02 / 05 / 2024

izmir ılıca turizm tesisi imar planı

izmir ılıca turizm tesisi imar planı

Ilıca'da 18 bin 700 metrekarelik araziye turizm tesisi yapımına olanak sağlayan plan İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde askıya çıktı. Mimarlar Odası İzmir Şubesi plana itiraz etti.

Galeri Pamukkale Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Galeri Pamukkale Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon 781 bin TL sermaye bedeli ile Hüsamettin Namlıca ve Hamza Balcı ortaklığında kuruldu.

Mhacare Sağlık Turizm İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mhacare Sağlık Turizm İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Hasan Alemdar tarafından kuruldu.

Öner Emlakçılık Turizm Sigorta Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Öner Emlakçılık Turizm Sigorta Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Özgül tarafından kuruldu.

Cıtyloft Otelcilik ve Yatçılık Turizm Ticaret Limited Şirketi Bıstro Cabana Şubesi açıldı!

Cıtyloft Otelcilik ve Yatçılık Turizm Ticaret Limited Şirketi Bıstro Cabana Şubesi bugün Ataşehir'de 15 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Saroz Sağlık Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Saroz Sağlık Turizm Ticaret Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Gürkan Yurteri tarafından kuruldu.

Cityloft Otelcilik ve Yatçılık Turizm Ticaret Limited Şirketi Cityloft 64 Şubesi açıldı!    

Cityloft Otelcilik ve Yatçılık Turizm Ticaret Limited Şirketi Cityloft 64 Şubesi bugün Ataşehir'de 15 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

AO Havacılık Sağlık Turizm Limited Şirketi kuruldu!

AO Havacılık Sağlık Turizm Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Andrea Ojettı ve Derya Çelik ortaklığıyla kuruldu.

Lima Yachting Yatçılık Turizm ve Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Lima Yachting Yatçılık Turizm ve Organizasyon Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Rıfat Başak ortaklığıyla kuruldu.

Rena Organizasyon Yayıncılık Turizm ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!   

Rena Organizasyon Yayıncılık Turizm ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aslı Özlen ve Zeynep Yıldırım ortaklığıyla kuruldu.

Cem Özşaner Seyahat Taşımacılık Turizm Oto Kiralama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!   

Cem Özşaner Seyahat Taşımacılık Turizm Oto Kiralama Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Şahabettin Kişi ve Volkan Bilir ortaklığıyla kuruldu.

Golden Stone Dekorasyon İnşaat Hayvancılık Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Golden Stone Dekorasyon İnşaat Hayvancılık Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sezai Tezcan tarafından kuruldu...

KSNV Invest Sağlık Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

KSNV Invest Sağlık Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 Bin TL sermaye bedeli ile Ali Ekber Uçar tarafından kuruldu...

Apex Clinic Sağlık Turizm Reklam Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Apex Clinic Sağlık Turizm Reklam Pazarlama Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Baylan, Selda Öztürk ve Serkan Özcan ortaklığıyla kuruldu...

izmir ılıca turizm tesisi imar planı Haberi

izmir ılıca turizm tesisi imar planı

Çeşme Ilıca Mahallesi'nde 100 bin ölçekli Çevre Düzeni Planı'nda tercihli kullanım alanı olan ancak alt ölçekli planları olmayan 18 bin 700 metrekarelik araziye turizm tesisi yapımına olanak sağlayan plan, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde askıya çıktı. Plan raporuna göre alanın çevresinin 1984 yılı onaylı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planlarının bulunmasına karşılık bu alanla ilgili 1/5000 ve 1/1000 ölçekli planları yok. Turizm alanı olarak planlanan alanda 0.30 emsal, 10.50 yükseklik ve 2 kat imar hakkı tanındı. Alanın Maliye Hazinesi'ne ait Remzi Özen şahsına imar planı yapılarak işletmesi için devredildiği bilgisi de plan raporunda yer aldı.


Planlama alanı sınırı içinde herhangi planlama alanı sınırı içinde herhangi bir sit kararı bulunmamakla birlikte kuzeyi, doğusu ve güneyi 1. derece doğal sit alanı olduğu ve planlama...