29 / 04 / 2024

İzmir-İstanbul Otoyolunun inşaatı ne zaman bitecek

İzmir-İstanbul Otoyolunun inşaatı ne zaman bitecek

İstanbul ve İzmir arasında ulaşımın süresi 3,5 saate düşürecek 384 kilometre otoyol ve 49 kilometre bağlantı yolu olmak üzere toplam 433 kilometreden oluşan İstanbul- İzmir Otoyolu Projesi'nin yüzde 48'inin tamamlandığı bildirildi.

İnşaat demir fiyatlarına zam geldi! İstanbul, İzmir, Karabük ve Payas demir fiyatları fırladı!

Bugün inşaat demir fiyatlarına zam geldi. İstanbul, İzmir, Karabük ve Payas demir fiyatları fırladı. İnşaat demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton inşaat demiri kaç lira? 2 Şubat 2024 demir fiyat listesi. 

İnşaat demir fiyatları düştü! İşte İstanbul, İzmir, Payas ve Kabük inşaat demiri güncel fiyatları

İnşaat sektöründe en büyük gider olarak kabul edilen demir fiyatları düşmeye başladı. 1 ton inşaat demiri ne kadar oldu? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük inşaat demir fiyatları kaç lira? 2024 inşaat demiri fiyatları...

1934 yılında belediye ruhsat vermedi! İnşaat ruhsatları yüzde 10'a geriledi!

1934 yılında İstanbul'da inşaat ruhsatları bir önceki seneye göre yüzde 10 düşmüş. Belediyeler, inşaat yapanlarının ruhsatlarını vermemiş. 

İnşaat demir fiyatlarına indirim geldi! 1 ton demir ne kadar oldu? 2024 inşaat demir fiyatları...

İnşaat sektörünün en önemli yapı malzemesi inşaat demirine bugün 200 TL indirim geldi. İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük demir fiyatları ne kadar oldu? 19 Ocak 2024 demir fiyatları.

1 ton inşaat demiri ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük demir fiyatları kaç TL? 16 Ocak 2024 demir fiyatları

İnşaat piyasasının kalbi olarak bilinen demirin güncel fiyatları merak ediliyor. 1 ton inşaat demiri ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük demir fiyatları kaç TL?

1 ton inşaat demiri 23 bin 500 TL oldu!

İnşaat demir fiyatları 2024 yılında rekor kırdı. 1 ton inşaat demirin fiyatı 23 bin 500 TL oldu. Peki İstanbul, İzmir, Payas, Karabük demir fiyatları ne kadar? 4 Ocak 2023 demir fiyat listesi.

İzmir'de 6 kişinin öldüğü otel inşaatındaki vinç kasasında son dakika gelişmesi! Tutuklu sanıklar tahliye edildi!

İzmir'de, otel inşaatında kule vincin devrilip 6 işçinin öldüğü, 3 işçinin yaralandığı olayda, 3'ü tutuklu 7 sanığın yargılandığı davanın duruşmasında mağdur ailelerden 5'inin daha şikayetini geri çektmesi üzerine, Tutuklu sanıklar, kontrol şartıyla tahliye edildi.

1 ton inşaat demiri 21 bin 600 TL oldu! İnşaat sektöründe yer yerinden oynadı! Müteahhitler isyanda

İnşaat demir fiyatlarına gelen zamların ardı arkası kesilmiyor. Dün 21 bin 500 TL olan İstanbul İnce inşaat demir fiyatına bugün 100 TL zam geldi. 

En uygun inşaat demiri fiyatı ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük demir fiyat listesi açıklandı! 

İnşaat ve yapı projelerinin en temel malzemesi olan inşat demiri piyasa koşullarına göre fiyatları değişkenlik gösteriyor. Bugün demir fiyatları ne kadar oldu? En uygun inşaat demiri fiyatı ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük 7 Ekim 2023 demir fiyat listesi.

Mistral GYO'nun Konak projesi başlıyor! Projeyi Viven İnşaat inşa edecek! 

Mistral GYO'nun İzmir Konak projesinde inşaat süreci başladı. Viven İnşaat tarafından hayata geçirilecek projenin yapı ruhsatı belediyece onandı. İşte Mistral GYO Konak projesine ilişkin tüm ayrıntılar...

İnşaat sektörüne bir iyi bir de kötü haber! Demir fiyatları 200 TL düştü fakat İstanbul'u teğet geçti!

İnşaat sektörüne son dakika gelişmesi olarak bir iyi bir de kötü haber var. İyi haber inşaat demirine 200 lira indirim geldi. Kötü haber ise demir fiyatlarındaki indirim sadece İzmir, Payas ve Karabük için geçerli. İstanbul'da demir fiyatları değişmedi...

İzmir Şehir Hastanesi inşaatının akıbeti TBMM'de!

Yapımı devam eden İzmir Şehir Hastanesinin inşaat sürecine dair bazı iddialar ve hastanenin akıbeti TBMM gündemine taşındı. CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter, konuyla ilgili soru önergesi verdi. 

Kanal İstanbul'un inşaatı içi birçok firma sırada!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, Panama ve Süveyş kanallarını hayata geçirenler de dâhil olacak şekilde birçok firmanın, Kanal İstanbul'un inşaatı için sıraya girdiğini belirtti.

İzmir-İstanbul Otoyolunun inşaatı ne zaman bitecek Haberi

İzmir-İstanbul Otoyolunun inşaatı ne zaman bitecek

İzmir sınırlarında proje kapsamındaki tüm sahalarda çalışmalar hızla sürerken, toplamda 3 bin 210 metre uzunluğundaki Belkahve Tüneli'nin kazı çalışmalarının tamamlandığı, Kemalpaşa Bağlantı Yolu'nun ise kısa süre sonra açılmasının planlandığı belirtildi.


Gebze'den başlayıp İzmir Çevreyolu üzerindeki Anadolu Lisesi Kavşağı'nda son bulacak olan 384 kilometre otoyol ve 49 kilometre bağlantı yolu olmak üzere toplam 433 kilometreden oluşan İstanbul- İzmir Otoyolu Projesi'nde çalışmalar devam ediyor. İstanbul ile İzmir arasında ulaşımı 3.5 saate düşürecek projenin genel anlamda şu ana kadar yüzde 48'inin tamamlandığı belirtildi. Toplamda 3 bin 210 metre uzunluğundaki Belkahve Tüneli'nde kazı çalışmaları tamamlanırken, bir süre önce nihai kaplama betonu atılmaya başlandı. 2 bin 238 metre uzunluğundaki Bornova Viyadüğü 'nün 114 ayağının yapımı tamamlandı, tabliyeleri yerleştirilmeye başlandı. Otoyol güzergâhında bulunan Kemalpaşa Bağlantı Yolu'nun...