29 / 04 / 2024

İzmir İtokent 2 Bademler lokasyon

İzmir İtokent 2 Bademler lokasyon

Ekrem Demirtaş İnşaat tarafından hayata geçirilecek olan İtokent 2 Bademler projesi villakent, konut, rezidans ve alışveriş merkezlerinden oluşacak. Peki İtokent 2 Bademler nerede?

Otoskop 2 İzmir projesinin inşaatı başlıyor! 479 konutluk yeni proje!

S.S. İzmir Otoskop 2 Konut Yapı Kooperatifi'nin İzmir Gaziemir'de inşa edeceği yeni projesinin inşaat çalışmaları resmen başlıyor. 479 adet konutun yer alacağı proje 259 milyon 491 bin 759 TL'ye mal olacak.

İzmir ve 2 ilde daha KDV'den muaf arazi fırsatı! 55 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, İzmir ve 2 ilde daha KDV'den muaf arazi fırsatı sunuyor. Satışa çıkarılan arazilerin fiyatları 55 bin TL'den başlıyor.

İzmir'de 1934'te 2 milyon liralık Yunan gayrimenkulü satılmış!

1934 yılında İzmir'de 2 milyon liralık Yunan gayrimenkulü satılmak üzere ilana verilmiş. Öte yandan bu gayrimenkuller dışında 416 adet taşınmazın satılacağı belirtilmiş.

İflas haberleri gelmeye başladı! Şirketler tek tek kepenk kapatıyor! İzmir ilk sırada!

Ege Bölgesi'nde ekimde 427 şirket iflas haberini açıklalarken, 10 ayda bu rakam 5 bin 51'e ulaştı. Manisa'da 402 şirket iflas ederken İzmir'de 2 bin 217 şirket kepenk kapattı.

Urla'da arazi almak isteyenlere müjde! Karayolları Ovacık'taki 8.753 metrekarelik araziyi satıyor! 

İzmir Karayolları 2. Bölge Müdürlüğü, İzmir Urla'da arazi satıyor. Peki İzmir Urla'daki arazinin satış ihalesi ne zaman? İşte ayrıntılar...

Halk GYO İzmir Konak 2 binasının 2022 değeri belli oldu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın portföyünde yer alan İzmir Konak 2 binasına ilişkin 2022 yıl sonu değerleme raporu yayımlandı. Peki Halk GYO İzmir Konak 2 binasının değeri ne kadar oldu? İşte Halk GYO İzmir Konak 2 binası ile ilgili ayrıntılar ve değeri...

Emlak Konut GYO Allsancak'ın değeri belli oldu! 

Emlak Konut GYO İzmir Konak 2.Etap projesinin değeri belli oldu. Peki Emlak Konut GYO İzmir Konak 2.Etap projesinin değeri kaç lira oldu? İşte o rakamlar...

Halk GYO İzmir Konak 2 binasının değeri ne kadar?

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), İzmir Konak 2 binası için 27 milyon 500 bin TL piyasa değeri takdir edildi. Binanın KDV dahil piyasa değeri 32 milyon 450 bin TL olarak belirlendi.

Allsancak yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İzmir Konak 2.Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" Allsancak projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Folkart'tan Urla Bademler'de 180 villalık proje!

Folkart, Urla Bademler'de satın aldığı ve kamuoyunda 'İTOKENT 2' arazisi olarak bilinen 202 bin 861 metrekarelik arazide 180 villa inşa edecek.

Evora İzmir 2. Etap ön satışa çıktı!

İlk etap satışları tamamlanan Evora İzmir projesinde 2. Etap satışları başladı. Proje İzmir'in gözbebeği Alsancak'ta yükseliyor.

Folkart Urla Bademler nerede?

Folkart tarafından Urla'da 200 bin metrekare büyüklükteki ‘İTOKENT 2’ arazisinde Folkart Urla Bademler projesi inşa ediliyor. Projede 180 villa yer alıyor...

Folkart Urla Bademler projesi geliyor! Yeni proje! 

Folkart, kamuoyunda ‘İTOKENT 2’ arazisi olarak bilinen, 200 bin metrekare büyüklüğündeki arsayı satın aldı. Urla Bademler’deki arazide, “doğayla içiçe bir yaşam vadeden” yeni bir proje için, ön çalışmalarını başlattı.

İzmir İtokent 2 Bademler lokasyon Haberi

İzmir İtokent 2 Bademler lokasyon


Urla İtokent 2 Bademler projesi villakent, konut, rezidans ve alışveriş merkezlerinden oluşacak.  Proje İTOKENT projesinin devamı olarak İTOKENT 2 ismiyle basına tanıtılacak. 


Etap şeklinde planlanan İtokent 2 Bademler projesinin ilk etabında 105 adet villa ile 1+1'den 4+1'e kadar farklı tiplerde toplam 110 adet rezidans ofis ve konut yer alacak. 


İtokent 2 Bademler nerede?


İtokent 2 Bademler projesi Konak'a 30 kilometre, Urla ve Seferihisar'a 9 kilometre, havaalanına 30 kilometre mesafede yer alacak. 



Ekrem Demirtaş İnşaat tarafından hayata geçirilecek olan İtokent 2 Bademler projesinde daire sahiplerine kreş, çocuk parkı, dere kenarı yürüme yolları ve spor alanları gibi donatılar sağlanacak. 



Web: http://itokent2bademler.com/tr/

Tel: 0232 464 15 33

Pınar...