03 / 05 / 2024

izmir gebze yolu

izmir gebze yolu

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu Projesi'ni inceledi. Arınç, Kısmet olursa önümüzdeki birkaç yıl içerisinde tamamlayarak hizmete açmış olacağız. Bu, Türkiye'nin geldiği noktayı gösteriyor" dedi...

Bülent Arınç Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu projesini inceleyecek!

Bursa Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, yarın Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu (İzmit Körfez Geçişi ve bağlantı yolları dahil) Projesi yapım çalışmalarını, havadan ve karadan inceleyecek...

İzmir'de yapılması planlanan ikinci çevre yolu çalışmaları TBMM'de!

İzmir'de yapılması planlanan ikinci çevre yolu çalışmaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İstanbul-İzmir Otoyolu'nun Akhisar Çevre Yolu hizmete açıldı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Manisa-Akhisar Çevre Yolu Açılış Töreni'nde konuştu. Karaismailoğlu, ''Akhisar Çevre Yolu'nun hizmete girmesiyle kent geçişi 30 dakikadan 5 dakikaya inecek" dedi.

Gebze OSB-Darıca Sahil Yolu Metrosu 2022'de tamam!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Gebze OSB-Darıca Sahil Yolu Metrosu'nda devam eden Gebze merkez arasındaki kısmın 2022 yılında tamamlanacağını kaydetti. 

Gebze OSB-Darıca Sahil Yolu Metro Hattı'nı Ulaştırma Bakanlığı yapacak!

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Gebze OSB-Darıca Sahil Yolu Metro Hattı'na ilişkin "Metro projemiz çok hızlı bir şekilde ilerliyor. Yapımını bakanlığımıza devir ettiğimiz Metro projesini yakından takip ediyoruz. İnşallah 2023 yılına yetişe

Gebze OSB-Darıca Sahil Yolu Metrosu Mayıs 2023'te açılıyor!

Gebze OSB-Darıca Sahil Yolu Metrosu Mayıs 2023'te tam kapasite olarak hizmete açılacak...

İzmir'de yapılması planlanan ikinci çevre yolu mecliste!

İzmir'de yapılması planlanan ikinci çevre yolu meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Gebze-Köseköy YHT geri dönüyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan’dan Kocaelileri yakından ilgilendiren bir haber geldi. Gebze-Köseköy yüksek hızlı demir yolu hattının yeniden geri döneceğini müjdeledi.

Gebze-Halkalı arası 115 dakikaya düştü!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, "Gebze-Halkalı Banliyö Projesi, İstanbul için sadece bir banliyö demir yolu hattı değil bu hat İstanbul’un tüm raylı sistemlerini birleştiren ana omurgadır'' diye konuştu. 

Gebze-Halkalı demir yolu hattı havadan görüntülendi!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından bugün hizmete açılacak Gebze-Halkalı Banliyö Tren Hattı'nın Kartal istasyonu drone ile görüntülendi.

Gebze-Halkalı demir yolu hattı bugün açılıyor!

İstanbul'da günde 1.2 milyon yolcu taşıması beklenen banliyö treni hattı bugün açılıyor. Halkalı-Gebze Marmaray Hattı için son hazırlıklar tamamlandı.

Gebze-Halkalı demir yolu hattı yarın açılıyor!

Gebze-Halkalı demir yolu hattı, yarın itibariyle hizmete açılıyor. Açılacak 63 kilometrelik hatla yolculuk 185 dakikadan 115 dakikaya inecek. Hat, İstanbul-Ankara arasındaki yüksek hızlı trenle de entegre olacak.

Gebze-Halkalı demir yolu hattı 12 Mart’ta açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, Gebze-Halkalı demir yolu hattının 12 Mart’ta hizmete açılacağını duyurdu.

Cahit Turhan, Gebze-Halkalı demir yolu hattında test sürüşüne katılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, bu gece Gebze-Halkalı demir yolu hattında devam eden test sürüşlerinde yer alacak...

izmir gebze yolu Haberi

izmir gebze yolu

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, yapımına devam edilen Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu Projesine ilişkin, "50 yıl öncesinde hayal sayılabilecek, gerçekleşmesi kesinlikle mümkün olmayan bir yatırım olarak görülecek bir iş. Kısmet olursa önümüzdeki birkaç yıl içerisinde tamamlayarak hizmete açmış olacağız. Bu, Türkiye'nin geldiği noktayı gösteriyor" dedi.


Bursa Valisi Münir Karaloğlu ve Karayolları Genel Müdürlüğü Kamu Özel Sektör Ortaklığı Bursa Bölge Müdürü İsmail Kartal ile İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan helikopterle havalanan Arınç, İzmit Körfez Geçişi ve bağlantı yolları da bulunan proje çalışmalarının Yalova bölümünü inceledi.


Altınova ilçesindeki şantiyeye iniş yapan Arınç ve beraberindekiler, Yalova Valisi Esengül Civelek, AK Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun, AK Parti İl Başkanı Mustafa Pehlivan, daire müdürleri, çevre ilçelerin kaymakamları ve belediye başkanları tarafından karşılandı.


Şantiyede incelemelerde bulunan ve Kartal'dan bilgi alan Arınç, gazetecilere...