02 / 05 / 2024

izmir fuarı açıldı mı

izmir fuarı açıldı mı

Türkiye'nin en büyük fuar organizasyonu olan İzmir Enternasyonal Fuarı 84. kez kapılarını açıyor. Bu yıl ilk kez Fuar Sanat Sokağı'nın da kurulacağı İzmir Enternasyonal Fuarı 2015 ne zaman açılacak?

Türkiye’nin en büyük karavan fuarı KARAVANİST açıldı!

İstanbul 4. Karavan ve Ekipmanları, Outdoor ve Kamp Malzemeleri, Tiny House Fuarı KARAVANİST, İstanbul’daki Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde açıldı.

Türkiye’den 85 firmanın katıldığı Cezayir’deki uluslararası yapı fuarı Batimatec 2023 açıldı!

Cezayir'de 25.'si gerçekleştirilen uluslararası yapı ve inşaat malzemeleri fuarı “Batimatec 2023”, 85 Türk şirketinin de katılımıyla açıldı.

Hatay’da 4. Yapı, İnşaat ve Gayrimenkul Fuarı açıldı!

Hatay'ın merkez Antakya ilçesinde 51 firmanın katılım gösterdiği 4. İnşaat Yapı ve Dekorasyon Fuarı bugün açıldı...

Denizli Emlak ve Yapı Endüstri Fuarı açıldı!

Geçtiğimiz yıl ilki gerçekleşen ve büyük beğeni toplayan Türkiye’nin kendi alanında tek ve lider fuarı; Emlak ve Yapı Endüstri Fuarı açıldı.

İMOB Mersin Mobilya Fuarı ziyarete açıldı!

CNR Holding tarafından düzenlenen "İMOB Mersin Mobilya Fuarı" açıldı. Mersin Valiliği, Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) tarafından desteklenen fuarın 50 binden fazla ziyaretçi ağırlaması bekleniyor.

Hatay’da 3. Yapı, İnşaat ve Gayrimenkul Fuarı açıldı!

Hatay Antakya'da 52 firmanın katıldığı 3. Yapı, İnşaat ve Gayrimenkul Fuarı 7 bin metrekare alanda açıldı. Fuara 52 firma katıldı...

9'uncu Ortadoğu İnşaat Fuarı açıldı!

9. Ortadoğu İnşaat Fuarı düzenlenen törenle açıldı. Fuarda, yapı malzemeleri, elektrik sistemleri, asansör, iş ve inşaat malzemeleri, doğal gaz, ısıtma, soğutma, havalandırma, tesisat gibi malzemeler görücüye çıktı.

3. Uluslararası Karayolları Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı açıldı!

3. Uluslararası Karayolları Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı, İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen bir törenle açıldı.

İzmir Fuarı açılış tarihi Eylül 2018!

İzmir Fuarı açılış tarihi Eylül 2018 belli oldu. Türkiye'nin ilk büyük fuarları arasında yer alan İzmir Fuarı ne zaman açılacak 2018? İşte İzmir Fuarı açılış tarihi Eylül 2018...

12. Gayrimenkul Fuarı Arap Türk Zirvesi ziyarete açıldı!

Gayrimenkul Fuarı ve Arap – Türk Zirvesi, Hilton Convention Center’de ziyarete açıldı. Junior Fuarcılık tarafından 12. kez düzenlenen zirve yerli ve yabancı firmaların katılımıyla kapılarını açtı. 

YAPEX Fuarı açıldı!

Antalya'da bu sene 25'incisi düzenlenen "Uluslararası Yapı Malzemeleri, İnşaat Teknolojileri, Yapı Yenileme ve Restorasyon Fuarı" açıldı.

İstanbul Mobilya Fuarı açıldı!

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) ve CNR Holding iş birliğiyle düzenlenen İstanbul Mobilya Fuarı açıldı.

11. Çukurova Mobilya Dekorasyon Fuarı açıldı!

Mobilya ve dekorasyona daire tüm ürünlerin ve yenilikçi tasarımların sergilendiği 11. Çukurova Mobilya Dekorasyon Fuarı, Adana'da açıldı.

izmir fuarı açıldı mı Haberi

izmir fuarı açıldı mı


Türkiye'nin en büyük fuar organizasyonu olan İzmir Enternasyonal Fuarı 84. kez kapılarını açıyor. 28 Ağustos - 6 Eylül 2015 tarihlerinde açık olacak olan İzmir Enternasyonal Fuarı 2015'te bu yıl ilk kez Fuar Sanat Sokağı kurulacak.


İZFAŞ'tan yapılan yazılı açıklamaya göre, 28 Ağustos-6 Eylül tarihleri arasında Kültürpark uzun havuz etrafında yer alacak Fuar Sanat Sokağı'ndaki atölyeler, fuar süresince ücretsiz hizmet verecek. Fuarda karikatür, resim, mask, çini, cam, kumaş el boyama, ebru, çanta, toka, el baskı atölyeleri gibi birçok atölye çalışmasının yer alacak.


İzmir Enternasyonal Fuarı 2015'te hangi konserler var?

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından organize edilecek konserlerde; 29 Ağustos Cumartesi gecesi MFÖ, 30 Ağustos Pazar Funda Arar, 2 Eylül Çarşamba Şebnem Ferah ve fuarın son gecesi 6 Eylül Pazar Mabel Matiz...