19 / 05 / 2024

İzmir inşaat 2017

İzmir inşaat 2017

İzmir Valiliği, Büyükşehir’i izin süreci tamamlanmadan yaptığı inşaatlar konusunda uyardı. Vali Ayyıldız, Büyükşehir’e yasaları hatırlatarak, izinsiz yapıların mühürlenip yıkılacağını belirtti.

Utopya Turizm İnşaat 2017 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantı sonucu!

Utopya Turizm İnşaat İşletmecilik Ticaret A.Ş. 2017 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı bugün şirket merkezinde gerçekleştirildi. Utopya Turizm İnşaat 2017 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantı sonucu yayınlandı.

2017'de en hızlı büyüyen sektör inşaat oldu!

2017’nin en hızlı büyüme kaydeden sektörleri de sırasıyla inşaat, petrol, petrokimya, finans, tarım, sanayi ve havacılık olarak dikkat çekti. 

İnşaat malzemesi sanayisi üretimi 2017'de yüzde 6,4 arttı!

‘Türkiye İMSAD Şubat 2018 Sektör Raporu açıklandı. Raporda inşaat malzemesi sanayisinin, 2017 yılında üretimini yüzde 6,4 artırdığı vurgulandı.

Utopya Turizm İnşaat 2017 geçici vergi beyannamesini yayınladı!

Ütopya Turizm İnşaat tarafından dün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Utopya Turizm İnşaat 2017 yılı geçici vergi beyannamesini yayınladı.

ABD'de inşaat harcamaları 2017'de yükseldi!

Aralık ayında yüzde 0,7 artışın yaşandığı ABD'deki inşaat harcamaları 2017'yi beklenenden daha iti bir performansla kapattı..

2017'nin reklam şampiyonu inşaat!

2017'nin reklam şampiyonu belli oldu. Finans, inşaat ve perakende gibi sektörlerdeki reklam artışı satışları da olumlu etkiledi.

2017'de inşaat harcamaları arttı!

Yatırım harcamaları 2017'nin ilk yarısında başta inşaat harcamaları olmak üzere önemli ölçüde artış gösterdi.

İnşaat mühendisliği Kasım 2017'de en çok aranan pozisyon oldu!

Yenibiriş‘in 2017 Kasım verilerine göre en fazla aranan ilk beş pozisyon inşaat mühendisliği oldu.  İnşaat mühendisliğini inşaat teknikeri, elektrik mühendisi, yönetici asistanı takip etti.

Kat karşılığı inşaat sözleşmesi 2017!

Kat karşılığı inşaat sözleşmesi, arsa sahibi veya sahipleri ile arsa payı karşılığı inşaatı yapmayı taahhüt eden müteahhit arasında yapılıyor. İşte kat karşılığı inşaat sözleşmesi 2017..

2017 yılı ikinci çeyrek inşaat işgücü endeksi açıklandı!

TÜİK, 2017 yılı ikinci çeyrek inşaat işgücü girdi endekslerini açıkladı.

9 soruda 2017 yılı inşaat maliyetleri!

İnşaat maliyetleri, inşaat türü ve sınıfına göre belirlenen rakamlar ile tespit ediliyor. Peki, inşaat tür ve sınıfları neledir? İnşaat maliyetleri nelerdir? İşte 9 soruda 2017 yılı inşaat maliyetleri..

Konya'daki inşaat sektörü 2017'den umutlu!

Öğrenci kentlerinden biri olan Konya'da markalı konut sektörü giderek büyüyor. Konya'daki inşaat şirketleri 2017 yılından umutlu olduklarını vurguladı.

2017 inşaat sektörünün altın yılı olacak!

Türkiye inşaat sektörünün platformlarından biri olan Marka Şehirler Zirvesi 2017, İstanbul’a gelen birçok sektör profesyonelini aynı çatı altında buluşturdu.

İzmir inşaat 2017 Haberi

İzmir inşaat 2017

İzmir Valiliği, vatandaşlardan gelen şikayetler ve basına yansıyan haberlerin ardından, İzmir Büyükşehir Belediyesi'ni yaptığı kaçak inşaatlar nedeniyle uyardı. İzmir Valiliğince il bütününde yapılan araştırma sonucunda İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan, Adnan Kahveci Köprülü Kavşağı ve diğer trafik düzenleme işleri, İnciraltı Bölgesi'ndeki kent ormanında yapılan duvar inşaatları ile Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nda yapımı devam eden taşıt alt geçidi ve tramvay inşaatının kaçak olarak yapıldığını tespit etti. İzmir Valisi Erol Ayyıldız, Büyükşehir'e yürürlükteki 3194 sayılı İmar Kanunu'nun 8 maddesinin 'g bendi' uyarınca Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın gerek kamu kurum ve kuruluşları gerekse gerçek ve tüzel kişiler tarafından yapılan aykırılıklar hakkında işlem tesis etmeye, aykırılıkları gidererek mevzuata uygun hale getirmeye yönelik değişiklik yapmaya ve onaylamaya, yapı tatil tutanağı tanzim etmeye, mühürlemeye, yıkım...