelere ve ile yapılan yatırımlar TBMM gündemine taşındı. CHP'li Çelebi, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Kentsel dönüşüm İzmir için acil ihtiyaç!

İzmir için acil kentsel dönüşüm çalışmalarına başlanılması gerekiyor. Binlerce gecekondunun bulunduğu İzmir'e bu görüntü yakışmıyor... 

Nihat Zeybekci İzmir için projelerini açıklayacak!

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, ''İzmir'in dünyaya hazırlanması ve kendi hikayesini yazması gerekiyor. Bununla ilgili çalışmalara ağırlık vereceğiz ve önümüzdeki günlerde hazırladığımız projeleri İzmirlilerle paylaşacağız'' diye konuştu.

İzmir Folkart Vega nerede?

İzmir Folkart Vega nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projenin teslimleri 2021 yılında gerçekleştirilecek.

İzmir Folkart Vega fiyat!

İzmir Folkart Vega fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Teslimleri 2021 yılında yapılacak olan projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daireler bulunuyor.

izmir folkart in city teslimleri Haberi

izmir folkart in city teslimleri

Folkart İncity projesinde dairelerin teslimleri 30 Eylül 2019 tarihinde gerçekleşecek. Folkart Yapı imzası taşıyan Folkart İn City projesi İzmir Bornova'da yer alıyor. 


Folkart İn City projesi 31 bin 289 metrekare alan üzerinde yükseliyor. Proje sekiz blokta 700 daire ve 42 ticari birimden meydana geliyor.


Folkart İncity İzmir projesinde dairelerin alanları 49,91 metrekare ile 411,50 metrekare arasında değişiyor. Projede 1+0'dan 4+1 dublekse kadar konut seçenekleri sunuluyor.


Bornova Folkart İn City Evleri fiyatları!


Bornova Folkart İn City Evleri fiyatları 1+0'larda 239 bin TL'den, 1+1'lerde 337 bin TL'den başlıyor. Folkart İncity'de yüzde 20 peşinatla 0,89 faiz üzerinden banka kredisi kullanılıyor.


Folkart İn City Bornova projesinde yüzme havuzu, sauna, fitness, spor alanı, çocuk oyun alanı, otopark gibi olanaklar mevcut. 


Satış Ofisi Adresi : Kazım Dirik Mah.  Ankara  Cad. 10 Sok....