18 / 05 / 2024

İzmir kamu konutu

İzmir kamu konutu

İzmir Çevre Ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nce Konak, Karşıyaka, Selçuk ve Karabağlar ilçelerinde bulunan 111 kamu konutu satışa çıkarılıyor. Lojmanların satışı 17 Kasım 2020 günü gerçekleşecek. 

Milli Emlak'tan Mart 2024 fırsatı: 2 ilde bağ, bahçe, kamu konutu ve arazi kiralıyor!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü iki ilde yer alan bağ, bahçe, kamu konutu ve arazi için  kiralama ihalesi düzenliyor. İşte yatırımcılar tarafından merakla beklenen o ihale ilanları...

TOKİ İzmir 2023 projesi için yeni tarih resmen belli oldu! 271 yeni konutu kaçırmayın!

TOKİ İzmir 2023 projesi için yeni tarih resmen belli oldu... Tek bir ilçede inşa edilecek 271 yeni konutu kaçırmayın...

İspanya'da konut sorununa karşı yeni kararlar alındı!

İspanya'da konut sorununa karşı yeni kararlar alındı. Verilen detaylar göre, İspanya'da 35 yaş altı gençler ile çocuklu ailelere konut satın alımında yüzde 20'ye kadar ipotek desteği sağlanacak ve 63 bin kamu konutu inşa edilecek.

TOKİ İzmir 2023 projesi için tarih belli oldu! 517 yeni konutu aman kaçırmayın!

TOKİ İzmir 2023 projesi için tarih belli oldu. Tek bir ilçede inşa edilecek olan 517 yeni konutu aman kaçırmayın...

Milli Emlak'tan Balıkesir'de kamu konutu fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Yatırımcılar tarafından merakla beklenen Ocak 2023 ihale ilanlarını resmi web sitesi üzerinden peş peşe yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de Balıkesir Edremit'te kamu konutu satacak.

Ev alacaklara büyük müjde! Belediye 816 bin TL'den başlayan fiyatlarla 4 konutu satıyor! 

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir ili, Buca ilçesi, Tınaztepe Mahallesi'nde yer alan 4 adet konutu satıyor. İşte detaylar...

O ilde 29 adet konut, 2 arazi ve 1 arsa satılıyor! 24 ay taksit fırsatıyla!

Nevşehir'de Hazineye ait 29 adet kamu konutu, 1 adet 6 Katlı Betonarme Lojman Binası ve Arsası ve 2 adet arazi satılıyor. İşte fiyatları ve tüm ayrıntılar...

Milli Emlak İstanbul'da 550 bin liraya kamu konutu hissesi satıyor! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğü merakla beklenen Eylül 2022 ihale ilanlarını yayımlamayı sürdürüyor. Yayımlanan son ilanlara göre, Milli Emlak İstanbul'da kamu konutu satıyor. İşte detaylar...

Milli Emlak o ilde kamu konutu satıyor! Fiyatını duyan inanamıyor!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü merakla beklenen Eylül ayı ihale ilanlarını yayımlamaya devam ediyor. Yayımlanan son ilanlara göre, Milli Emlak Amasya Merkez'de kamu konutu satıyor.

Ankara'da satılık kamu konutu hissesi! İhalesi 1 Eylül'de!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara ili, Çankaya ilçesi, Kızılay Mahallesi'nde yer alan kamu konutu hissesini satışa çıkardı.

Milli Emlak Müdürlüğü Ankara'da 62 adet kamu konutu satacak!

Milli Emlak Müdürlüğü, Ankara ili, Sincan ilçesi, Ahi Evran, Kızılay Yücetepe Mahallesinde yer alan toplam 62 adet konutu ihale ile satacak.

Milli Emlak o ilde 215 bin liraya kamu konutu satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Tekirdağ ili, Çorlu ilçesi Muhittin Mahallesi'nde bulunan kamu konutu için satış ihalesi gerçekleştiriyor. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi 12 Ağustos 2022 tarihinde saat 11:30'da yapılacak.

Milli Emlak o ilde kamu konutu hissesi satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Van ili, İpekyolu ilçesi, Bahçıvan Mahallesi'nde yer alan kamu konutunun hissesini satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği ihale 10 Ağustos tarihinde gerçekleştirilecek.

İzmir kamu konutu Haberi

İzmir kamu konutu

İzmir Çevre Ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından, İzmir'in Konak, Karşıyaka, Selçuk ve Karabağlar ilçelerinde bulunan kamu konutlarının ihale usulü ile satışı yapılacak.

2886 sayılı kanunun 45. maddesine göre satış ihaleleri yapılacak olan taşınmazların ihalesi 17 Kasım 2020 günü gerçekleşecek. 

Dosya için