07 / 05 / 2024

izmir hizmetleri

izmir hizmetleri

AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Kerem Ali Sürekli, kırsal alanlarda devrim niteliğinde hizmetler yapıldığını ifade ederek, "Bu hizmetlerimiz aynı hızla devam edecek" diye konuştu.

İzmir'de yeni hedef 11 milyarlık liralık hizmet!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Dr. Sırrı Aydoğan: Şimdi yeni Stratejik Plan’ın bütçesi 11 milyar lira. Yine vatandaşın lehine hizmetler yapacağız. Hiç kuşkum yok; 2004-2014’ü başaran bu ekip, 2014-2019’u da çok rahat başarır, dedi.

İzmirlilerin yüzde 74'ü hizmetlerden memnun!

İzmir Metro A.Ş. 'nin yolcu memnuniyetini belirlemek ve talepleri değerlendirmek için gerçekleştirdiği ankette İzmirli yolcuların yüzde 74 'ünün verilen hizmetten memnun olduğu ortaya çıktı.

İzmir'de kamu hizmetleri için arazi bulmak zor!

Tüm büyük kentlerde olduğu gibi İzmir'de de en büyük sorun, kamu hizmetleri için gerekli projelerin yapılacağı arazi bulmak. Çöp bertaraf tesisi, stadyum, park, hastane ve hatta mezarlık yeri için arazi bulma konusunda büyük sıkıntılar var.

Ece Kent ve Site Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ece Kent ve Site Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Abdullah Koray Çelik tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 3 Şubat'ta Sancaktepe, Emek Mahallesi, Ordu Caddesi'nde kuruldu.

Khıbrat Emlak Hizmetleri Danışmanlık Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Khıbrat Emlak Hizmetleri Danışmanlık Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Nasreen Ahmad, Talal Alajlanı, Ahed Zarzar tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 30 Ocak'ta kuruldu.

TİMM İnşaat Taahhüt Mühendislik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

TİMM İnşaat Taahhüt Mühendislik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Atakan Uçar, Özlem Kurumsak Uçar tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 28 Ocak'ta kuruldu.

İzmir'de geleceğin yıldızı Bayraklı!

Matris Gayrimenkul Değerleme A.Ş. ve Coldvvell Banker-Trio Gayrimenkul uzmanları, izmir'in ve Bayraklı 'nın geleceğini ilişkin araştırma yaptı; ortaya şu sonuçlar çıktı: Değeri hızla artıyor

La Maison Otelcilik Sağlık Hizmetleri Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

La Maison Otelcilik Sağlık Hizmetleri Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Yaman Berzek tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 27 OCak'ta Kadıköy, Teyyareci Sami Sokak'ta kuruldu.

Asahan İnşaat Otomotiv ve Turizm Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Asahan İnşaat Otomotiv ve Turizm Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Sertaç İlkhan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 24 Ocak'ta Ümraniye, İstiklal Şehzade Caddesi'nde kuruldu.

HB Reavis Turkey Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

HB Reavis Turkey Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi, HB Reavis Group tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 22 OCak'ta Levent, Polat Plaza B Blok, No:4 Kat:13'de kuruldu.

Geven Gayrimenkul ve İşletme Danışmanlık ve Müşavirlik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Geven Gayrimenkul ve İşletme Danışmanlık ve Müşavirlik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Firdevs Seyfettinoğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 20 Ocak'ta Saraylar Beldesi Sitesi'nde kuruldu.

Sümer Otel Hizmetleri Telekominikasyon Tekstil Turizm İnşaat Otomotiv Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sümer Otel Hizmetleri Telekominikasyon Tekstil Turizm İnşaat Otomotiv Gıda Ticaret Limited Şirketi, Feyzullah Özcan, Ramazan Yapıcı tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 16 Ocak'ta kuruldu.

Suhulet İnşaat Taahhüt Gıda Turizm Sağlık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Suhulet İnşaat Taahhüt Gıda Turizm Sağlık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cavit Akpınar tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 17 Ocak 2014 tarihinde kuruldu

Emlak Yönetim A.Ş. hangi hizmetleri veriyor?

TOKİ iştiraki Emlak Planlama İnşaat Projesi’nin (EPP) bir kuruluşu olarak 2009’da kurulan Emlak Yönetim A.Ş., bilinçli profesyonel konut yönetimi hizmeti sunmaktadır. İşte Emlak Yönetim A.Ş.’nin site yönetimi hizmetleri…

Yönde Yönetim Destek Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Yönde Yönetim Destek Hizmetleri Limited Şirketi, Ak İnşaat Mermercilik tarafından 75 bin TL'lik sermaye bedeli ile 14 Ocak'ta Altunizade Kısıklı Caddesi, No:2/A 'da kuruldu.

izmir hizmetleri Haberi

izmir hizmetleri

AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Kerem Ali Sürekli, kırsal alanlarda devrim niteliğinde hizmetler yapıldığını ifade ederek, "Bu hizmetlerimiz aynı hızla devam edecek" diye konuştu. 1 Kasım genel seçimlerine sayılı günler kala seçim çalışmalarına ara vermeden çalışan AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, Aliağa ilçesinde köy ve mahalle sakinleriyle, esnaf ziyaretinde bulundu. Yoğun ilgiyle karşılaşan milletvekili, vatandaşın daveti üzerine kahvehanelere uğrayarak soru cevap şeklinde sohbet gerçekleştirdi. Kırsal alanların önemine değinen Sürekli, "Kırsal kesimde yaşayan vatandaşlarımıza temel hizmetlerin ulaştırılması, yaşam kalitelerinin artırılması ve kırsal yaşamın korunarak geliştirilmesi temel önceliklerimiz arasındadır" dedi. Konuşmasını sürdüren Sürekli, "Aynı zamanda 2006 yılında başlattığımız 'Kırsal Kalkınma Yatırımlarını Destekleme Programı'mız kapsamında yüzde 50 hibe destekleri ile 5.589 yeni tarımsal tesise 1,2 milyar hibe vererek 60 bin...