13 / 05 / 2024

izmir imo Jale Alel

izmir imo Jale Alel

İzmir İnşaat Mühendisleri Odası Üyesi Jale Alel kimdir? Jale Alel, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Jale Alel, ne zamandan beri İzmir İMO'da hizmet veriyor? İşte Jale Alel...

İMO'dan kan donduran deprem uyarısı: 'İzmir ikinci Hatay olabilir'

İzmir İnşaat Mühendisi Odası Başkanı Eylem Ulutaş yaptığı açıklamada İzmir'in deprem için oldukça hazırlıksız olduğunu belirterek, "İzmir ikinci Hatay olabilir!" dedi.

İbrahim Tamer Haşimoğlu kimdir? 

Türk iş dünyasının önde gelen isimlerinden biri olan İbrahim Tamer Haşimoğlu kimdir? Tamer Haşimoğlu  ne iş yapıyor, daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte ayrıntılar...

Haşimoğlu Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Haşimoğlu Mimarlık İnşaat Limited Şirketi Ümraniye'de Yaşar Haşimoğlu tarafından kuruldu.

Haşimoğlu Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Haşimoğlu Mimarlık İnşaat Limited Şirketi Ümraniye'de Yaşar Haşimoğlu tarafından kuruldu.

Haşimoğlu Global Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Haşimoğlu Global Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Esra Ünver tarafından kuruldu.

Jale Emlak Ve Eğitim Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Jale Emlak Ve Eğitim Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Farzad Mohammadı Zhaleh tarfaından kuruldu.

İstanbul İzmir Otoyolu geçiş ücreti 2019 ne kadar? 

İstanbul İzmir Otoyolu geçiş ücreti 2019 ne kadar? İstanbul izmir otoyolu Ağustos 2019 geçiş ücreti nedir? İstanbul İzmir Otoyolu geçiş ücreti kaç TL 2019? İşte tüm merak edilenler...

Ece Erken mimar Jale Barahya davasından beraat etti!

İstanbul'da mimar komşusu mimar Jale Barahya'ya sosyal medya üzerinden, hakaret ettiği iddiasıyla hakkında 15 bin liralık tazminat davası açılan Ece Erken beraat etti.

Jale Barahya kimdir?

Mimar Jale Barahya kimdir? Jale Barahya, bugüne kadar hangi işlere imza attı? Jale Barahya, mimari çalışmalarına hangi firmada devam ediyor?

Ece Erken mimar Jale Barahya'ya ateş püskürdü!

Sunucu Ece Erken evini dekore eden ve kendisini dolandırdığını iddia ettiği mimar Jale Barahya'ya adeta ateş püskürdü

Ece Erken, mimar Jale Barahya'ya hakaret ettiği için yargıda!

Ece Erken, evini dekore eden mimar Jale Barahya hakkında ‘Ben dolandırıldım, siz dolandırılmayın’ diye bir paylaşım yaptı. Mimarın şikayeti sonrasında Erken hakkında 2.5 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı

Ece Erken ve Jale Barahya davasında son durum!

Evinin dekorasyonunu yapan mimar komşusu Jale Barahya’nın 1 ay süreyle koruma kararı aldırdığı sunucu Ece Erken, mahkemenin bu kararına itiraz etmişti, Ece Erken’in itirazını mahkeme reddetti.

Jale Barahya Ece Erken’den korunmak için tedbir istedi!

Sunucu Ece Erken, evinin dekorasyonunu yapan mimar komşusu Jale Barahya ile mahkemelik oldu. Savcılığa şikayette bulunan ve hakarete uğradığı iddiasıyla 15 bin TL tazminat davası açan Jale Barahya, Ece Erken’den korunmak için tedbir istedi. 

izmir imo Jale Alel Haberi

izmir imo Jale Alel

Jale Alel kimdir?

Jale Alel, 1957 yılında Karşıyaka`da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Karşıyaka`da tamamladı. 1978 yılında Ege Üniversitesi İnşaat Fakültesinden mezun oldu. 


1979 yılında Betonsan Konut Sanayi AŞ`de Kalite Kontrol Mühendisi, 1979-2002 yılları arasında İller Bankası İzmir 3. Bölge Müdürlüğü`nde Başmühendis, 2002-2013 yılları arasında İzbelcom AŞ`de Danışman olarak çalıştı. 


Halen İZSU Genel Müdürlüğü`nde İnşaat Mühendisi olarak çalışmaktadır. Enerji Yapı-Yol Sen İzmir Şubesi`nde İşyeri Temsilciliği ve Yönetim Kurulu üyeliği yaptı.


38, 39 ve 40. dönem İMO İzmir Şubesi Sekreter Üyeliği, 41 ve 42. dönem İMO Danışma Kurulu üyeliği ile İMO Türkiye Mühendislik Haberleri dergisinin Yayın Kurulu üyeliğinde...